Humanitarni tiket u podne: Jovana Petronijević tipuje za lečenje Helene Gavran

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.02.20. | 11:40

Glumica od Lige šampiona očekuje golove

U "Humanitarnom tiketu u podne" kompanija MOZZART svakom od naših plemenitih kladilaca odobrava ulog od 10.000 dinara. Gosti sastavljaju dobrotvorni listić sa željom da postane dobitan, a ukoliko se to dogodi, naša kompanija dobijenu sumu donira po želji poznatog učesnika. To mogu biti bolnice, udruženja obolelih, humanitarne fondacije, dečja sela, svratišta, sigurne kuće, klubovi, ustanove iz kulture, pojedinci, za lečenje bolesne dece …Danas, naša gošća, potencijalni dobitak usmerava za lečenje devojčice Helene Gavran.

Glumica Jovana Petronijević diplomirala je u klasi Mirjane Karanović. Zahvaljujući glumačkim ostvarenjima dobitnica je nagrade “Carica Teodoreza”, zlatne povelje na moskovskom festivalu “Zlatni vitez”, a napisala je i postavila preko trideset predstava za decu koje se i dan danas igraju. Jovana se i danas raspisala i sastavila MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne. Prve tri utakmice počinju u 20.45.

Izabrane vesti

PORTSMUT – EKSITER kao prva utakmica na dobrotvornom listiću. Statistika je ujednačena i glasi 3:3:3. U poslednja dva međusobna okršaja rivali su slavili sa po 1:0. Domaći imaju devet trijumfa iz poslednjih deset mečeva, uz jedan poraz. Interesantno, poslednje četiri pobede su sa po 2:0. Gosti su u seriji od tri pobede, a na ovim mečevima bilo je golova.

“Jedinica”.

Jovana je igrala i igra u pozorišnim predstavama “Žensko srce u šinjelu”, “Elza i zaleđeni Hans”, “Princeza na zrnu graška”, “Kad je Nušić bio mali”, “Ženska Šovinistička Farsa”, “Murlin Murlo”, a sad nas vodi na meč SAUTEND – GILINHEM. Međusobni odnos je 9:7:10, uz najubedljiviju pobedu domaćih od 4:0 koji se bore za opstanak u ovom rangu. Rivali imaju čak 20 pena više i niz od sedam mečeva bez poraza. Domaći su doživeli poraze na poslednja četiri okršaja.

“Dvojka”.

Naša plemenita gošća koja je profesor glume u školi “Scena za mlade”, asistent dikcije u pozorištu mladih “Dadov”, a pohađala je školu plesa čuvenog koreografa sa Brodveja “Chet Walker” sad nas vodi do duela  FALKIRK – IST FAJF. Rivale dele tri boda, a domaći su niz bez poraza prekinuli neuspehom u kupu, ali minimalnim porazom. Gosti imaju dva trijumfa u poslednje dve utakmice, ali u međusobnim okršajima četiri poraza pa dva remija bez golova.

“Kec”.

Jelena je role ostvarila utelevizijskoj  seriji “Bata i seka”,predstavi  “Kuguarsi”,Zvezdara teatra u režiji Dragana Jovanovića,TV seriji “Moj rođak sa sela”,  noveli “Jelena” sa TV BK. Sad smo već u najelitnijem takmičenju, Ligi šampiona, DORTMUND – PSŽ. Rivali su dva puta odigrali nerešeno, 0:0;1:1. Nakon dva poraza Borusija je, sa 4:0, dobila Ajntraht. Parižani su prekinuli niz od devet pobeda remijem, 4:4. Nakon dvomeča biće poznat tim koji ide u narednu rundu.

“Gol, gol, sa tri plus”.

I za kraj ATLETIKO MADRID – LIVERPUL. Jorgandžije imaju malo bolji skor 3:2:1, uz jednu pobedu od 6:5. Madriđani imaju pslednje pobedu i remi, a Liverpul četiri pobede bez primljenog gola. Dva tima sun a poslednjem okršaju odigrali 1:1 pa je Atletiko slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Bili su precizni svih pet puta, a gosti nisu iskoristili jedan penal.

“Da zaključim sa igrom gol, gol”.

Glumica Jovana Petronijević pokušaće da postane naš 201. dobitnik. Pre Jovane plemenite dobitne listiće imali su Ekstra Nena, Tamara Grujić, Aleksandar Đorđević Simetrija, Darko Tešović, Saša Matejić, Nebojša Uške Vučićević, Denis Šefik, Brajs Džouns, Oliver Njego, Ivan Ivković…

Dakle, pred našom gošćom je zadatak da uveća sumu od 14.707.690, 00 dinara koliko je kompanija MOZZART donirala, samo, u dobrotvornom tiketu.

A vas podsećamona  neke dosadašnje učesnike MOZZART – ovog dobrotvornog listića. Recimo da su to bili: Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović…

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Helena Gavran (2015) je najstarija od tri sestre. Ona ima pet godina. Bila je uvek vesela, nasmejana i vrlo radoznala devojčica. U 2019. godini dijagnostikovan joj je hidrocefalus, a na neurohirurgiji porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Heleni je hitno potrebna pomoć za dalje lečenje na klinici u Parizu. Zbog toga vas molimo, zbog Helene, zbog svega onoga što ona tek treba da postane, da budete uz nju, da iz ove borbe izađe kao pobednik. 

Pomozimo Heleni! Slanjem SMS poruke: Upišimo 707 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Jovane Petronijević dobitak će biti doniran i za “Daun centar”, za rad sa decom u Banjaluci, zajednički projekat Beograda i Banjaluke u nadi da će takvi projekti biti masovniji. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara