Komentari na vest

Eron Vajt pred povratak u Beograd: Za 20 godina pamtiću samo titule u Zvezdi, biće zabavno

R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Sama činjenica da je nakon Zvezde završio u Buducnosti govori sama za sebe. Niko od ozbiljnih klubova nije pokazao zainteresovanost za njega što samo po sebi nameće zakljucak da ga ne vide kao igrača koji pravi razliku.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Veci deo sezone nije igrao zbog povrede. I kad se napokon vratio i kad se ocekivao njegov doprinos, nismo videli skoro nista. Stekao se utisak da je potpuno svejedno da li je on u sastavu ili ne, rezultat nije uopste zavisio od njega. Jako bledo je igrao, tako da nema sta da se zali. Videcemo sta ce u Buducnosti uraditi ove sezone.
A

Angular

pre preko 1 godinu

Nažalost, posle povrede nije bio onaj stari. Da je dobijao šansu- dobijao je, ali bila je primetna bojazan prilikom prodora prvenstveno, nije više bilo onih zverskih zakucavanja kao nekada.
@

@angular

pre preko 1 godinu

Pa i nije bas da je dobijao pravu sansu.. Jeste igrao, ali ne koliko je trebalo.. Vise se ekipa oslanjala na druge, Kalinjc je imao ogromnu minutazu, on je dobijao na sacicu.. Ne mislim da je Kalina trebalo da trpi zbog njega, ali nije ni Radonjic previse verovao u njega..