Sašo Filipovski (©KK Partizan)
Sašo Filipovski (©KK Partizan)

Filipovski hvali: Pristup, borbenost, fleksibilnost, timska igra...

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.11.20. | 23:29

Novi trener Parnog valjka veruje da može još bolje

Trijumfalno je trenerski mandat u Partizanu započeo Sašo Filipovski. Problemi od ranije su ostali, ali ni ne mogu da se očekuju čuda posle samo dva dana rada.

Međutim, Filipovski je zadovoljan raspletom, iako i sam svestan da ima tu dosta materijala za rad...

Izabrane vesti

“Normalno je da sam zadovoljan što smo pobedili veoma neugodnu ekipu Zadra koja je igrala s dosta energije. Imaju veliku širinu u napadu i praktično sa širokim pik’n’rolom teraju te na pomeranja u odbrani. Moram da pohvalim naše momke i ekipu, zato što smo trenirali dobro i nije bilo lako izvući energiju. Pohvalio bi pristup, dali smo sve od sebe i srećan sam što smo probili led“, izjavio je slovenački stručnjak posle utakmice.

Partizan je susret protiv Zadra prelomio dobrim šutem sa distance, mada se u prvi plan više ističu problemi u unutrašnjoj liniji sa ličnim greškama...

“Kako se kretala utakmica, tako smo se i mi menjali. Moraš da budeš fleksibilan. Imali smo problem sa faulovima kod visokih igrača. Onda je Zadar menjao igru i napao sa četvorkama koje pucaju za tri poena, ali uspeli smo da podelimo minute i rasteretimo visoke igrače koji su imali dosta faulova. Svaka utakmica je za sebe. Teško je pričati o tome šta će biti dalje, sve zavisi od protivnika“.

Šta je Filipovski video u timu posle tri treninga?

“Prerano je da bih bilo šta rekao. Pristup, borbenost i timska igra su bili na prvom mestu i zadovoljan sam s te strane“.

Sledeću utakmicu Partizan bi trebalo da odigra u Veneciji 11. novembra.



tagovi

Sašo Filipovski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara