Jam Madar (©Star Sport)
Jam Madar (©Star Sport)

Fenerbahče objavio transfer Madara, Partizan Mozzart Bet i dalje ne odustaje

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 10:13

Ceo slučaj mogao bi da završi na sudu

Slučaj Jama Madara zatalasao je duhove u košarkaškoj Evropi. Kako je Donatas Urbonas sa portala Basket News prvi javio, a Fenerbahče zatim potvrdio na zvaničnom sajtu, izraelski reprezentativac potpisao je ugovor na dve, plus jednu godinu. Ali to izgleda neće biti kraj ove priče.

Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, uprkos činjenici da su Fenerbahče i Madar završili transfer, Partizan Mozzart Bet i dalje ne odustaje od toga da mladog plejmejkera zadrži i ceo slučaj mogao bi da završi na sudu. Tačka spora je način na koji je dogovor istanbulskog kluba i igrača postignut.

Izabrane vesti

Naime, Basket News je u svom tekstu objavio da Partizan Mozzart Bet za Madara neće dobiti obeštećenje pošto je on iskoristio opciju izlaska iz ugovora i praktično bio slobodan igrač u trenutku. U redovima regionalnog šampiona smatraju da on nije imao pravo raskida i da je kao takav i dalje član ekipe. Zbog toga bi Parni valjak mogao pomoć da potraži putem sportske arbitraže. Podsetimo, Madar je sa klubom iz Humske imao potpisanu saradnju na još godinu dana.

Kako je Mozzart Sport juče pisao, Fenerbahče je pred Madara izašao sa značajno jačom finansijskom ponudom od plate koju on ima u Beogradu, što je između ostalog bio jedan od faktora da se okrene ka transferu, mada će šampion ABA lige pokušati to da ospori. Izraelac se putem društvenih mreža oprostio od kluba.

Madar je za dve godine u Partizan Mozzart Betu izrastao u jednog od najboljih mladih plejmejkera Evrope, a pod komandom Željka Obradovića postao je i Zvezda u usponu Evrolige.



tagovi

Jam MadarKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara