Ekipa Crvene zvezde (© Star Spor)
Ekipa Crvene zvezde (© Star Spor)

Evroliga privremeno zabranila Zvezdi da registruje nove igrače

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.12.22. | 17:05

Problem je nastao jer klub sa Malog Kalemegdana nije dostavio potrebne podatke

Evroliga je na zvaničnom sajtu takmičenja objavila da je Crvena zvezda dobila privremenu zabranu da registruje nove igrače jer nisu dostavili potrebne podatke. U kratkom saopštenju se ne navode detalji niti koliko će zabrana trajati.

Ističe se da klub sa Malog Kamlegdana nije dostavila potrebnu dokumentaciju pošto je kontrolna komisija pokrenula sudski postupak.

Izabrane vesti

"Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde mts Beograd po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera", stoji u saopštenju.

Ovakva zabrana u teoriji sprečava trenera Duška Ivanovića da razdrma ekipu nekim novim imenom u igračkom kadru. Ipak, jasno je da Crvena zvezda u ovom momentu sa novim trenerom na klupi izgleda izvanredno i trenutno je u seriji pobeda na svim frontovima.

Treba sačekati i da se Crvena zvezda zvanično oglasi o kakvoj dokumentaciji se radi i kako će se čitav problem razrešiti.



tagovi

KK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara