Komentari na vest

Finale, treći čin: Panteru neka kažu da se ne igra samo na +15, Lazić i Lazarević ne mogu zajedno

P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Sine,pricas o politici a na čelu kluba ti je visoki član režima..Država dala pare i dovela Žoca...Daj dogovorite se više jeste li opozicioni klub ili ne .Kako duva vetar,nije u redu gadjati igrače,ali zaboravljamo stolicu koja je bačena na Jovića,čokančic koji je razbio glavu Nebojši Iliću...A uvrede teške za Rakocevicevu zenu,za Kalinića,za Svetislava Pešića...Sad se i Radonjić vređa bez razloga..O predsedniku Zvezde necu pričati,i njegovoj porodici...Najgori kad pričaju o nama...Mi nismo cvećke,ali se cudu ne mogu nacudit od vasih prica i čuđenju...Veceras opet ista prica i opersko navijanje...Lesor nije prestupio,ali je "fejkovao" šut na prvi obruč,a to ne može tako providno. .U pravilniku piše tako,da je normalno šutirao bilo bi u redu,a ne onako providno ..Tako bi onda svi radili,nabaciš sam sebi Ale up....Sudije su tu da procene...A o fizičkom obračunavanju ,ne znam ko se kome zaletao od besa i nervoze.. Mislim da su oni sto su pokazivali domaćinima srednji prst... Zamisli da Kalinić pokaže to noćas ..
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Nema veze ima sledeća godina,JSD sledeća sezona
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Grobari, Pokazimo jos jednom veceras,zasto smo najbolji na svetu. Budimo Gospoda,necemo da vredjamo protivnike i sudije, necemo nista ubaciti na teren ,to neka rade oni drugi,Pokazali su u nedelju ko su i sta su. Dokazimo jos jednom da smo daleko ispred njih. Ako su bolji neka dokazu veceras, posto su u drugoj utakimici dobili zna se kako i zbog cega
D

Dr Drvo

pre gotovo 2 godine

Kojoj se frakciji obracas? Moras prvo to da naznacis.
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

U Skvošu ste najbolji, tu vam skidamo kapu.
П

Преко Дрине!

pre gotovo 2 godine

Не дајте им ништа, узмите им све... НАПРЕД ЗВЕЗДО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

jedva cekam da im vidim izraze lica kad vide kako veceras lazic dize pehar...zanima me ocete li tad sportski priznati poraz? xD
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Kao zvezdas kazem da Partizan veceras dobija i to prilicno lagano. Mora jednostavno tako da bude zbog mira u kuci. U cetvrtoj ce biti napeto i tu su sanse 80:20 za Partizan. Ako dodje do pete utakmice Zvezda resava i uzima titulu.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

boltauzer is ready for this!
g

grobar-s

pre gotovo 2 godine

Lazic je tri faula napravio nogama.Kao da igra zadnjeg veznog.Sudjenje katastrofa.Djurovic naravno to ne spominje,jer je Zvezda dobila obadve.
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Pa suđeni su mu ti faulovi,osim ako misliš da treba na robiju da ide zbog toga.Inače Ledej i Smailagić bukvalno svaki put prave korake,a to se stalno toleriše,ne znam zašto.
Z

ZvezdaC

pre gotovo 2 godine

Cinjenica je kad su u igri,petorci Lazic,Lazarevic i Kuzmictesko bi Zvezda dala kos i Malom Mokrom Lugu. Kao Zvezdas,molim Radonju ,upozorim tj. da ovo nije rukomet gde neko moze igrati samo odbranu i menjati igrace iste drugima cim krene napad ,tako da ovu trojicu jedino na treningu neka razigrava nikako na tekmi. I ne znam sto Vajt nije igrao drugu utakmicu.
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Сви знамо да Кузмић нема неки квалитет. Али ову двојицу сјајних дефанзиваца да спомињеш у нападу, показује колико познајеш кошарку. Нису они шутери друже, има ко ће то да ради, њихов приоритет је одбрана. Иако обојица знају итекако да погоде за 3
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Pricam o tome da ce sledecih sezona biti druga prica, Partizan pravi okosnicu tima za narednih 5 godina a vasi ce u penziju dogodine...Pozzz
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...grobari više ne pominju sledeću sezonu, sad prete za 5 sezona unapred. Valjda misle da im svake godine pripada 15 miliona evra od države.
Z

ZvezdaC

pre gotovo 2 godine

@Grdne rane Vidi ja nisam poznavalac te kosarke sto igrao kadetima i juniorima nekih nasih bg klubova 1980tih,sto gledao Moku,Ducija,Kaponju jos u Hali sportova 1973ce. ova prica ko igra odbranu je toliko dunderska i izmisljena otkad se igra 4 x 10 minuta i kad se igra kosarka zvana sah. Jos da im je Markovic u petorci,kosa ne bi videli tj.dali. Moje vreme svi smo bili suteri i igri jedan na jedan zveri i sad od 10 trojki dajem 6-7 iako nekad ne sutnem mesecima pa i godinama na kos. Toliko o kosarci,poznavanju. I moja generacija i sad izgleda vitko i smekerski iako smo blizu 60tih godina,a kad vidim ove od 40-45 sto igrali kosarku fakticiki do juce,a napravili se meckama sve mi jasno.
k

kk zamrzivač since 2011

pre gotovo 2 godine

Dela govore,dela govore Dela govore,dela govore Dela govore,dela govore Zvezdo volim te....
D

Danilo91

pre gotovo 2 godine

Prosecna starost ekipa je Czv 30 godina Partizan 24 godine
G

Gost54367

pre gotovo 2 godine

Jeste druze to tacno ali ti vasi klinci odigraju dobru utakmicu jednom u 2 meseca. U ove dve utakmice nisu postojali, Panter i Ledej 35+ minuta igrali
G

Gost900

pre gotovo 2 godine

I kakve to ima veze?
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Koga to zanima?Vas je mega sa 7 klinaca tukla u Pioniru.....

Aleksandar Stoiljkovic

pre gotovo 2 godine

Haha, ti mladi vasi igraci ocigledno sluze samo za smanjenje proseka godina, jer Koprivica u drugom mecu dobio 11 sekundi na terenu, Kuruks ne igra, Smailagic dobio 10 minuta, Trifunovic nekad odigra 20, nekad 3 minuta, Glas ne igra uopste, Tristan nije ni u rotaciji. O cemu vi pricate? Jedino Madar odigrao 20 min. Dok ovi igraci koji vam provode 90% vremena na terenu imaju podosta godina. Npr. Panter puni uskoro 29 god. Aleksa ove godine puni 28 god., Ledej ima 28 god., Dalas Mur ove godine puni 28, Lessort puni 27, Zagorac takodje 27. Vama taj prosek godina sluzi samo kao alibi i nista vise. Niti vi pravite nesto sa tim mladim igracima, niti ih razigravate, niti ce biti nesto od njih u Partizanu.
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Koga boli uvo za to,ako će osvojiti titulu,neka imaju prosek i 50.
P

Pouzdan Izvor

pre gotovo 2 godine

Beron u Zvezdi
L

Lepi Fika

pre gotovo 2 godine

77:88.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Partizan-FMF Zvezda 3:2 u pobedama, sledi preokret!
С

Свет је леп

pre gotovo 2 godine

Када сањамо
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Ajde bumbare i sam znaš da nećete osvojiti trofej, samo se tešiš.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Ja se ne plasim Partizana, vec bonus igraca predvodjenih Bolthaizerom. Ako oni odsude posteno, igracima Partizana se stegnu ruke pod pritiskom, Zvezda ima dobre sanse. Ako bonus igraci odrade posao, ili ove prok**a sut, nema Zvezda tu sta da trazi. Od publike ocekujem da bude 100x gora nego ova nasa sto je bila, iako je nasa bila isprovocirana, a Partizanova nece biti...
M

MOT

pre gotovo 2 godine

Isprovocirana od koga hajde nam lepo objasni da znamo.
P

PsyhhoDelija

pre gotovo 2 godine

Ne očekujem pobedu...Dobija partizan,ali Zvezda dobija titulu na kraju..
p

pitanjce

pre gotovo 2 godine

Jel' će i na ovom meču Smajliju i Ledeju biti dozvoljeni koraci po želji?
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

oni su iz NBA skoro dosli pa im se toleriše
K

Kimi alcatraz

pre gotovo 2 godine

Zgazi ih Partizane i nek vide sta je navijanje
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Koji navijači, valjda frakcijaši, gde jedni pevaju jedno, drugi pevaju drugo a treći pljuju upravu, nemate vi više navijače ovi su pozeri koji dolaze da se slikaju i kače slike na instagramu, pa vi imate više na tribinama starlete nego li pravih navijača.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Treba sagledati više faktora: (1) Zvezda već par sezona u plej-ofu ne dobija na strani nikog, (2) Uvek je teško dobiti nekog tri puta za kratko vreme, a posebno potentnu ekipu kakvu ima Partizan, (3) Boltauzer&company, (4) motiv igrača Partizana. Sigurno će biti motivisani posle dva poraza, da pokažu da su dostojni finala jer su najsuplji tim. Očekujem da imaju šutersku eksploziju i domaćinsku gurku ljudi sa pištaljkom. Ne bi bila iznenađujuća repriza prošlog meča iz Pionira kad je Partizan bio domaćin.
O

Onako realno

pre gotovo 2 godine

Sramota je pričati o bilo čemu kad vas pobede Ivanović,Marković,Lazić,Dobrić,Davidovac,Lazarević,Mitrović,Kuzmić,Cirbes,Simonović. Ekipu koja ima Pantera,Lesora,Lideja. Na sve to Madara,Smajlija i Balšu kao extra talente. I na klupi velikog Željka Obradovića koji ima 10 pomoćnika. Ne mogu da razumem ali i priče. Pa ne igra Kuruš koji ima ogromnu platu a o Dangi i ne pričati koji bi i sad kod Radonjića bio bitan šraf.
S

Samo gledam

pre gotovo 2 godine

Volio bi da pPartizan dobije makar jednu utakmicu u seriji ali sa ovim timom jos nismo konkurentni u evroligi. I mislim da bi za nas bilo puno bolje da jos ne idemo u evroligu sledece sezone.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Na leto odlaze Dangubic,Zagorac,Lesor,Kurc,Glas,Trifunovic,verovatno i Mur igraci koji se nisu pokazali i dokazali igranja u Partizan i EL
u

uukg

pre gotovo 2 godine

Ovde ce se igrati peti mec, jednostavno zvezda ne moze dobiti nijedan na strani zbog sudija. Mozete da se kladite u zivot da veceras a i u petak ide 30+ slobodnih bacanja za partizan.
В

Вечерас

pre gotovo 2 godine

Добрић од таблу 3:0
P

Pa da

pre gotovo 2 godine

Pri tom je Crvena zvezda pooznata kao tom koji igra nežnu odbranu bez faula. Lazić žive lopte hvata. Ili jezike?
@

@ па да

pre gotovo 2 godine

Јел имате још неки изговор за пропаст силне паре су сасуте у вас а ви неку тамо бурсу не можете да победите у фудбалу губите од аматера из естоније докле више са изговорима
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

@Pa da. Mi takvu odbranu igramo cele sezone u Evroligi, a najviše bacanja je protiv nas izveo Uniks i to 24. A protiv vas i onih Kroato-Slovenaca ne ide ništa bez 40+ bacanja. E sad to nije do nas već zbog ovih u sivom.
И

Иде метла вечерас

pre gotovo 2 godine

3:0 и чишћење државног пројекта
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Daj Bože, ali teško, pa zaštitiće večeras sudije igračice igokeice kao bele medvede, gde će da izvedu 30 i kusur bacanja, te sudije će da ih u 1 i 2/4 odlepe na jedno 15 razlike kao posle kup takmičenje kada su dobile meč, e onda će im biti suđenje potaman, samo zaboravljaju da će ako dođu do 5-og meča, Radonja će obrisati cipele njima, pred polazak na Kališ da upali baklju.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ništa ne očekujem večeras a ni u narednoj utakmici, iz iskustva ranijih finala sa moze se izvuci mnogo zaključaka, mi smo dobijali u prve dve utakmice Cikotiće sa razlikom od 50, 60, poena, ali u Titogradu izgubimo dve utakmice sa ukupnom razlikom od 9 poena, posle petu dobijemo sa 40 razlike. Sudije će ih uvek držati iznad vode, dok ne naprave neku serijicu poena, posle se ide na mnoštvo slobodnih bacanja...klasika.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Izlupetao se Vlade Djurović za sve pare. Baš večeras se očekuje igra Radonjinog Fmp-a na nož. Više će leteti po parketu nego Partizanovi igrači jer žele da završe seriju u 3 meča. Partizan mora i zato će mu i drhtati ruke iako igra pred svojim navijačima, i apsolutno se neće osećati komforno kao što ovaj demagog kaže. Baš Fmp će večeras igrati lagano jer imaju previše iskustva u vrućim halama, a maksimalno borbeno, i očekujem najubedljiviji trijumf u ovom finalu. A Žoca da sklonimo i da vratimo Trinkijerija, druge nam nema. Žoc ne može da skine Radonju, to je naučna fantastika. Svaki put dobije po njonjari i rumenim obrazima.
R

Razum i osećajnost

pre gotovo 2 godine

Dobra analiza svaka čast. Dobra i kvota 2,55 na cz. Samo jos da dodam da ce Partizan u 3 mecu biti u grču i pod velikim pritiskom zbog 0-2 u seriji i nemanja više prava na kiks. Gosti ce moci da odigraju rasterecenije i bez pritiska i sve to vodi na vodenicu prognoze da ce gosti ovaj put najubedljivije dobiti.
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ma nije do Pantera nije ni do Zelimira nego ih hebu sudije, i publika. Sve to rezira Covic inace mnogo bolji. Ne znam volim da citam clanke Mozzart sporta iako nekad ne zelite da mi objavite komentar ali istine radi najkvalitetnije analize o kosarci daje postovani, cjenjeni i uvazeni Vladan. Doduse ima tu i jedan Vuleta Popovic aka bratski Partizan iz Podgorice takodje vrstan poznavalac igre pod obrucima. Sa ovim su se slozili...
G

Gost345

pre gotovo 2 godine

večeras očekujte pljacku boltauzera i ekipe... sve će partizanu bitivdozvoljeno
O

Ostecen

pre gotovo 2 godine

je Partizan u zadnjoj utakmici...drasticno. Cak ono Lesorovo samo asistiranje bijase regularno.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Znaci vas trener Zeljkoje glup covek i ne zna pravila? Kako onda neko ko ne zna pravila moze da bude jedan od najboljih trenera ? Toliko o toj ekspertizi…