Čaša meda i čaša žuči: Trabzon ponovo prvi, Serlot se povredio (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.03.20. | 20:01

Norvežanin izašao iz igre u 40. minutu

Čaša meda i čaša žuči, kao u Njegoševim stihovima. Tu sudbinu delomičnog (ne)zadovoljstva istim događajem spoznali su večeras navijači Trabzona.

Njihov tim je ostvario izuzetno bitnu pobedu u Malatiji, bilo je 3:1, a sa ta tri boda tim sa obale Crnog mora ponovo se vratio na prvo mesto tabele. Ali, ceh je plaćen povredom najboljeg strelca, „zlatnog dečka“ Trabzonspora – Aleksandera Serlota.

Izabrane vesti

Norveški napadač, čije igre se posebno prate i u Srbiji u poslednje vreme, kako se bliži baraž meč dve reprezentacije u Ligi nacija, samo je seo na travu u 40. minutu i nije mogao da nastavi utakmicu. Serlotova povreda ražalostila je kako Norvežane, jer možda neće biti u sastavu za duel sa Srbijom, tako i navijače Trabzona, jer je za sledeći vikend zakazan veliki derbi sa Bašakšehirom, timom koji ima isti broj bodova i samo ga gol-razlika drži ispod plavo-crvenih.

Dakle, 15. marta igraće se za prvo mesto, ali Serlota tu neće biti, kako pišu turski mediji, doduše kao neproverenu informaciju, jer Norvežanin tek treba da ide na preglede.

Trabzon je u Malatiji došao do desete uzastopne utakmice bez poraza u prvenstvu. Blistao je iskusni vezista Hoze Sosa, koji je „namestio“ prvi, a postigao drugi gol za svoj tim. S druge strane, Malatija je u katastrofalnoj formi, ovo joj je deseti meč u nizu bez trijumfa, a u 16 poslednjih ima samo jednu jedinu pobedu i opasno joj je ugrožen opstanak u ligi.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara