Lebron i Smit, © AFP
Lebron i Smit, © AFP

Džej Ar Smit kod Lebrona u Lejkersima

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.06.20. | 18:40

Napada još jedan prsten

Sjajno pojačanje dobiće Los Anđeles Lejkers u finišu sezone. Kad se NBA liga nastavi, dres velikana iz Stejpls centra će obući Džej Ar Smit.

Iskusni bek stiže među lidera Zapadne konferencije iz Klivlenda u kome je proveo poslednje četiri sezone, s namerom da pomogne ekipi da se dokopa šampionskog prstena. Uprava Lejkersa reagovala je posle saznanja da Ejverli Bredli neće igrati do kraja sezone, pa će njegovo mesto popuniti Smit. Ugovor će biti kratkoročan i podrazumevaće obaveze samo do kraja takmičenja planiranog u Orlandu.

Izabrane vesti

Na taj način Džej Ar Smit će obnoviti saradnju sa Lebronom Džejmsom. Poznato je da su njih dvojica imali dobru konekciju igrajući za Klivlend, a doneli su timu iz Ohaja i titulu 2016. godine. Ovog leta biće u prilici da ponove taj uspeh, samo da drugim timom, pošto Los Anđeles Lejkersi slove za jednog od najvećih favirta za prsten. Trenutno su prvi na Zapadu, a imaju sjajan sastav, čija perjanica je Lebron, a  prati ga Entoni Dejvis.

Smit ima 34 godine, a u karijeri je igrao za Nju Orleans, Denver, Njujork i Klivlend, dok je jednu sezonu proveo kineskom Žeđangu.




tagovi

Džej Ar SmitLos Anđeles LejkersNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara