Komentari na vest

Ekspresno izvinjenje Jokiću: Nije samo MVP kandidat, već jedan od najvećih u istoriji

P

Pandaren

pre 12 meseci

U tekstu nije rečeno ono najvažnije, a to je da je dotični novinar Filadelfije. Kao domaći novinar, jasno je bilo da je u interesu da se maksimalno gura Embiid, da Jokić ostane bez ijednog poena, jer se i za drugo i treće mesto dobija solidan broj poena, a ponešto čak i za 4. i 5. mesto. Zato uopste nije među 5, da bi mu se maksimalno smanjio broj poena.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Ma naravno, slucajno pogresio. Evo, sad je sve u redu, prekalkulisace i dace MVP nagradu Jokicu. Vazi. Ova objava je tek sipanje soli na ranu.
c

cv

pre 12 meseci

u plej ofu jeste mvp
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Da li bi ga zaboravio da si belac, a jokara crnac? Vec bi bio proteran iz amerike zbog rasizma… Ovako je sve ok
J

Jova1245

pre 12 meseci

Crnci !
P

Prcko33

pre 12 meseci

Kao da se na svjetskom u fudbalu nagrada za najboljeg igraca dala Amrabat-u a ne Messi-u, eto takva je razlika i u ovom slucaju !
u

ukoliko

pre 12 meseci

Filadelfija prodje Boston( u šta sumnjam) nije tako...
4

421

pre 12 meseci

To mozes da pricas samo ako ne gledas utakmice. Sve se igra za Embida. Jokic je sinoc prva bacanja dobio tek nakon 26 poena. Embid uglavnom 30,40 posto svojih poena daje na taj nacin. Sad ces ti reci da je ovaj izrazito jaci pa ga svi fauliraju. Pa Jokicu da sviraju po tom kriterijumu on bi imao 20 bacanja po utakmici.
O

Okey

pre 12 meseci

Sve strucnjak do strucnjaka..
4

421

pre 12 meseci

Kako kaze napravio casnu gresku. Pa burazeru nisi ti izasao na pivo pa na brzinu napisao pa da omasis. Mada, ko sve glasa ne bi me ni to cudilo. Samo vi potcenjujte Jokica, mi Srbi smo tako i navikli. Bitno je da Embid cim nekog nema da mu trpa lopte odmah pucaju dok Jokic strpa 54 poena. E, sad postoji ogroman broj ljudi koji ceni Jokica i to se mora pomenuti. Vreme ce da obrise ove gluposti a ostace Jokiceve brojke i tek onda ce shvatiti sta je on radio. Ista prica ko sa Djokovicem.

Joco Inter

pre 12 meseci

Evo poverovasmo ti da si nenamerno napravio grešku. Video da je ispao budala, pa da se čupa, iako svi znamo da je jednostavno nemoguće da se napravi propust pri davanju glasova, jer je to čast koju dobiju takvi kao on, i logično da će razmišljati kome će dati glas unazad nedeljama.
B

Binge

pre 12 meseci

Klasičan primer crnog rasiste......
T

Tek ce

pre 12 meseci

Da se izvinjavaju,polako samo