F4: Poeni, faulovi, skokovi, asistencije, blokade! Na sve možete da se kladite u MOZZART-u

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 14:59

Bogata ponuda

Beograd je epicentar košarkaške Evrope. Ove večeri na programu su polufinalni susretu Fajnal fora Evrolige, za nedelju je zakazano finale, a Kladionica MOZZART je proširila ponudu u odnosu na standardne utakmice elitnog takmičenja, što znači da se možete kladiti na veliki broj događaja.

Osim granica kad su u pitanju igrači za okršaje Fenerbahče - Žalgiris i CSKA - Real, te ko će biti MVP i ko će biti najbolji strelac, te MOZZART Specijala u okviru kog možete da pogađate granice pojedinaca za trojke, asistencije i skokove, spremili smo za vas i još nešto.

Izabrane vesti

U pitanju je specijal koji tim će postići prvi poen na večerašnjim utakmicama, ko će napraviti prvi faul, a zatim i ekipni broj trojki, pa je tako granica na Fener 7,5, a kvota 1,95 za više od toga, a 1,75 za manje, dok je Žaligirs na granici 6,5, sa istim kvotama. Kad je u pitanju duel CSKA - Real za oba tima granica je 8,5 trojki, a možete gađati i ukupan broj trojki na meču. Popularno, plus-minus, sa kvotama 1,85.

Isto važi i za skokove na utakmici, pojedinačni i ekipni broj asistencija, faulova i blokada.

NAPOMENA: Za sve igre iz specijala koji se odnosi na košarkaške utakmice iz Evrolige, merodavan je sajt www.euroleague.net. Objavljeni rezultati specijala na teletekst stranama MOZZART-a ne smatraju se zvaničnim dok se ne potvrde na navedenom sajtu. U slučaju eventualnog produžetka važiće statistika regularnog dela meča

FOTO: MN Press


tagovi

F4 EvroligaEvroliga 2017/2018bet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara