Komentari na vest

Embid operisao koleno, za četiri nedelje kontrola i prognoza

G

Galiot

pre 3 meseca

Jos jedna sigurna mvp titula je u rukama Jokera,sem ako amerikanci volsebno ne odluce da je Mejson Plamli imao sezonu iz snova.... ;) Salim se naravno,Joker dominira,nadamo se konacno i na OI...
S

Saturn

pre 3 meseca

Mnogo je eksplozivan za toliku visinu i tezinu a kolena to ne mogu da prate...steta Kolika mu je prednost ta genetska eksplozija toliko su mu i mana ... Jokic igra u usporenom filmu i manje je sklon povredama , napravi mec po sebi...
P

Pandaren

pre 3 meseca

Odličan igrač. Šutira sa poludistance i za tri kao bolji bekovi, a može da igra i pod košem, vodi loptu i brani koš. Poslednji put sam ga gledao pre neku nedelju protiv Denvera, i, pored navedenih kvaliteta, bilo je mučno gledati kako peca faulove. Ima ceo repertoar pokreta, kada se ruka igrača koji ga brani (Gordon) nađe bilo gde u blizini da pokuša da izbije loptu, on odmah diže ruke gore, kao "na šut" i pokušava svojim rukama da pogodi ruke odbrambenih igrača. Sudijama je sve to super, niko ne svira nikakv faul u napadu. Gori je samo Harden.
c

cv

pre 3 meseca

bice on spreman kad bude najpotrebnije ne brinem ja.
J

Junker

pre 3 meseca

Embid je ispunio prvi cilj, bio je MVP. Naravno i ove sezone je bio legitiman kandidat i mozda je mogao da izgura regularni tok ali ne zeli da rizikuje jer mu je sada najvazniji odlazak na OI. Za 4 godine ko zna sta ce biti, hoce da uzme zlato, pogotovu jer je najavljen Drim tim (realno najjaca imena posle 1992. i 2012.). Posle toga, cilj mu je sampionski prsten, a to je vec neka druga prica.
V

Voždovac

pre 3 meseca

Očigledno ne razumeš prirodu povrede. Kad su koleno i meniskus u pitanju, ne pomažu ni injekcije ni vračevi. Bol može donekle da se umanji, ali ovakva povreda ograničava lateralne kretnje. Svaki napor, pa i dugo hodanje, može da pogorša povredu.