Foto: AFP
Foto: AFP

Fila hoće da trejduje Bena Simonsa i traži Ol star igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 18:39

Pitanje je šta će dobiti zauzvrat

Filadelfija ovu letnju pauzu posvećuje Benu Simonsu. Posle kolapsa protiv Atlante u drugoj rundi plej-ofa u kom je Simons bio užasan napadački i sa linije penala, deluje da je vreme da se dve strane rastanu. Kako javlja novinar The Athletic-a, Šams Šaranija, Fila i Simons su počeli razgovore o trejdu.

Dakle, Siksersi su spremni da se odreknu usluga Simonsa, ali samo ako u suprotnom dobiju igrača koji je kalibar Ol stara.

Izabrane vesti

Uprkos nekim slabijim igrama Simonsa, jasno je da on ima samo 25 godina i da postoji interesovanje za njega, ako ništa zbog jako dobre igre u odbrani.

Simons je pod ugovorom sa Filadelfijom do 2025. godine, tako da je moguće da će neko staviti kocku na njega.

Neće Seventisiksersi žuriti sa odlukom da trejduju Simonsa i čekaće pravu ponudu. I samo ako dođe neko ko će zadovoljiti apetite File. Neki od igrača koji bi mogli to da budu su Bil, Lilard ili Lavin, ali pitanje je koliko je to sve realno.

Traži Filadelfija nekog ko bi na pravi način mogao da se spoji sa Džoelom Embidom i formira ubitačan tandem. Ovako, očigledno, ne ide...

Ostaje da se vidi da li će Simons napustiti ekipu ili će ostati i probati da se nametne i dokaže da sav rad koji ulaže u šut tokom leta daje rezultat. Kako god, ako Simons bude trejdovan, Siksersi će svakako dobiti manje nego što bi dobili pre godinu dana.

Reprezentativac Australije je ovogodišnji plej-of završio sa samo 34,2 odsto pogođenih šuteva sa linije slobodnih bacanja...


tagovi

Ben SimonsFiladelfija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara