Fleš iz Humske: Račun odblokiran, uskoro pada BAT

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 12:23

Užurbano se radi na skidanju blokade zbog dugovanja Dušku Vujoševiću i Nemanji Gordiću

Glavni problemi košarkaškog kluba Partizan vezani su za finansije, a sada dolaze dobre vibracije povodom toga. Užurbano se radi na skidanju blokade BAT-a zbog dugovanja Dušku Vujoševiću i bivšem plejmejkeru Nemanji Gordiću kojima su crno-beli dužni za plate (oko 160.000 evra). Naravno, na svemu se radi kako bi crno-beli mogli da registruju nove igrače.

Podsetimo, od prošlog meseca Partizan je u pregovorima Amidom Brajmom koji bi trebalo da pojača ekipu pred početak Superlige. Pojačanje na poziciji centra važno je Partizanu zbog povreda i operacija Obrada Tomića, Đoka Šalića i Nikole Tanaskovića.

Izabrane vesti

Takođe, dobra stvar za crno-bele je da je pre dva dana odblokiran osnovni račun koji nije bio u funkciji otkako je bivša Marfin banka, sada Ekspo, ponovo pustila menicu. Pa sada klub može da lakše funkcioniše. Da bi dovelo pojačanja, Partizan mora da skine blokadu BAT-a i očekuje se da se to reši u skorije vreme.

Istovremeno, Uprava kluba pregovara sa većim brojem bivših igrača kojima se duguje novac. Nekima se duguje veći novac, a nekima dosta manji iznosi koji neće predstavljati problem.

Ti razgovori, kako tvrde u klubu, idu u dobrom toku i očekuju se konkretni rezultati u narednih mesec dana što bi dodatno olakšalo funkcionisanje kluba koji je opterećen ukupnim dugom od preko 7.000.000 evra.

Piše: Marko PROTIĆ
Foto: Action images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara