Džoni Obrajant (©Star Sport)
Džoni Obrajant (©Star Sport)

Džoni O'Brajant Zvezdina želja za četvorku

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.10.20. | 08:31

Crveno-beli žele da kompletiraju reket ozbiljnim pojačanjem

Džoni O'Brajant (27) je na meti Crvene zvezde. Kako saznaje MOZZART Sport američki krilni centar predstavlja jednu od želja Saše Obradovića na poziciji četiri, a njegov dodatni kvalitet je to što baš kao i Emanuel Teri može da pokriva i poziciju klasičnog centra. S tim što je Teri više centar. U slučaju O'Brajantovog dolaska on i Teri bi postali glavni igrači u reketu, dok bi ostali trebalo da dopunjavaju ova mesta po potrebi tima.

Obradović je već nakon Fenera tražio dva pojačanja, jedno na bekovskom mestu, drugo na krilnom centru. Tejlor Ročesti je već stigao, a sada se čeka adekvatno rešenje pod obručima. Nema sumnje da bi O'Brajant upravo bio to što je neophodno Zvezdi u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Džoni O'Brajant je studirao Luizijana stejt univerzitetu, a 2014. godine je izabran kao 36. pik drugog kruga drafta od strane Milvokija, gde se potom zadržao dve godine. Potom je igrao za Denver, pa Šarlot, a u Evropu je prvi put stigao u julu 2018. godine kada je potpisao za Makabi.

U Evropi nastupa već dve godine. Prvo u Makabiju iz Tel Aviva gde je debitovao u Evroligi i ostavio solidan utisak.Kasnije je otišao u Lokomotivu Kubanj gde je bio odličan i zatim produžio ugovor, ali je krajem septembra napustio klub zbog porodičnih razloga. U prošloj sezoni u dresu Lokomotive odigrao je 10 utakmica u Evokupu i prosečno beležio 13,8 poena i 5,1 skok po utakmici.

O'Brajant je odnedavno počeo da prati i Crvenu zvezdu na Instagramu, što bi moglo da bude povezano sa interesovanjem crveno-belih. Ostaje da se vodi da li će te želje i zvanično biti konkretizovane, a Obradović dobiti neophodno pojačanje za teške bitke u Evroligi.


tagovi

Džoni Obrajant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara