©AFP
©AFP

Evroliga odredila datum početka prodaje ulaznica za Fajnal for

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.12.23. | 13:19

Cena karata za sve četiri utakmice od 229 do 709 evra

Evroliga je zvaničnim saopštenjem najavila početak prodaje ulaznica za ovosezonski Fajnal for. Kako je naveo organizator takmičenja, ulaznice za košarkaški spektakl koji će se 2024. godine održati u Belinu u prodaji za širu javnost će biti od utorka, 19. decembra, a moći će da se kupe samo onlajn na sajtu www.f4tickets.com.

Početak Fajnal fora zakazan je za 24. maj 2024. godine polufinalnim duelima. Dva dana kasnije na programu su duel za treće mesto i finale, a karte koje će se naći u slobodnoj prodaji garantuju mesto na sve četiri utakmice.

Izabrane vesti

Kako je saopštio organizator ulaznice su podeljene u četiri kategorije po cenama, a mesto u dvorani u kojoj je Alba domaćin se kreće od 229 do 709 evra, odnosno od 57,25 do 177,25 evra po utakmici.

Dan uoči otvorene prodaje, ulaznice će se naći u pretprodaji za vlasnike sezonskih ulaznica klubova Evrolige koji učestvuju u pretprodajnom programu, TV pretplatnike Evrolige i one koji su ranije kupili ulaznice za Fajnal for.

Vlasnici karata koji ne budu u prilici da prisustvuju utakmicama, ulaznice će moći da prodaju preko zvaničnog tržišta fan-ti-fan takođe na sajtu f4tickets.

Podsetimo, prethodne godine je Fajnal for održan u kaunasu, a Berlin će treći put biti domaćin završnice Evrolige, pošto je najbolje evropske klubove ugostio i 2009. i 2016. godine.


tagovi

EvroligaFajnal for Evrolige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara