"Huan Karlos Navaro i Rudi Fernandez"
"Huan Karlos Navaro i Rudi Fernandez"

El Klasiko u finalu Superkupa Španije!

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.09.14. | 23:18

Bivši igrači Partizana, Vladimir Lučić i Davis Bertans imali su solidan učinak...

Huan Karlos Navaro i Rudi Fernandez

Košarkaši Reala i Barselone obezbedili su plasman u finale Superkupa Španije, pošto su vrlo lako savladali Valensiju, odnosno Laboral Kuću.

Izabrane vesti

Kraljevski klub je posle izgubljene prve četvrtine rezultatom 19:26 dodao gas, zaigrao daleko bolje i na kraju slomio rivala. Meč je dugo imao rezultatski naboj, ali su Ljulj i Fernandez serijom trojki u poslednjoj deonici pobedili Slepe miševe za rezultat 89:76.

Najefikasniji igrač Reala bio je Fernandez sa 21 poenom, 16 je dodao Ljulj, a 13 Rejes. Na drugoj strani Van Rosom je ubacio 12 poena, Lončar imao 17, a Lučić šest.

Barselona je, s druge strane, uništila tim iz Vitorije i slavila pobedu rezultatom 95:66. Za razliku od prethodno pomenutog susreta, Barsa je rivala gazila od samog početka i tako potvrdila daleko veći kvalitet od onog koji poseduje Laboral Kuća.

Abrines je meč završio sa 16 poena, jedan manje dodao je Satoranski, a 14 je ubacio Navaro. Na drugoj strani Ertel je postigao 17 poena, a Davis Bertans 11, koliko i Fernando San Emeterio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alehandro AbrinesDavis BertansFernando San EmeterioHuan Karlos NavaroKK BarselonaKK Real MadridKK ValensijaLaboral KućaRudi Fernandes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara