Dalas Mur (MN press)
Dalas Mur (MN press)

FMP podneo žalbu na dešavanja u meču s Partizanom i prijavu protiv Mura: Ciljano omalovažavanje

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 11:53

Panteri od Disciplinskog sudije ABA lige zatražili da li postoji dublja pozadina za omalovažavanje od strane Amerikanca

Reči Dalasa Mura, beka Partizana pred duel sa FMP-om, da ne zna mnogo o njima, ali da je čuo da su oni "mala Crvena zvezda", izazvala je mnogo reakcija, a završile su i na sudskom stolu.

Naime, klub iz Železnika je podneo prijavu Disciplinskom sudiji ABA lige protiv američkog internacionalca zbog, kako je navedeno, ciljanog omalovažavanja rivala koje bi moglo da naruši odnose samih klubova, kao i imidž ABA lige.

Izabrane vesti

Panteri su ujedno od Disciplinskog sudije zatražili da se ispitaju okolnosti pod kojima je Mur dao pomenutu izjavu, odnosno da li je to stav crno-belih s obzirom na to da ga je podržao i sam predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović, ali i da je video zapis objavljen na zvaničnoj klupskoj televiziji, dok je dan kasnije trener Partizana Željko Obradović, kako je rekao na konferenciji za medije, zatražio od svog igrača da se javno izvini.

U međuvremenu je klub iz Železnika, prema izveštaju delegata utakmice s Partizanom, podneo žalbu na sudijske, događanja oko terena, kao i propuste organizatora susreta u Pioniru, odnosno crno-belih...



tagovi

KK PartizanDalas MurFMPABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara