""
""

Đetići punom parom: Sa Džejmsom opušteno i na Cedevitu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.09.16. | 14:14

“Od 9. septrmbra igramo s Megom i Crvenom zvezdom, a zatim i s Fenerom, Zadrom i ostalima… Dovoljno da spremni dočekamo takmičarski meč s Cedevitom”, tvrdi Igor Đaletić

Košarkaši podgoričke Budućnosti, predvođeni trenerom Vladom Šćepanovićem, ozbiljno pojačani i nadasve spremni čekaju novu takmičarsku sezonu. Đetići su u prelaznom roku preozbiljno pristupili dotezanju žica prve petorke kojoj se pored ranijih pojačanja pridružio i centar Šon Džejms. A o njemu, priča se po crnogorskim terenima sve najbolje. Kako i ne bi, jer nastupao je Džejms  između ostalog i za Makabi, ali i moćni Olimpijakos. Podgoričani zato smatraju da nema razloga za brigu, te da je sprema ekipe dovoljna za uspeh u meču s Cedevitom.

Izabrane vesti

Odakle Đetićima tolika samouverenost? Pa, jednostavno, Budućnost je dobro odigrala i osvojila turnir u Baru gde je slavila pobedu protiv Zadra, ali i domaćina turnira sa 69:83. O tome govori i Igor Đaletić, trener u stručnom štabu Budućnosti.
Za igrača turnira proglašen je Rejnolds. Vilijams još nije u punoj formi, ali radi se marljivo  na tome da košarkaši spremno dočekaju start sezone odnosno početak Jadranske lige”, raportira iz Podgorice za MOZZART Sport Đaletić, i nastavlja priču, jer kod njih čini se sve štima, pa je priča o budućnosti ekipe ujedno i sinonim koji obuhvata sve što se tiče podgoričke košarkaške institucije.
Zadržali smo deo sastava iz minule sezone od Subotića, preko Savovića, braće Šehović. Suad je sa reprezentacijom, ali je i operisao prst. Došao nam je Gordić, Popović, Nikolić, Vraneš…”, kaže Đaletić i nastavlja priču hronološkim redom pričajući o prijateljskim utakmicama nakon priprema u Kolašinu.
Posle Bara kontrolne utakmice imaćemo od 9. septembra u Vršcu gde ćemo se sastati sa Megom, Crvenom zvezdom i Vršcem. Potom sledi Sarajevo gde će učestvovati Cedevita, MZT i Bosna. I za kraj pred početak lige idemo u Zadar gde učestvuju Fenerbahče, Darušafaka, Cedevita, Lokomotiva, Zadar i Budućnost”, nabraja naš sagovornik na izust velika imena koja čekaju Budućnost na putu do konačnog vrhunca forme i strta glavne misije. Podsetismo zato Đaletića da Đetići u prvom kolu igraju sa Cedevitom!
Budućnost je uvek imala najviše ciljeve tako i u novoj takmičarskoj godini napadamo sam vrh Jadranske lige. Nadam se da ćemo krenuti punom snagom već od Cedevite “, zaključio je javljanje za MOZZART Igor Đaletić.

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN PRESS)


tagovi

Vlada ŠćepanovićŠon DžejmsKK Budućnost PodgoricaIgor ĐaletićCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara