Džejms Makadu (beli)
Džejms Makadu (beli)

Džejms Mekadu nova meta Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.01.20. | 12:23

Crno-beli jure centra

Gori pod nogama crno-belima, broje se poslednji sati prelaznog roka, odnosno, roka do kada mogu da se registruju novi igrači za drugu fazu Evrokupa.

Propala je mogućnost da se u Partizan vrati Žofri Lovernj, propali su i pregovori sa Dinamo Sasarijem oko Džamala Meklina, a u foto finišu krenuo je Parni valjak po treće rešenje – Džejmsa Mekadua.

Izabrane vesti

Američki centar (27, 206cm) je u pregovorima sa Partizanom, javlja portal Sportando, a rok do kojeg srpski klub može da registruje igrača za Evrokup je danas do 18 časova. Tako da dve strane nemaju mnogo vremena za licitiranje oko uslova.

Poslednji Mekaduov klub je turski Bešiktaš, a pre toga je igrao za Torino, dok je u NBA ligi nosio dresove Filadelfije i Golden Stejta.

Partizan je u potrazi za novim centrom više od mesec dana, otkako je raskinuo ugovor sa Artemom Parahovskim, koji nije opravdao velika očekivanja u Humskoj 1.

Najveća želja crno-belih je bio Žofri Lovernj, nekadašnji kapiten ekipe u doba kada je Duško Vujošević bio trener, međutim, iako je Francuz bio privremeno skrajnut iz tima Fenerbahčea, turski klub je odlučio da ga zadrži do kraja sezone, tako da je opcija da se vrati u Beograd definitivno propala.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara