Dimitris Janakopulos, Dimitris Priftis i Jorgos Barcokas (Foto: paobc.gr; Shutterstock)
Dimitris Janakopulos, Dimitris Priftis i Jorgos Barcokas (Foto: paobc.gr; Shutterstock)

Evroliga udarila grčke velikane po džepu: Janakopulosu kazna od 140.000 evra, sankcionisani i Priftis i Barcokas

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.11.21. | 21:24

Kazne za Panatinaikos i Olimpijakos zbog nepoštovanja sudija i uvreda upućenim rukovodiocima elitnog takmičenja

U noći u kojoj je Panatinaikos zahvaljujući sjajnoj roli Nemanje Nedovića srušio Olimpijakos u okviru grčke lige, oglasila se i Evroliga. Izrekla je kazne velikanima iz Atine i Pireja. Dimitrisu Janakopulosu zbog uvredljivih izjava upućenim rukovodiocima takmilčenja, kao i treneru Zelenih Dimitrisu Priftisu zbog iskazivanja nepoštovanja prema sudijama. Iz istog razloga sakncionisan je i trener crveno-belih Jorgos Barcokas.

Kako se navodi, Janakopulos će morati da plati globu u iznosu od 140.000 evra. Grčki košarkaški stručnjaci su ipak daleko blaže udareni po džepu, trener Olimpijakosa Barcokas je dužan da plati 4.500 evra, njegov kolega i zemljak Priftis sa klupe Panatinaikosa 3.000 evra.

Izabrane vesti

"Jorgos Barcokas, prvi trener Olimpijakosa, sankcionisan je kaznom u iznosu od 4.500 evra zbog nedostatka poštovanja prema sudijskoj trojci tokom gostovanja u Istanbulu protiv Anadolu Efesa.

Dimitris Priftis, prvi trener Panatinaikosa, sankcionisan je kaznom u iznosu od 3.000 evra zbog nedostatka poštovanja prema sudijskoj trojci tokom gostovanja u Minhenu protiv Bajerna.

Gospodin Dimitris Janakopulos, koji je povezan sa Panatinaikosom, sankcionisan je kaznom u iznosu od 140.000 evra zbog uvredljivih izjava prema Evroligi i njenim rukovodiocima", stoji u zvaničnom saopštenju Evrolige.


tagovi

Dimitris JanakopulosDimitris PriftisJorgos BarcokasKK PanatinaikosKK OlimpijakosEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara