Komentari na vest

Egzum ponovo priča o Partizanu: Nema boljeg od Obradovića

D

Delegat

pre 3 meseca

N€ma $igurno
M

Moja Zvezda

pre 3 meseca

Puna podrška za Obradovića. Želimire ostani!
P

Pazi šta

pre 3 meseca

Želiš.
G

Gtyr

pre 3 meseca

Zato smo tu gde jesmo jer zivimo u proslosti. "imas 9 titula Evrolige svaka cast" a da li te to abolira od sadasnjih NEUSPEHA!!!?? Da li treba da kazemo "nebitno sto trofeje ne vidimo, bitno je da nam je legenda na klupi i to je to. Njega svi postuje u evropi, ko smo mi i da pomislimo da u njega sumnjamo" Veliki K.Ronaldo je dao gotovo 500 golova za Real Madrid. Cim su videli da ne ide, zahvalili su mu se. Nema u poslu emocija. Klub za 3 godine ulozio 50+ miliona evra ima 1 trofej!!! Cak je uspeo da izgubi izmisljeno takmicenje Super kup Aba lige, od Studenskog Centra. Ne govorim ja ovde da Zeljko treba ode...samo postavljam pitanje da li je nama drazi Partizan ili jedan covek?? Da li njegove stare zasluge njega aboliraju od odgovornosti. Arsen Wenger je bio BOG Arsenala nije islo vise, kraj. Klub je bitniiii!!! Zoze Murinjo je Bog Porta...ali ako za 3 godine nista ne uradi dobio bi otkaz. A samo kod nas je jedan covek veci od kluba, zato smo tu gde jesmo.
Б

Борис

pre 3 meseca

Жоц је Жоц,Мурињо је Мурињо,а ти си ктетен да нема даље!!!

Zeljko

pre 3 meseca

Mislim da je dobar deo nasih navijaca da ne pricam za one sa druge strane u velikoj zabludi nekako ishitreno povlacimo crtu i donosimo zakljucke , nece biti sigurno bolje po Partizan ako bi Zeljko odma otisao makar na njegovo mesto dosao bilo ko i najbolji moguci to se prosto ne radi u sred sezone.
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Nema 9 titula EL nego 5. Cetiri titule su pre 2000. pre nego sto je EL kao zasebno takmicenje formirana.
D

Devet puta najbolji

pre 3 meseca

@spiritus movens Nije uopste vazno kako se zvalo takmicenje tada, samo je pitanje da li je to bilo takmicenje u kome su ucestvovale najbolje Evropske ekipe i da li je pobednik tog takmicenja bio prvak Evrope. Ili je mozda bilo neko bolje od toga?
z

zecm

pre 3 meseca

jel istina da itudis menja obradovica
P

Psi ho

pre 3 meseca

Ok ja verujem da je i grobarima vec neprijatno kada ovoliko velicate Zeljka a ocigledno da navijaci nisu zadovoljni rezultatima istog...
Б

Борис

pre 3 meseca

Шта год урадио,имамо 1992. ,и задовољни смо.А ви имате 2011. ,и ај' здраво!!!
@

@Borise

pre 3 meseca

sine, kada bi to nesto imalo smisla sto pises, ljudi vise ne bi morali nista u zivotu da rade
M

MVPCACAK

pre 3 meseca

budimo realni, Exum jeste izvukao iz Partizana dobre stvari, problem je sto je mnogo igraca uguseno u Zeljkovom timu pogotovo domaci igraci... Ekipa od prosle sezone i ovo danas nema veze sa vezom
Z

Za svakog

pre 3 meseca

ko se razume u kosarku misli tako,ali ima onih koji nemaju celije koje sluze za misljenje...lako ih prepoznati ne umiveni su.
G

GOROSTASE

pre 3 meseca

Jel si u kaficu ulicaru neskolovani? Jel iz kafića pises ili iz stana kog ti deda dobio kad se odrekao pravoslavlja?
@

@pravoslavac

pre 3 meseca

Ajd nabroj 5 likova iz biblije ili makar 10 zapovesti? Jako ti je pravoslavlje kao jajca što su ti malena
J

Jagodinac

pre 3 meseca

Ti burek i neznas tog coveka
8

87

pre 3 meseca

Normalno da nema boljeg. Zabrana Miroticu da dodje u Partizan je mnogo toga promenila. I to je to. A Zeljko ce uvek biti klasa.
S

SamoFmp2!

pre 3 meseca

Odlican igrac iako ga ne volim jer mi je nabio komplekse prosle godine. Titula Partizana u nasem privatnom takmicenju, pa daleko od nas u evroligi, povedjivali su sve najvece klubove, borili se za f4,cela evropa pricala o njima, bili najgledaniji... uvek cu vise mrzeti Partizan nego voleti svoju takozvanu novu zvezdu... uvek ce mi biti drazi robert prosinecki, nego bilo koji srbin grobar...jer takav sam ja... nikakav...
S

Surčin l

pre 3 meseca

Verovatno neče ostati u Dalasu, pa razmišlja...
G

Gostgost

pre 3 meseca

Mislim da ste i Grobare smorili s ovim velicanjem Zeljka vise...
S

Soko

pre 3 meseca

Dali. Srbi smaraju sa Djokovicem mozda ali je najbolji na svetu ima pokrice. Obradovic sa toliko titula i takvim postovanjem od kolega mora biti ikona.

PFK NIŠ

pre 3 meseca

Sta da kaze neko posle ovoga... Onda ocigledno pojedinci ne slusaju Obradovica, ili su glupi, pa ne shvataju nista... U svakom slucaju ova sezona je trenutno mnogo losa, a Egzum je nezamenljiv igrac, nerealno dobar kosarkas!
g

gostic

pre 3 meseca

Boje vas Obradovic vise
L

Lale xyz

pre 3 meseca

Slab je on za NBA tamo takvih kao sto je on ima mnogo bolje da je ostao u Evropi bio bi jedan od glavnih igraca
A

Ababab

pre 3 meseca

Rece veliki strucnjak kosarke
F

Forlan

pre 3 meseca

Ma jok Dante, veze ti nemaš, pitaj ove stručnjake iza tastature, objasniće ti oni kako Željko ne zna ništa, kako treba da leti iz kluba, itd.
B

Burek

pre 3 meseca

U pravu si care. Ja kao zvezdaš smatram da Željko treba da ostane u Partizanu, u tom slučaju Zvezda ne treba da brine za titulu :)
P

Pa ono

pre 3 meseca

E baš si burek. I to prazan.
@

@Burek

pre 3 meseca

Mozda ti kao pojedinac smatra ali vecina sigurno ne, toliko ga mrze i imaju kompleks od Obradovića da se vise obraduju kada mogu da ga pljuju i vredjaju nego sto se raduju kada osvoje trofej,nabio ima Obradović kompleks za ove 3 godine nevidjen do sad
@

@Pa ono

pre 3 meseca

Prazan sam kao kasa Partizana u fudbalu :)
J

Jočak

pre 3 meseca

Dr Zeljko institucija. Ambasador Srbije! To mu bar niko ne moze da ospori
R

Realnost

pre 3 meseca

Znaju ga u Čačku,Istanbulu deo fenerovih i u Atini samo ovi zeleni..i to je to od celog sveta pa i nije neki ambasador realno.Djoković npr.jeste jer ga zna ceo svet i ti je ambasador kad se kaže a ovaj nije baš i to je to:)
R

Rodman93

pre 3 meseca

Pa za ljude koji ne prate tenis ime Đoković ne znači ništa. Kao za mene da nisam Srbin ništa ne bi značilo jer me taj sport ne zanima. Ima momaka ili djevojaka koji su sjajni atletičari, skijaši , golferi ili snuker igrači poznati na svim kontinentima ali za ljude koji te sportove ne prate oni ne znače ništa itd.
x

xyzet

pre 3 meseca

Jedan od retkih koji je slušao Željka i prihvatao savete. Željko mu je pronašao poziciju u timu koja mu najviše odgovara i proigrao je iz sve snage. Došao je u Partizan da uradi apgrejd, a ustalio se u NBA. Može li više? Nije stvar u Željku, on je svoje dokazao i puna mu vitrina, stvar je u igračima. Ako ne slušaju pažljivo oni su na gubitku - i KKP, naravno. Doduše neki su i limitirani, za razliku od Egzuma, njima nema dalje.
c

cule87

pre 3 meseca

Tačno tako... Stvar je sujete i tvrdoglavosti.
D

DaDaa

pre 3 meseca

Nema,pogotovo kad ti drzava obezbedi milione.
A

Alo Železnik

pre 3 meseca

A kada ti obezbedi za oba tvoja kluba, još bolje!
P

Pelisijer

pre 3 meseca

Egzum koliko dobrog je doneo Partizanu, toliko je problem imati takvog igraca. Zasto? Zato sto je nemoguce naci zamenu. On je decko imao neki problem u tom delu karijere, apsolutno je bilo nelogicno da on trazi angazman van NBA lige. Neverovatan igrac i steta sto je bio tu tako kratko i nije ostavio veci trag.
@

@@@@

pre 3 meseca

Ovi iz Mocarta jedva čekaju ovakve izjave. Klasični lepak za zvezdasrbe.