Džanan Musa (Star sport)
Džanan Musa (Star sport)

Džanan Musa u Realu do leta 2025, uz jednu začkoljicu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 14:31

Potvrđeno od strane agenta Ražnatovića

Uzdah olakšanja u Madridu. Real je osigurao ostanak Džanana Muse. Iako je sedmicama vladala neizvenost po pitanju statusa, sad je više nema. Reprezentativac Bosne i Hercegovine će još jednu sezonu igrati za kraljevski klub.

Na taj način su pristalice prvaka Evrope dobile razlog za zadovoljstvo, pošto su se plašile da bi na kraju aktuelnog ciklusa krilni košarkaš mogao kao slobodan igrač da napusti glavni grad Španije. A poziva ne manjka. Onda je tačku na pretpostavke stavio njegov agent Miodrag Ražnatović.

Izabrane vesti

Ugovor Džanana Muse sa Real Madridom, izuzimajući opciju odlaska u NBA, ističe posle sezone 2024/25”, napisao je najpoznatiji evropski košarkaški menadžer.

Jedino je nejasno da Ii je ovim činom Ražnatović želeo da obavesti javnosti kako je Musa od ranije imao ugovor sa Realom do leta 2025, iako su mediji na Pirinejskom poluostrvu sve vreme pominjali kako je papirima “vezan” samo od kraja ove sezone. A može biti da je ovo samo najava obnove saradnje i da će u narednim danima klub potvrditi ono što agent već zna.

Ono što je izvesno jeste da Džanan Musa ostaje u Vizinik centru u slučaju da nastavi karijeru u Evroligi. Jedino što bi to moglo da promeni jeste ponuda iz NBA.

Ove sezone, u elitnom takmičenju našeg kontinenta, Musa je beležio 13,6 poena, 2,6 skokova I 2,5 asistencija prosečno po meču.


tagovi

Džanan MusaDžanan MusaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara