(© ABA league/Cibona/Željko Baksaj)
(© ABA league/Cibona/Željko Baksaj)

Filipovski: Normalni su usponi i padovi, čeka nas težak ritam u deset dana

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.11.20. | 21:24

Trener Partizana zadovoljan pobedom nad Cibonom

Ne mogu svi problemi da se reše promenom trenera, međutim, ako ništa drugo, Partizan je dobio dva vezana meča i nagovestio da se oporavlja od šokova s početka sezone. Dobili su crno-beli posle Zadra i Cibonu, iako su u Zagrebu prikazali veliki pad u igri.

Imali su i šutersko veče, pogodili 11 trojki, bila im je mirna ruka i u kad su pucali za dva, pa su dobili meč sedmog kola ABA lige. Iako su još u u prvom poluvremenu stekli 15 bodova prednosti, morali su pošteno da se pomuče, jer su u drugom zaostajali pet.

Izabrane vesti

„U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i potrebno je na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da se oporavimo i da povrede prođu, da možemo normalno da radimo, jer nas čeka težak ritam u narednih deset dana“, komentariše Sašo Filipovski misleći na mečeve sa Uniksom i Huventudom, te večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

U međuvremenu se nada novi trener Parnog valjka da će imati na raspolaganju Vila Mozlija i Ognjena Jaramaza. Dotad ga čeka nastavak rada sa aktuelnim kadrom, jer je i susret u dvorani „Dražen Petrović“ potvrdio da prostora za popravu i te kako ima.

Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa povredama i problemima sa faulovima, morali smo da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove“.

Beogradski sastav se suočavao sa problemima i tokom same utakmice.

Uvek je potrebno da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan pobedom“, napomenuo je Filipovski.



tagovi

ABA ligaKK PartizanSašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara