Komentari na vest

Evrobasket na horizontu: Vanjin specijalitet oborio Gruziju s nogu, Gudurić i Aleksa komandovali

Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Ne znam da li je to samo na ovoj utakmici, ali napredak Petruseva u skoku i odbrani je bio bas evidentan. 8 skokova, svi jako dominantni, 3 blokade, jedna da umre od smeha, ponizio coveka. Videcemo kako ce biti dalje, ali on nam je jako potreban i na 4 i ns 5. Meni licno Jokic ne treba, svakako bi voleo da ga vidim na OI, ali mislim da on vise nece igrati. 1:Micic, Tooic 1/2: Avramović 2: Bogdanović, Guduric 3: Lucic, Dobric 3/4: Kalinic 4: Jovic, Petrusev 5: Milutinov, Mitrovic Ukoliko Kalinic otkaze, ili prosto nije vise u planu dodati Smailagica. A verujem da i Stefan Jovic ima svoje mesto i da tu Topic otpada ovaj put. 4:
P

Petar Prvi

pre 2 meseca

Moja zemlja nije igrala kvalifikacije već bila Prvak Evrope.Level

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Ne znam po kom kriterijumu Beslac ima veliku Minutažu a Koprivicu ne pusta u oba meča tako.
O

Ok

pre 2 meseca

Koprivica je nivo Srpske lige. Nedorastao igracima koji su u reprezentaciji. To sto vezba aplauduranje u tvom klubu radi i ovde. Popunjava broj kapiras.
M

MajstorRile

pre 2 meseca

Dimitrijevic iz Makedonije vredi vise od svih nasih bekova. Ali kladim se da 90% naprednih ljubitelja kosarke i ne zna ko je on niti ga gledalo. A retko ko zna kako je Partizana tovario u cipi kupu.
M

MIŠLJENJE

pre 2 meseca

Meni su bolji Bogdanović, Marinković i Avramović.
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Bio je moja zelja za ovu sezonu u Partizanu . Inace je okoreli navijac Partizana i pratio je Partizan prosle sezone na nekim utakmicama . Produzio je ugovor sa Uniksom nazalost 🤷 . Dobar igrac , ali i Miskov igrač 😐
e

e

pre 2 meseca

Sta se desilo sa sutem ovog Jaramaza?Nije bio bas Durent u prvom mandatu u Partizanu,ali sada kao da kuca eksere.
H

Hayvan

pre 2 meseca

Decko cak igrao i ljetnu ligu za new york. Od tada sve losi i losi. Nije mi nikako jasno kako

Petar.P

pre 2 meseca

Psiha, dečko je posle svake povrede u kanalu. Doduše šut manje više, problem je što više ne rešava ni kada krene ka košu. To je sve do nesigurnosti, jednostavno ne sme da ide do kraja, pa baci neki nerealan šut ili stane u mestu pa izgubi loptu. Pod Trinkijerijem je uspeo da se trgne, ovaj mu bio nametnuo ulogu lidera, igra se gradila oko njega, pa je kroz utakmice uspeo da se konsoliduje. Ali i pri kraju tog mandata u Partizanu isto ima onu neku debilnu povredu i već je tada krenuo pad. Posle odlazi u Bajern, gde je realno nebitna figura, dolazi opet kod nas totalno van forme, dobija neke minute, ali naprosto i dalje je to pretanko. Iskreno mislim da mu sada treba neki manji klub, bez nekih većih ambicija ili ti pritiska, pa da krene ispočetka. Što pre to bolje, dok je još u najboljim godinama.
@

@petarp

pre 2 meseca

U Španiju pa da peva

Petar.P

pre 2 meseca

Sasvim korektna utakmica, ovaj put vodeću ulogu preuzeli Marinković i Gudurić. Bilo je i red, realno ako se igra odlučnije dolaze i poeni. Sve u svemu treba da budemo zadovoljni, za razliku od dobrog dela favorita, mi smo ove dve utakmice rešili rutinski, tako da stvarno u ovim prozorima po pitanju organizacije igre ne treba da tražimo dlaku u jajetu. Neki će ovde konkurisati za OI, drugi neće, svakako respect za sve jer su se odazvali i pokazali želju. Čestitke momcima.
P

Pa da

pre 2 meseca

Drago mi je da su pod Karijem zaigrali i Marinković i Aleksa... Ipak je do trenera.
j

jjjjjj

pre 2 meseca

solidno smo igrali mada kada gledas prenos uz petra Dendu sigurno ne mozes da uzivas u utakmici
P

Peki denda

pre 2 meseca

Zasto niko ne pohvali moje komentarisanje ??? Cak sam puna 2 min na startu prenosa vas sve ubedjivao da je Gruzija izgubila od Svedske prvo kolo.....tek posle sam rekao da je to ipak Danska....RTS i njihovi doajeni nikada nece nestati
Б

Белграно

pre 2 meseca

Чим су се дозвали памети да се договоре око термина за ове прозоре, за наш више нема проблема. На два СП смо једва отишли и губили од Естоније, Швајцарске, итд. Са евролигашким играчима мало ко нас може добити у Европи.
L

LakseTo

pre 2 meseca

Da nisam gledao utakmicu pomislio bi i po naslovu da su igrali lejkersi i boston,medzik protiv birda.
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Srbija nastavlja tamo gdje je stala u Manili...ovo nije bilo sjajno izdanje, ali dovoljno da se rutinski utakmica zavrsi u nasu korist. Sjajna centarska linija, sa odlicnim Petrusevim i u fazi napada kao i odbrane. Nedostatak pleja i razigravaca je mozda uticao da ih slomimo jos u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobro, ako se uzme da je Gruzija nije naivna reprezentacija. Cestitke momcima, i prilika da se u nastavku takmicenja neki igraci sa klupe razigravaju i pokazu da se moze i na njih racunati.
a

ako je ovo

pre 2 meseca

dobro ja ne znam sta je lose...pleja nemamo (samim tim ni drugog) a Teo ne valja verovatno ni mali Topic (sta je sa Jovicem niko ne komentarise) bekovi losi ili suvi prosek, igra u reketu ne postoji nemamo "centra" aman (sili se neki ulaz) nemamo igru, igraci prosecni ili losi nesto se setih ovde bi Marjanovic bio na 20+ ...ne znam meni je ovo jako lose a najgore sto novinari predstavljaju ovo kao "dobro"...
A

A koji ri sport

pre 2 meseca

pratiš inače? Rutinska pobeda bez prvog pleja, centra i NBA igrača... Dve korktne pobede, bez pvreda i timska igra. Msm da je tebi ipak nešto drugo problem...
R

Realno...

pre 2 meseca

Nema veze sa ovom temom...Ali samo pitanje...Šta sam propustio pa je danas na Makedoniju bila kvota 6.25?? Nisam imao petlju da stavim više, samo 2000 dinara...Ali ljudi imaju Dimitrijevića, igrača sa najvećim indeksom korisnosti u VTB ligi, imaju Hapa-a najboljeg igrača Gran Kanarije...Koga imaju poljaci? Samo Balcerovskogbiz Panate, koji tamo igra samo po 5-6 minuta po meču...
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Istoo bratee , istooo ... Bilo mi sumnjivoo i vise od 2 000 nisam smeo da stavim 🤷 ..
А

АКИ

pre 2 meseca

Честитке момци!!! Напријед Србија!!!
K

Khal Drogo

pre 2 meseca

Честитке нашим сјајним кошаркашима на доброј партији и важној побједи. Грузини нису наиван ротивник, Џикић је очекивано погодио са овим Амером Томасоном, но наши бекови суи одиграли одклично у пољу и остварили ту доминацију. У рекету је фалило агресије у офензивном скоку но када добијете +13 није разумно закерати ако нису сви сегменти били на високом нивоу, никад неће бити. Код наших Аврамовић, Петрушев и Маринковић нешто бољи, Гудурић је имао своје моменте, но свин су одиграли добро, разочарао није нико. Сада наши опуштено чекају новембар и двомеч са Данском. Оно што је битно профилише се полако екипа за олимпијаду, ускочиће ту у конкуренцији ен-би-еј и неки повређени играчи, и из ове екипе ће бити осмоцица-деветорица у конкуренцији, обећава то.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

ako bude 4-5 odavde , da peva kuca .
Ž

Živela Srbija

pre 2 meseca

Bravo bre! Dominacija! Napred Srbija!
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Ovo je jako zrelo i pametno. Bez Misica i bez znokanja. Ako budu dosli Vasa,Jovic,Bogdan i Jokic ovo ce biti jos bolje...Napadamo Zlato !
М

Мали Алек

pre 2 meseca

Браво момци!!!

⁷⁷⁷

pre 2 meseca

MVP
B

Brundo

pre 2 meseca

Jaramaz kriminalan.Dosta promasujemo slobodna bacanja.Protiv Finske 23/33 a veceras 11/18.Ovaj prozor je zavrsen sa dve pobede.Nema vise takmicarskih utakmica do Pariza za pet meseci.
l

lol12

pre 2 meseca

Petrusev igrac utakmice sa najvecim indeksom korisnosti
S

Sport klub strucnjaci

pre 2 meseca

Recite ovom strucnom konsultanutu na SK, Marinu Sedlaceku, da mucanje od sat ipo vremena nije primereno televiziji.
С

Седлачек је зрео

pre 2 meseca

да води "Хронику Феста"
s

slavina

pre 2 meseca

nije dosao da vristi u mikrofon,vec da da strucno misljenje,a kosarku ima u malom prstu.
Ž

Željko BG

pre 2 meseca

Ti dovedi velikog poznavaoca košarke Kuzmanovića.
B

Besmisao

pre 2 meseca

Kvalifikacija...
V

VuleMađija

pre 2 meseca

Obavestite komentatora sa RTS da je utakmica gotova. Lik zadremao...
ј

још само фали она

pre 2 meseca

реклама-"ЦИПИРИПИ!!!!"
A

AGAHAGAGAH

pre 2 meseca

Pa šta napadaš čoveka, gledao utakmicu kao i mi iz Srbije... nego što RTS ne posla nekoga da komentariše direktno iz Grizuje, pošto je tokom utakmice kamera u publici uhvatila nekoliko novinara RTS-a?!?!?!
d

deki_kg

pre 2 meseca

Vidi se samopouzdanje posle manile, rutiniramo redom
J

Jova1245

pre 2 meseca

Skoro svi igraci igraju Euroligu, ne znam koliko reprezentacija ima vise takvih igraca!