Komentari na vest

Entoni Edvards: Svaka čast broju 22 iz litvanske reprezentacije, pošteno su nas dobili

I

Immobile

pre 8 meseci

Vajdas Kariniauskas igrač Rapida iz Bukurešta,ekipe koja nije stigla do finala rumunskog šampionata, taj igrač je razvalio defanzivce SAD. Svaka čast Litvaniji koja je bez 5 vrhunskih igrača došla na prvenstvo,svaka čast Maskvitisu. Retko ko je ikada mogao da dobije Ameriku na ovoliki broj koševa i na ovoliko brzu košarku koja se mahom igrala tranziciono. Sve čestitke.
S

Svi

pre 8 meseci

Koji pišu kako je ovaj tim USA prosečan, ne razumeju košarku ni najmanje. Litvanija je uvek bila dobra u košarci, danas su šutirali 56% za tri poena, dali su 110 poena, igrali čvrsto, igrali timski, poginuli na terenu i na jedvite jade i uz mnogo sreće pobedili. Nama na terenu UVEK mora biti ili Stefan Jović ili Bogdan, jer ako neko od njih nije na terenu, mi ne umemo da damo koš. Lepo obojica krenu, Stefan izađe posle 6 minuta da odmori, Bogi igra 10 minuta pa on izađe, pa uđe Stefan i neka u drugoj igra 7-8 minuta, a Bogi neka uđe posle 2-3 minuta odmora i tako isto i u drugom poluvremenu. Stefana na pleju može menjati Avramović, Gudurić jedino ako se svi povrede koji igraju na pozicijama 1, 2 ili 3. Pre bih Nikoli Joviću dao da igra pleja nego Guduriću. Milutinov mora igrati 30+ minuta, a može ga zameniti Petrušev sa tim da mu se jasno naznači da pravi grube faulove, svakako se on naigrati neće. Vanja mora prvi od ostalih da proba sa šutem spolja, posle njega dati šansu Dobriću. To bi bio neki najbolji recept sa ovom ekipom.
V

Vazda

pre 8 meseci

Fina analiza i ideja, jednostavno ili Bogi ili Jovic moraju biti na terenu da komanduju napad, ostali ne daju tu sigurnost...
N

Neksaa995

pre 8 meseci

" Moramo da povedemo račun u naredne 3 utakmice " Ok donekle je i realno, jer do finala tesko da ce ih neko zaustaviti ali toliko da ne postujes protivnika ... Ili mozda misli da ide nov grupna faza. 😂
@

@odgovor

pre 8 meseci

A klasicam Amer, ne zna da postoji bilo sta van Amerike i van NBA. Svakako ovaj mali je sledeci superstar i to pravi, ne kao Zion, Ejton i jos neki. Samo ako ne bude luda glava kao npr Morent.
m

ma da bre to

pre 8 meseci

kako se brat nasmejao posle trojke ni sam nije verovao sta je uslo xD e sad na nas, dace bog da ne pogode ni pola ovih suteva. ali svaka cast sto su izdrzali pritisak i nalet amera, realno, ne treba puno da se nadamo.