Komentari na vest

Džejms postavio rekord pa prepustio podijum, Zvezda nemoćna i uz dabl-dabl Mitrovića

M

Micas

pre oko 2 meseca

Tacni lise tih cetvoro igraca svima otkaz..najgora zvezda u ovih 10 godina
P

PedjPFCCCC

pre oko 2 meseca

2016 9/16 2017 14/16 2018 11/16 2019 14/18 2020 17/18 2021 11/15 2022 10/18 2023 16/18 Auuu Druze...Mene bi bilo sramota i bas neugodno.
G

Gost233

pre oko 2 meseca

Daj patizanov skor u EL :)
@

@gost

pre oko 2 meseca

5xf4 ,sampion Evrolige ,nebrojano puta ucesnik top 8 faze!
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Svaka cast i veliko hvala onome ko je izmislio daljinski za TV....Vec 3 meseca unazad, ta cudesna spravica mi spasava zdravlje, kako mentalno, tako i fizicko, kada je u pitanju ucesce Zvezde u EL....Toliko smo grozni, da vec posle prve cetvrtine, okrenem kanal, jer znam sta sledi.
g

gostiiić

pre oko 2 meseca

Oni to i ovako igraju rekrativno
k

kkcz

pre oko 2 meseca

rip⚰️🙏 since 2011.
H

Hesingborg

pre oko 2 meseca

Sreća ALBA je 4 poraza udaljena tako da smo osigarali 16 mesto
p

pitanje

pre oko 2 meseca

monako -igokea2 85-70 zar ste vec zaboravili?
ц

црно на бело

pre oko 2 meseca

Али особа Реално истина ради прековремено...Небојша,свака ти част колико си испрао мозгове😃
G

Gost Rider

pre oko 2 meseca

Nije ovo najgora vest,najgora vest je da su oni brze bolje vec kaparisali za sl sezonu Geadritisa,Bolomboja mada on je ok,verovatno Teo,luzer Nedovic,ne verujem da ce oterati Davidovca i Hangu...Tako da svi ovi luzeri ostaju,dovesce novog trenera a sustina je da treba da ode uprava,ovo sto uprvava radi zadnje tri sezone je za zarvor,realno ja imam osecaj da nas Covic malo pod...ebava jer covek je sujetan i preopterecen time sta se pise po drustvenim platformama
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Dokle će od naše vune da se prave džemperi? Ko će da snosi odgovornost za najgoru sezonu u EL od kad je igramo? U ovaj klub država ulaže naše pare iz budžeta koji mi punimo na razne načine, pa onda sponzori državne firme koje se opet finansiraju od nas, pa kladionice koje tek pune i svoj i državni budžet od nas. Na kraju sami navijači koji kupuju sezonske i pojedinačne karte. Dokle bre onda više da se jedan čovek ponaša kao da mu je to dedovina i da bez odgovornosti prosipa sezonu za sezonom. Pustite vi prepucavanja sa grobarima. Zvezda nije vlasništvo Čovića. A i da jeste, opet postoji odgovornost prema navijačima zbog kojih se sve i radi. J***** nas sezona ako nam je jedino da dobijemo Partizan. Što je naravno sjajno i poželjno. Ali ovaj čovek raspolaže tuđim novcem kao da je njegov, i pri tome to loše radi.
x

x112

pre oko 2 meseca

Ko nam je kriv kad smo pajseri pa se lozimo plus i svadjamo. Doduse klinci. Igraci dodju i odu,politicari drpaju a navijaci placaju karte i nerviraju se. Nije da su male pare ulozene u oba KK,fudbal je posebna dimenzija al je najpodobniji zbog para ta malverzacije,al pare cesto nisu presudne.Za prvih 6,7 da al za ostale ne.
M

Maccabi

pre oko 2 meseca

Who the fu.k are they?
M

Mašala konjanici...

pre oko 2 meseca

Uh, što mi vas žao. Sad napad na ABA. Obavezno otkazati čarter.
U

Uuuuups da

pre oko 2 meseca

Može i za 3, može i za 2, jako i do samog kraja, Mitrović dabl dabl mašina.
M

Miloschichichi

pre oko 2 meseca

Bili su pod lupom partizan i zvezda ove i prosle godine, zato sto su i jedni i drugi insistirali na dobijanju A licence. Partizan se dobro pokazao, prosle godine fenomenalna serija protiv reala, ove eto opet kucaju gore sa ekipama, bore se, finansijski papiroloski pokazali da umeju da zavrte ozbiljnu lovu sa prodajom karata i sponzorima. Zvezda sa druge strane apsolutno podbacila, i rezultatski i kroz finansije i kroz sve moguce sem toga da mogu da dovedu dobre igrace i da ih plate previse, u tome dominiraju. Ocekujem da ce partizan do licence uz dubai nevezano za resultate u aba ligi koja vise nema zagarantovano mesto u euroleague
p

pazi molim te

pre oko 2 meseca

ali jsd nije platio orlevise igrace samo zvezda ahahaha
D

Dexim...

pre oko 2 meseca

Au koliko samo glup komentar.... koliko su plaćeni ti dobri igrači oba kluba što ne napises
M

Mozgu napaceni

pre oko 2 meseca

Koliko koštaju panter ledej naneli douzer kaminski i ostali? Ako zvezda dobro plaća?
e

extra

pre oko 2 meseca

Sve po planu ide. Odmor od el gubljenje svih utakmica do kraja. Samim tim partizan će biti 12ti. A onda mlevenje zvezde u Aba ligi i osvajanje trofeja.
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Ko je ovoj mizeriji dozvolio da igra u ovom takmicenju? Neko ovo debelo placa, a cela Evropa se sprda.
E

Ejjj

pre oko 2 meseca

Kako ste vi prošli u Monaku podseti me?
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

steta ,ovo da ste dobili ...
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina,cak TRI lagane pobede sa pola gasa i osvojen kup ko na treningu i to za samo mesec dana,dzaba im 50mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u kup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!
L

Loznica

pre oko 2 meseca

To vama i jeste cilj, da sledite vašeg maga, kome je jedini cilj da uništi sve crno-belo!! Za ostalo, koga briga! Dokaz, nalupali Tea injekcijama, čovek ne može da trenira! Kažu u rangu sa Albom i Asvelom? Pa nisam siguran u to!!!
i

igokei niko...

pre oko 2 meseca

....ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 i kusur godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
D

Decenijasi

pre oko 2 meseca

Ali pazi ti kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji vise ni Kup ne mogu da osvoje,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci i o "uspesima" haha...zaista neprocenjivo!🤣
J

Jedan plej....

pre oko 2 meseca

DOKLE GOD NASA UPRAVA BUDE CUVALA TOPICA ZA NBA A OVAMO LAGALA NAVIJACE DA JE TOBOZE "POVREDJEN" MI CE MO POGUBITI SVE MECEVE,NE MOZE SE SA JEDNIM PLEJOM IGRATI CELA SEZONA!
F

Filippoinzaghi87

pre oko 2 meseca

Partizan ce da udje u Play in, Partizan ce dobiti finale Abe i ako je Zvezda domacin bilo bi previse da Zvezda dobije obe kuci, to bi bilo 5 vezanih pobeda u derbiju, a ako bude 1-1 vrlo lako moze da bude 3-1 za Partizan, tacno osecam taj scenario.
m

ma da

pre oko 2 meseca

Očigledno slabo kalkulišeš. Zvezda do kraja odmara u el. A vi ćete biti 12-13
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Partizan to gazi ko plitak potok.Vidi se da Partizan podiže formu bas kao i prošle godine kada je najbitnije.Uostalom tako je uvek kod svih Željkovih ekipa.Sa druge strane Zvezda pada u formi.Igra blago rečeno očajno.Hrkljuš košarku.Tako da Partizan to lagano dobija.E sad s obzirom da je Čović u pitanju možemo svašta da očekujemo u finalnoj seriji.Ali ako bi samo sa košarkaške strane gledali Partizan to dobija da mu igrači odigraju u odelima bez da se skidaju u dresove.
@

@ма да

pre oko 2 meseca

По скору 10-18 делује да ни до сада нисте нешто запињали🤣🤣🤣
S

SilverSurfer

pre oko 2 meseca

Da je pitanje šta je cilj učešća Zvezde u Evroligi, pitanje je. Niti postoji zarada, sportskog motiva u tragovima jer se ambicije završavaju oko Nove godine. Igrači koje Zvezda dovodi nemaju kvalitet za ovo takmičenje. Međutim, trućati o tome kako je Zvezda imala ne znam kakav novac godinama moguće je samo ako ste deo Jehovinog stada ili pasionirani gledalac kudrova. Jako malo truda potrebno je da se provere sastavi Zvezde tokom godina koje se smatraju finansijski izdašnim. Nema tu igrača s F4 Evrolige, najboljih šutera za tri poena. Neodmerene izjave Čovića ukazuju na potpuno nepoznavanje takmičenja kao što je Evroliga, što je malo verovatno, ili je trebalo da posluže kao pogonsko gorivo za prodaju sezonskih karata. Sve u svemu Zvezda nema šta da traži u Evroligi. Barem ne na način kao do sada.
M

Mighty King

pre oko 2 meseca

Eto, znam ja šta treba. Treba da se oduzme onih 6 mil što je dobio Kkp i da se da Zvezdi + da se sve to zajedno pojača 50 % i da se izjednači Realov budžet, a i onda bi vas Real dirao, a Perez brijao vašeg direktora nasuvo. Eto, to treba.
Z

ZveZDASki

pre oko 2 meseca

Miloš Teodosić - pola košarkaški mag, pola propuštena utakmica.
N

Nemanha

pre oko 2 meseca

Katastrofa. Ovo je sramota!
B

Bnm

pre oko 2 meseca

STA JE PROBLEM??? STO NAPADATE ZVEZDU I IGRACE??? OKRENITE NAOPACKE EKRAN KAD PUSTITE TABELU EL, ONI SU NA 3 MESTU STO ZNACI DA IDU NA F4!!!
K

Kako bre

pre oko 2 meseca

Čovic rece top 8, fajnal 4, sad spadose na fenjer.

Kokot Nedeljko

pre oko 2 meseca

Moram biti covek iako sam delija i priznati da mi i kosarka nikako ne idemo zajedno! Previse smo vestacki i plasticni!

Sakur

pre oko 2 meseca

Na koju foru asvel alba i zeleznik igraju evroligu?
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Na istu na koju igra igokea iz Bosne i hercegovine
D

Dosta lazi

pre oko 2 meseca

Zvezda da je Teodosić zdrav i da ima bolje igrače a ne rezerviste išla bi u playoff sve ostalo su grobarske Lazi, igrači igraju a ne klub , dajte bolje igrace i rezultati ce doci
N

Nickcdn

pre oko 2 meseca

Wao, kakve Samo genijalne misli. Ama gdje si bio ranije sa ovim mislima vidovnjaka!
M

Miketa

pre oko 2 meseca

Neka nek se smeje manjina i neka likuju,a na kraju sezone kad osvoje kitulu od trofeja,bice im krive opet sudije,Covic,drzava....i ako udju u Top 8 to ce im sijati kao zlato i bice vaznije od svih trofeja,samo jos da daju neku plaketu,plasticni trofej,uramljenu sliku ili pohvalnicu da stave negde jer su jedini navijaci u Evropi koji slave Top 8 zlatnim sjajem,a kad Zvezda pokupi sve trofeje i posalje ih u Evrokup (pod uslovom da im drzva opet ne kup EL) i kad im drzava zavrne slavinu (ako ima prave,a ima) onda ce ova vestacka tvorevina da se srusi kao kula od karata,Zeljko ce prvi da uhvati tutanj,a sa njim i skupi stranci,a onda se vracaju u realnost,lutanje izmedju EK i LS dok Zvezda skuplja trofeje i igra EL,a oni ce i dalje da cvile i kmece na drzavu,Covica,sudije....
m

mikuli

pre oko 2 meseca

Prica covek u ciji klub su 5 oktobra usli Zika pauk i braca Petrovic hahaahaha
B

Bane Grobar

pre oko 2 meseca

Kao prvo a i kao poslednje što ti moram reći "crvena zvezda ne postoji", opusti se navijaj za real ove godine pa sledeće za bajern ionako ste renta navijači a i sendvicari
I

I opet

pre oko 2 meseca

Hrabra zvezda….
y

yoda

pre oko 2 meseca

Konacno da zvezda udje u istoriju EL, makar na ovakav nacin hahahaha
p

patuljasti zlotvor

pre oko 2 meseca

sprdaj se ti al oni imaju kontinuitet ...nikad u top 8 i uvek 16-ti
L

Luja

pre oko 2 meseca

Bojkot i prazna Arena sve dok je Čović u Zvezdi.
D

Dr.Čović

pre oko 2 meseca

Zvezda je moj klub!
m

mita i trta

pre oko 2 meseca

on nije u zvezdi

Kalčopolista®

pre oko 2 meseca

Delije ne sekirajte se, i onako se ne palite na top 8! Dzaba vam novci lole ribolovci!!!!
p

polako samo

pre oko 2 meseca

sledece sezone ima concord west da vam svima objasni budzet,a za igracki kadar ce biti zaduzena komisija sastavljena od rakocevica,gurovica,kuzmanovica..a ne ovako dozet da se ukopava.Bicemo svi oznenadjeni sastavom.Za ovu god aba titula bi bila puna kapa.To mozemo...
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Ako je kuzma u komisiji gde je luka? Ne mož kuzma bez luke.
A

Anđus

pre oko 2 meseca

Crvena Zvezda....je pokazala još jednom da nema pojma. I...to su sada videli I najzagriženiji zvezdini navijači koji su poverovali Nedoviću da je ovo najbolji tim Zvezde u istoriji i Čoviću koji je najavio napad na f4. Šta dalje da radimo?....
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

A sta ces. Navikli da briseno parket sve loze i nivoe sa kkp. I mi zadovoljni srecni i rumeni od svjezeg vazduha i zdrave hrane.
f

fmp bre

pre oko 2 meseca

ma jos gore zvezdini navijaci su poverovali da je to zvezda !!
C

Covic vas laze

pre oko 2 meseca

Ako cemo iskreno, Zvezda i nije za ovo takmicenje, Evrokup joj je puna saka brade !
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

GROBARI ......cujete....
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Za sada 2.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

jel ostala ona koreografija hvatanja za glavu !!
C

Cipar

pre oko 2 meseca

Bolji i veći klub pobedio, šta je tu čudno🤣
A

Alo, alo

pre oko 2 meseca

Crveni ne skrećite sa teme, nego da vratite pare zbog ovakvog brukanja već desetu godinu i 16 mesto, pare na sunce crveni🤣🤣🤣
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

A vi duzni za porez. Gdje zavrsise oni novci sto se svaki dan pisalo da su uplaceni za brisanje poreskog duga. U supljim dzepovima vodja malog kluba?
3

303_303

pre oko 2 meseca

Ceka se onaj da kaze. Bili smo u igri I hrabra Zvezda.
и

ивановић

pre oko 2 meseca

рекао сам вам да ћете кукати за мном
B

Biće teško

pre oko 2 meseca

U finalu protiv budućnosti. Treba zaustaviti Macundua,Kamenjaša ,među Yogija,Jones....
j

joca⚪️

pre oko 2 meseca

Koja je poenta igranja Zvezde u Evroligi,igrate 10 godina,iz godina u godinju se palite ove ćemo da pokidamo,a 1 ste ušli u top 8,i tada vas Cska pocepao.Iskreno samo
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Vi ste godinama privatizovali kosarku i igrali je tada rekreativno. Nije mi jasno sto nas prozivas.
@

@Realno istina

pre oko 2 meseca

Bas je F4 rekreativno, drugo i da smo rekreativno igrali tada je budzet bio oko 2 miliona, a vama budzet onako rekreativno 16 miliona.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

@joco proguglaj kako su vas punili ko papriku u eri vase dominacije na ovim prostorima. Taj f4 vam je sano utjeha da ohladite ulazne rupe za filovanje.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Da je jos igrate rekreativno dokazano ove godine u tri navrata. Posebno u Nisu gdje ste morali majice(dresovii su za ozbiljne ekipe ) kup je nas da odnesete na prepravku za neku sljedecu sezonu.

Oskar

pre oko 2 meseca

Nije se Partizan proslavio prvih godina sa budzetom koliko u vrednosti jednog ili 2 igraca sadasnjeg Partizana ili Zvezde zamislite da je imao 10 takvih gazio bi sve,ali i sa 2 miliona budzetom izlazio na crtu timovima od 40 miliona.
h

humaka pfc_pfc

pre oko 2 meseca

Usli su jednom u top 8 kad je bio stari sistem.. Otkad se igra novi sistem od 2016 borba im je od 13 do 16 mesta..
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 meseca

Jel Neda jos uvek misli da je ovo najjaci tim u istoriji i jel dodao sut za 3 na svoju igru, jel sad to pakao za protivnike? Jel Covkins jos uvek napada F4 u titulu u EL, zna li se sta?
A

A koliko novca obrisase

pre oko 2 meseca

VRECA BEZ DNA. SAMO KOLIKO SE NOVCA UBACI U NJU U ZADNJIH 12 GODINA. ZA FENERASKO MESTO. 🤐🫣🙈
г

гост 1312

pre oko 2 meseca

Ова екипа Звезде не би правила разлику ни у еврокупу! Како се овај Тоби вукљао по евролигашима и како овај Лазаревић живи од кошарке, то ће остати вечита мистерија!
Z

Zvezdaaaa

pre oko 2 meseca

Pa znate li šta je proslogodisnji sastav bio za ovaj pa jedno 50%jaci sigurno.
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Odkud to sada. Pa sa proslim se niste palili na Euroleague a sa ovim krenuli na F4. Pa vi ni Sami sebe nerazumijete. 🤣🤣🤣🤣
d

dezurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Nikad vise rec jednu da niste rekli o Asvelu i Albi kako ne zasluzuju ovo takmicenje ! Vi ste godinama unazad najgora ekipa u EL , i da nije tog "navijanja" u tih nekoliko utakmica gde se kao ponadate da mozda mozete nesto vise , niko u Evropi ne bi znao za vas ! Do sledece sezone 🤫🫡
W

Webb

pre oko 2 meseca

I ponovo izgubite od takvog kluba 3x za redom...
a

avaz

pre oko 2 meseca

dogodine moraju lebrona dovesti jedino tako mogu nekad do top 8
m

ma

pre oko 2 meseca

Vidim i vi cete u top8,ali u panjevima
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

I feel izgubejsn!😂😂😂😂
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Ocekivano. Barut je jos malo vlazan ali do finala aba lige i gazenja malog kluba bice veoma suv. Pozdrav za sve one navijace malog kluba koji su veceras nesto napisali.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Trenutno dva navijaca malog kluba. IDEMO DALJE!!!!
R

Realno isina

pre oko 2 meseca

A sada 4. Slovom i brojem.
R

Rralno istina

pre oko 2 meseca

6. Idemo dalje
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

7.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

9.
R

Re...i..

pre oko 2 meseca

12
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Партизан добио трогодишњу евролигашку лиценцу. Звезда није. Зато нападају Бодирогу са високог места.
N

Naravno

pre oko 2 meseca

da nije. Odakle ti to?
S

Srbobratele

pre oko 2 meseca

Srecom ne moze se ispadne iz lige.
A

Ajde mali

pre oko 2 meseca

Fenjer pali...
s

sramota

pre oko 2 meseca

kk rekreativno, nemojte u usta uzimati više željka i partizan. pozdrav
m

ma

pre oko 2 meseca

Ti slobodno mozes uzimati usta Covica i Zvezdu,ipak je to demokratija.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Igrali smo koliko smo mogli i to je to. Zvezda je odustala od El odavno i očigledno je da je Aba liga prioritet. Možda je tako i najpametnije.
0

011

pre oko 2 meseca

To je to brate... Nikada se niste ni palili na EL... 🤣🤣🤣
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Nije ovo ništa.Njihov poraz će biti ako sutra Partizan pobedi.
9

988

pre oko 2 meseca

Mi smo tog partizana tukli tri puta za redom za 40 dana. Niste nam više zanimljivi.
K

Ko o cemu.....

pre oko 2 meseca

Pa vidim kako vas obraduje kad zvezda izgubi licemercine jedne
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Nas poraz nece imati tu rezinu ako vi sutra ne pobjedite. Ali ako sutra prodjete kao i mi bices i ostaces bez obzira na sve mali navijac koji nikad nije uzivo gledao ni fudbal ni kosarku a ostale sportove...
M

Missisipi

pre oko 2 meseca

Dobro ovo pokazala zube je u prevodu hrabra zvezda haha. Pokazao fmp2 zubice, jos su stenad da bi se nosili sa velikanima evropske kosarke i borili za top 8 pored Reala, Partizana, Monaka, Barse, Fenera.....
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Oprali vas tri puta i prebrisali parket sa vama. Sezona ce vam se svesti na gdje si bio nigdje sta si uradio nista. Pozdrav za insta navijaca.
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Pranje svoda Arene, krova i uredjenje fasade ostavljamo za finale aba lige.
Š

Šibar 61

pre oko 2 meseca

Ja sam mslio da su vazura i terza magija,kraljevi muljanja i mahinacija,ali cović je br.1,slupati tolike mil.i napraviti ovaj rostet,niko me ne može ubediti da su to čista posla,ovo je nemoguće,da li neko zna šta se dešava sa Nedovićem,zasto ovako igra?
S

Sascha 2010S

pre oko 2 meseca

Alba Asvel Zvezda Ne razumem sta traze ove ekipe u EL ???? Svaka sezona turisti
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Makabi dobio što je dobro, ali Valensija na žalost gubi. Moramo da izgubimo od Makabija.
H

Haha haha

pre oko 2 meseca

Da dobijete...koga vi to mozete u EL dobiti...psttt fenjer asi.
p

pa

pre oko 2 meseca

Vas.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Vidi bilans sa Makabijem. Ne možemo nikog sem vas da dobijemo jer ste vi još veće ništa.
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Strašan nam je ovaj Nedovic još se nije povredio nažalost a ni okean nemože da pogodi.
S

SB

pre oko 2 meseca

Cestitam komsije, jos jedna fenomenalna partija, jago pokidao
H

Host007

pre oko 2 meseca

Kad ce vise uci taj Dubaji u ABA Ligu..da navijam za njih a ne za ove Blizance..
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Teško da smo ikad imali lošiji tim od kako igramo EL, a ni gore strance.
C

Cg

pre oko 2 meseca

Axaxaxaxaxa aco srbine xaxaxaxaxaxa
s

scarecrow

pre oko 2 meseca

зашто качите ово па они евролигу не прате
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Asvel Alba Zvezda. Izbaciti ih iz Evrolige godinama su turistički tu.
м

милионери из Железника

pre oko 2 meseca

Фмп-у нико не може да забрани да са вишедеценијским неограниченим буџетом оверава топ 16 седам кола пре краја...
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ni vama niko ne može da zabrani da budete crno beli. Neko je tako rekao jer mu se to svidelo.
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Komsije protiv vas svi timovi izgledaju za F4. Jeli postoji jos ikakva sansa. 🤣🤣🤣🤣
P

Preža

pre oko 2 meseca

Ali zato ste vi tu kao stare bašte, zadnja 3 meča kako se ono završila?🤣
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Sem vas. Vi ste u odnosu na nas fibina lš.
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Samo mi nije jasno zašto se javljaju ovi što ni srpski kup ne mogu da osvoje. Što se tiče Čovića sve je očekivano kada kupuje igrače na po godinu dana.
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Ali mogu Aba da osvoje. Sa vam uvijek cirkus
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Купујем играче на кило...
N

Naxel

pre oko 2 meseca

Nemanja Nedovic maltretira ovu ionako jadnu i bednu ekipu i nas koji navijamo za Zvezdu!Svaki put kada udje izbacuje ekipu iz ritma svojim ishitrenim sutevima i losim potezima.Umesto da se podredi kolektivu i kao jedan od najjiskusnijih doprinosi timu tim se podredjuje i prilagodjava njemu i krece sunovrat i to radi konstantno cele sezone bez zelje da svoje bubice iskoreni.O njegovoj plati tek ne treba trositi reci.Partizan deluje toliko ozbiljnije kao tim i organizovanije kao klub i ako pored ovakve Zvezde ne osvoji ABU to ce biti senzacija.
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Baš čudno, a mislio sam da smo veliki favoriti.
G

Gledam i ne verujem

pre oko 2 meseca

Navijaci Igokeje2 se ponasaju kao da nisu izgubili od Monaka identicno u punom sastavu u 4/4... Besramni komentari kao i uvek.
Z

Zajebavamo vas

pre oko 2 meseca

Fenjerasi nasi...
M

Malo brkas

pre oko 2 meseca

Ima samo fmp 1 i 2...nadji sta kaze vas idol Covic pa ako vam se ne svidja itd
K

Kokos

pre oko 2 meseca

Kad navijači Crvene zvezde pričaju o bestidnosti, a pred početak sezone najave fajnal-for i ostanu prikovani za 16.mjesto j previše degutantno, Pri tom dobiju duplo više novca od države da bi razigravali za plasman od 16.do 18. mjesta.
G

Gledam i ne verujem

pre oko 2 meseca

Navijaci Igokeje2 se ponasaju kao da nisu izgubili od Monaka identicno u punom sastavu u 4/4... Besramni komentari kao i uvek.
0

09

pre oko 2 meseca

Nije problem izgubiti. Problem je kada imas brdo para i od 10 sezona ti 9 budes na samom dnu tabele. I plus prozivas druge... Ali dobro,vi se nikada niste palili na EL...
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Za F4 u Berlinu poznata su 3 sigurna ucesnika. Uz domacina Albu, Asvela i porazenog iz ovog meca trazi se cetvrti klub, najverovatnije iz Evrokupa. F4 timova bez pobede u playoffu EL.
8

87

pre oko 2 meseca

Tolike milione dobije Zvezda svake godine da bi imala 10 pobeda i 18 poraza... Komedija da ne moze veca da bude. A prozivate Partizan koji je prosle godine dobio dva puta Real u gostima i bio nadomak F4... Luda kuca.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ma za malo.Kako mi žao.
o

o

pre oko 2 meseca

Kk Zamalo.
j

jjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

sto su Igokejci srecni, sa neogranicenim budzetom i igracima sa F4 ekipa(startnim) ne mogu ni deseti da budu
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Naše je da nastavimo sa lošim igrama u el i maksimalno im otežamo.
1

11 mil

pre oko 2 meseca

6 mil, ali matematika nije u vasim genima.
k

koliko ja znam

pre oko 2 meseca

Dule je bio na f4 i to sa nikakvim budžetom i 2 stranca,Roberts i mali plej,ne mogu sad da se setim imena.E moji zvezdaši,za vas je i 15-o mesto misaona imenica.Mi nismo igrali 10 godina euroligu i odmah prve godine 6-i
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Jel to onaj likšto je završio u Rumuniji?
p

podesen

pre oko 2 meseca

Plej Bo Mekejleb debitant u evro ligi te sezone.
M

Ma jok

pre oko 2 meseca

Imate jos realne sanse
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Jeste, isto kao i vi iako vas redovno deremo.
g

gost1978

pre oko 2 meseca

cirkuska manifestacija sa dzejmsom, taman ni boljeg sparing partnera za cirkus nisu mogli da nadju
Г

Групни

pre oko 2 meseca

завршен меч у Монаку ...извештај Плавшића на Спортклубу..."Монако ствара породичну атмосферу, певао је Том Џонс ....#...#... Јаго је порастао пола милиметра ..."😆👍🤧😁😁😁😁
A

Auuu au

pre oko 2 meseca

Zar opet...Covicu odlaziii
M

Mile Zeleznik

pre oko 2 meseca

I na ovakve amatere i rekreativce drzava Srbija je u prethodnih 10 godina dala preko 100 miliona nasih para! Fmp je sramota za kosarku i sport generalno, a navijaci fmp-a najveca mrlja naseg društva. Vodja i vlasnik fmp-a je posteni nebojsa! Pametnom dosta!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Čak i ovakvi razbucavamo crno. belog mutanta.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Neće ona nigde,NO PASARAN....
0

015

pre oko 2 meseca

Hvala vam gospodine Covicu sto nam iz sezone u sezonu priredjujete sve goru i goru traumu u EL. (Svasta bih vam napisao al nazalost znam da mi nece objaviti komentar, tako da mi ostaje samo ovaj bedni sarkazam)
p

pp

pre oko 2 meseca

Ovde jedino Covic profitira....bar 30 posto budzeta je zavrsilo u njegovom dzepu....kao i Terzic sto radi.Partizan im sluzi da ga napadaju i blate kako bi zvezdasi cili ono sto vole da cuje a koliko im je stalo do kluba vidi se po tabeli
J

JNA

pre oko 2 meseca

U partizan sve postenjacine, cak ni porez ne placaju, a sad ce i oteti stadion da im oduzmu
M

Miloš 1970

pre oko 2 meseca

Kk Seljanija na potezu Zeleznik Stepojevac!!Sramote nam nas sveti sport košarku...
G

Gost most

pre oko 2 meseca

Važno je da ste pobedili Partizan. To je svrha postojanja KK CZ Beograd.
j

jjjjjj

pre oko 2 meseca

e kad nemamo neogranicen budzet kao jedan mutant sa tosinog bunara nego moramo da dovodimo penzionere ili polovne igrace kao Gilespi i smart
5

56789

pre oko 2 meseca

DRZAVA VAM DALA 12 MIL A COVIC USPIO DA ZARADI TRI I JOS DOVEDE SMARTA GILESPIJA TOMKINSA.....
H

Hehe73

pre oko 2 meseca

Meeeeèeeeeheeee
V

Vladimir 82

pre oko 2 meseca

sta je sa mozgom,decko????
C

Covke iiii

pre oko 2 meseca

Otkrio si se...ne volimo te vise...ni tebe ,a ni tvoj klub...vrati nam nasu KKCZ.
N

Nekoizmase77

pre oko 2 meseca

Imate neograničen budzet vec 10 godina, ali ne znate da ga iskoristite Ipak je samo jedna institucija

Bibras Natcho

pre oko 2 meseca

Ekskurzija odlična..
D

Delija 012

pre oko 2 meseca

Ovaj tim je projektovan za Fajnal for !? Kako bi izgledao tim za 16 mesto ?! Čoviću ne može malo para za tim malo u svoj džep . Ne može ! Budi čovek pa se povuci iz naše Zvezde !!! Bilo bi to dobro i za tebe i za Zvezdu . Za tebe verovatno bi izbegao robiju a Zvezda bi sigurno našla boljeg i poštenijeg od tebe ... 😡😡😡😡😡😡
G

Gost gosta

pre oko 2 meseca

Vase Zvezde? Ljudi, shvatite vec jednom, ovo je covicev (namerno malim slovom) privatni klub koji koriati ime KK Crvena Zvezda. Moze samo da ga proda, a realno zasto bi to uradio?
4

49439339

pre oko 2 meseca

Vaše Zvezde? Vaša Zvezda je na ledu, ovo je njegova, sa adresom u Železniku... Njegov klub, njegova pravila...
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Pa probali ste i sa cetiri srebrna olimpijca- Jovicem,Kalinicem,Stimcem,Simonovicem,skoro pola reprezentacije pa reprezentativcem Slovenije Blazicem,pa rep Nemacke Cirbesom,Pa Marjanovicem,Pa Wilijamsom,da ne nabrajam.. najskuplji tim na ovim prostorima ikad pa opet nista a tako ce biti i na kraju sezone,opet NISTA!!!
m

makiš ada

pre oko 2 meseca

Pobrkao si ti stvari zar ti nije rekao pre par dana na Kopaoniku"FMP JE PRENEO PRAVA NA C.Z. BEOGRAD.Vi ste ugašeni ovo je novi klub i nema šta da vraća to je njegovo.
G

GAGI PFC

pre oko 2 meseca

Pa rodjace to je njegovo,kako mislis da ode iz svog kluba? Ti kad kupis sebi klub onda teraj koga god hoces,to je Sonetovo i nece on nidje...Sporcki pozdrav
j

jjjjjjjj

pre oko 2 meseca

ovu utakmicu nikako nismo mogli da pobedimo,koda pokvari ovakvu svecarsku atmosferu, u jednom trenutku pocetkom poslednje cetvrtine 24:11 u faulovima i onda kada je dosao Monako na +15 poceli malo da sude i na kraju 29:19, jednim dozvoljavali ragbi a jednima balet, ako pridju Zvezdini igraci na blize od metar faul i zato su do pred kraj imali samo dve izgubljene kako da igubis kada niko ne sme da im pridje,a tek kad su se raspucali rekli hajde nesto da sudimo i protiv monaka, nijedan igrac monaka vise od 3 licne, zvezdi jedan 5 ,cetiri po 4 ,alidobro od ABa sudije smoto mogli i da ocekujemo od 55:55 do 75:60 svaki njihov napad sudjen faul i kako da pobedis jos kada imas kosarkasa kaoGilespija koji nije za sport a kamoli profesionalni, toliko trapavog igraca koji loptune ume da uhvati a da je ne ispusti nisam nikada video ,jos "smart" kome ne prilici prezime boli ga uvo za sve kao da i dalje igra G ligu, ni drugise bas nisu proslavili, Gedraitis takodje sve gori kao i Nedovic ali to ti je tako kada cele sezone umesto da ti se povrede neki nebitni igraci tebi se uvek povrede najbolji kao i prosle godine kada su bili povredjeni ili suspendovani od strane spanaca
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Super je tvoj komentar, ali se ipak zapitaj zašto ste imali 29 faulova? Zato što igrate rukomet i kada to sudije ne tolerišu onda je problem. Vaša odbrana se svodi na to neće nam svirati faulova koliko ih mi možemo napraviti. To nekada prođe, uglavnom kada vam sude u ABA i KLS, dok u EL ti teže prolazi. Ponekad u BG ali samo kod slabijih protivnika , mada je teško naći slabije od vas ove sezone. Bitan je Kup , bitna je KLS , bitna je ABA samo u slučaju kada se osvoji, na ostalo se ne palite. Ode i ove godine 16 miliona u bunar i tako već desetak godina.
A

Ajde ne

pre oko 2 meseca

Lupetaj mali...
Г

Групни

pre oko 2 meseca

Бодирога ! гласајте за Духа са секиром !
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Nemocno i impotentno izgleda Zvezda u vecem djelu Evrolige ove sezone. Naprosto igracki kadar je takav, da mi za ovakvo jako takmicenje imamo Teodosica od 36 godina, i Mitrovica i Bolomboja kao konstante...sve ostalo je na mahove i trenuntnu inspiraciju pojedinih igraca...naprosto ne dovoljno. za nesto vise u ovom trenutku. Da zlo bude vece i povrede su ucinile svoje, i ostali smo, i bez malog Topica, koji je pokazivao potencijal da preuzme ulogu pleja. Nadam se da ce sledeca sezona da donese nesto pozitivniju sliku, i da ce Sferopulos dobiti priliku da napravi ekipu po svom nahodjenju i potrebama da bi Zvezda izgledala kompaktnije, i dovoljno jako da se docepa tog plej-ina.
K

Koji nam je bio

pre oko 2 meseca

Roster, samo je lud očekivao pobedu. Svakako i da su svi igrali, realan je bio poraz, ne možeš od G pitu da praviš. Najiskrenije kao navijač Zvezde preko 30 godina ili neka se nađe novca za jedan konkurentan tim, ne za sami vrh, ali za TOP10, tj. Da se bar TOP10 ne dovodi u pitanje ili brate neka lepo igramo Evrokup.
K

Koji vam je bio

pre oko 2 meseca

Novca je bilo, u šta ga ste vi skrcali to je druga priča.
@

@Koji vam je bio

pre oko 2 meseca

Pa vidi, realno nije bilo novca. Zvezdin budžet je 16 od 18 timova u EL, a u njega se računa i Nejpir iako nije plaćen jer je Milano uzeo ugovor nazad, dakle Zvezdin budžet je 17 ili 18 od 18 klubova. Za tih 6m eura razlike između našeg i vašeg budžeta, u teoriji su se mogli dovesti Evans, Moneke i Howard, sa njima trojicom to je već potpuno druga ekipa i naravno potpuno drugi rezultati. Da bi bio siguran u TOP10, realno gledano ne bitno jel Zvezda ili Partizan, uz podršku navijača, mora se imati budžet u TOP8 ekipa, sve ispod toga je zaluđivanje.
R

Realisti

pre oko 2 meseca

A šta bi bilo da ste doveli Kampaca? A da...
m

matoriekspert

pre oko 2 meseca

Bar nečemu da služe u Evroligi. Svom gazdi su poslužili da se nakrade a ovako je bar Džejms oborio rekord!
l

lion zion

pre oko 2 meseca

jos jedan rekord je oboren gospodo a to je u dosudjenim faulovima jednoj ekipi.pa ovo nije bilo ni u zlatno doba gepekovanja i casova ljubavi duloa koji je kasnije tuzio klub ali to sad nema veze okrecemo se obavezama u kupu koraća a da tu smo odradili, ide aba liga lagano
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Jel vas neko ikada pobedio a da niste osakaćen od strane sudija? Vi ste bre Lejkersi iz 2000ih sa Šekom i pokojnim Kobijem. Drim tim. Nema šanse bre da vas neko pobedi u regularnoj utakmici, samo muljažom i krađom jel da? Kako vam više ne dosadi.
R

Rekreativna družina kk Pudlice

pre oko 2 meseca

Hrabri FMP i dalje ima šanse za 15. mesto!
0

001100

pre oko 2 meseca

Ekipama poput FMPa, Asvela i Albe do daljnjeg zabraniti ucesce u EL, ali bez sve sale.
B

Bok

pre oko 2 meseca

Ispada li se iz ove lige?
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Pitajte Dula. On ima decenijsko iskustvo drzanja fenjera u EL
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Dokaz da znaju da igraju samo u ligi u kojoj imaju pomoć države i njenih sudija
N

Novigost123

pre oko 2 meseca

Pogresilo se u selekciji ok, al sigurno neko zna odgovor zasto u doselekciji nisu dovedeni Plavsic i Djurisic umesto Smarta i Gilespija
0

09

pre oko 2 meseca

Sta je ok?
Z

Zvezda le

pre oko 2 meseca

Nismo mi za ovo više. Vreme je za Evrokup
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Zali boze potrosenog kerozina.
B

Bida

pre oko 2 meseca

Lepo im rekao vodja severa iz nemanjine dzabe sam bacio 100 miliona evra i opet 16 xaxaxa
G

Gost iz Grocke

pre oko 2 meseca

Zlatni fenjer
f

fmp.

pre oko 2 meseca

ispustio Monako i top 8..
M

MBabic

pre oko 2 meseca

A htela je ona u Ligu šampiona, ne ide, ne ideeee
H

Hrabra Zvezda pala

pre oko 2 meseca

Srećne vam rane junaci!