Kreće Mozzart All Star humanitarni turnir: Zbog (bar) jednog su lomili Soni…

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.04.20. | 08:24

Nećemo vam naravno reći o kome je reč

Marko Asensio se proslavio u Španiji, Nemci ko Nemci ozbiljno priđoše poslu pa napraviše ligu s 30 timova, a sad je red da na terenu vidimo i naše asove. Istina, zbog vanrednog stanja teren će se umesto u metrima meriti u inčima, a umesto loptom barataće džojsticima, ali prilično smo uvereni da takmičarsko duha neće manjkati kad danas – uz prenos na prvom kanalu Sport Kluba – počne humanitarni Mozzart All Star turnir u popularnoj fudbalskoj simulaciji FIFA 20!

Takmičare ne moramo posebno da predstavljamo, ali valjalo bi da ih pobrojimo:

Izabrane vesti

As Real Madrida Luka Jović, njegov kolega iz gradskog rivala Atletika Ivan Šaponjić, jedan od naboljih defanzivaca Serije A Nikola Milenković, golman Verone Boris Radunović, prvotimac Crvene zvezde Veljko Nikolić, kapiten mlade reprezentacije Luka Adžić, jedan od najtalentovanijih igrača Vojvodine i omladinski reprezentativac Mihajlo Nešković, i na kraju, kao specijalni gost, najbolji igrač FIFE među košarkašima, igrač Manrese Luka Mitrović...

Za danas su na programu četvrtfinalni mečevi, na koje ćete moći i da se kladite do 13 sati, a igraće se ovim redom…

1: Luka Jović / Real Madrid / igra sa Real Madridom – Veljko Nikolić / C. zvezda / igra sa Liverpulom
2. Mihajlo Nešković / Vojvodina / igra sa Liverpulom – Luka Adžić / Emen / igra sa Mančester Sitijem
3. Nikola Milenković / Fjorentina / igra sa Mančester Sitijem – Luka Mitrović / Manresa / igra sa Interom
4. Boris Radunović / Verona / igra sa Mančester Sitijem – Ivan Šaponjić / Atletiko Madrid / igra sa Atletiko Madridom

U polufinalu, u sredu, igraće pobednici mečeva 1 i 2, odnosno bolji iz mečeva 3 i 4.

Sve utakmice moći ćete da ispratite i na kanalu Sport Klub 1 večeras od 20 sati uz komentar Vlade Novakovića i Darka Plavšića, a kako znamo da vam nedostaje i parova koje biste mogli da stavite na tiket evo još jedne dobri vesti: može i da se tipuje!

Uz važnu napomenu: sav prihod od Mozzart All Star turnira ići će u humanitarne svrhe, tačnije biće iskorišćen za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu, koja poslednji nedelja podnosi ogroman teret u borbi sa pandemijom korona virusa.

Kad kažemo sam prihod, mislimo na naš. Vi ćete svakako moći da zaradite. Naime, što se klađenja tiče, ovaj turnir nalazi se u Mozzartovoj specijalnoj ponudi, i ima specijalna pravila: ulog na tiketu je 500 dinara po danu – u utorak se igraju mečevi četvrtfinala, ponuđeni su kec, iks i dvojka (računa se regularni tok meča, virtuelnih 90 minuta, odnosno 12 realnih minuta), i ko sve pogodi dobija 15.000 dinara! U sredu se igra polufinale, ulog je takođe 500 dinara, a ko pogodi ishod oba meča, dobija 1.500 dinara, a ista pravila važe za četvrtak, kada se igraju finale i meč za 3. mesto. A SVI tiketi koji budu gubitni, bez obzira na to koliko ih, odlaze u humanitarni fond za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče najteže oboleli pacijenti od virusa korona.

Na sve to, kompanija Mozzart je obezbedila dodatnih 10.000 evra koje će zajedno sa pobednikom turnira uručiti kao pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi iz Mozzarta sa mečevima All Star turnira.

Tikete za četvrtfinale moguće je uplatiti do utorka u 13.00.

Sad, nerealno bi naravno bilo očekivati da vam kažemo ono što mi znamo o igračkim kvalitetima pomenutih. Prvo zbog toga što i mi sami znamo tragično malo pošto nismo baš “đuskali” Soni zajedno. Ali ono što znamo je da smo zbog jednog od njih izgubili takmičara pošto je ubedljivom pobedom toliko iznervirao reprezentatvnog kolegu da je ovaj polomio Sony. A znamo da čak ni tog šampiona sami rivali ne vide kao najvećeg favorita za titulu na humanitarnom Mozzart All Star turniru, pošto jedan sasvim drugi igrač ipak odskače. Ili bi bar trebalo. Na kraju, tu je i Luka Mitrović, najbolji fudbaler među košarkašima, a to znači i da on jedini ode ima šansu da priredi neko taktičko iznenađenje.

Ali znate i sami kako to ide, u fudbalu će neko reći da je lopta okrugla, a u slučaju FIFA 20 simulacije da je džojstik bio klizav ili internet spor. Na kraju, može biti samo jedan!

Donesi odluku, ostani kod kuće i uživaj u najboljem fudbalu na Sportklubu i kladi se OVDE!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara