Džo Regland (©fiba.basketball)
Džo Regland (©fiba.basketball)

Džo Regland ostaje u Hapoel Holonu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.06.22. | 22:25

Bivši igrač Zvezde je nedavno postao šampion Izraela i kako stoje stvari neće menjati sredinu

Posle sezone koju je proveo u dresu Crvene zvezde i osvojio titulu prvaka i Superkup ABA lige, Džo Regland je proveo po godinu u Kantuu i Hapoel Elijatu. Minulog leta je pojačao Hapoel Holon i postao šampion Izraela. Kako navodi Vala Sport, Amerikanac će nastaviti saradnju sa ovim izraelskim klubom.

Regland i Hapoel su nadomak produžavanja saradnje na još jednu sezonu. Pregovori su u završnoj fazi sa igračem koji je bio proglašen za MVP-a plej-ofa Viner lige.

Izabrane vesti

Sjajnu sezonu Amerikanac je krunisao vrhunskim partijama protiv Hapoel Galil Eljona, Hapoel Jerusalima i Beni Herclije u finalu. Prosečno je beležio 22,3 poena, uz 6,6 asistencija, četiri skoka i procenat sa distance od 50 odsto. Nije ni čudo što je Hapoel ekspresno pokrenuo postupak za nastavak saradnje.

U periodu dok je branio boje Crvene zvezde ostavio je dobar utisak. Beležio je 10,7 poena i 5,7 asistencija po nastupu, kao i 14,8 poena i šest asistencija prosečno u Evrokupu. Zbog povrede nije bio u mogućnosti da pomogne ekipi u finalnoj seriji regionalnog prvenstva protiv Budućnosti, kao ni u borbi za tron u Superligi Srbije.

Hapoel je napustio Gaj Pnini, koji planira karijeru da okončao u Makabiju iz Tel Aviva. Kris Džonson ostaje u Holonu, dok se ut im vratio i Si Džej Heris posle sezone u francuskom Burgu.

Plan kluba je i da zadrži domaće igrače Rafija Mankoa, Fredija Budijua i Niva Misgava. Manko ima i ponudu Makabija, ponuđen mu je novi dvogodišnji ugovor i pregovori će biti nastavljeni u narednim danima.




tagovi

Hapoel HolonDžo ReglandKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara