Podrška i posle utakmice (©Starsport)
Podrška i posle utakmice (©Starsport)

FOTO PRIČA: Tačno 4.132 navijača više nego na najposećenijoj utakmici Evrolige

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.04.22. | 10:20

Jedan lep detalj iz Arene

Sada je to lako reći, ali poraz od Burse ogolio je surovu istinu – ova Partizanova selekcija ima još mnogo lekcija da savlada pre no što će biti spremna da zaigra Evroligu. Međutim, duel osmine finala Evrokupa uspeo je makar da košarkašku Evropu podseti da Beograd ima ono čime samo retki na Starom kontinentu mogu da se pohvale: istinsku publiku.

Partizan ili Crvena zvezda, nije sada ni tema, jer i jedni i druge imaju navijače kakve većina klubova iz Evrope može samo da sanja. Žalgiris i Makabi i to je otprilike to, jedino što može da se poredi sa beogradskim velikanima. Olimpijakos i Fenerbahče umeju da naprave atmosferu, ali više je to fudbalski negoli košarkaški svet.

Izabrane vesti

U prilog tome i podatak o broju navijača na sinoćnjoj utakmici crno-belih i Burse. Jeste da su kućama otišli razočarani, ali treba notirati da je utakmicu osmine finala Evrokupa uživo pratilo 19.224 navijača Partizana.

Čisto poređenja radi, najposećenija utakmica u dosadašnjem toku Evrolige bila je ona od 22. marta kada je Efes Pilsen u Istanbulu savladao Real sa 93:90 pred 15.092 košarkaška fanatika.

Što će reći: na Partizanovom meču sa Bursom bilo je tačno 4.132 navijača više nego na najposećenijoj utakmici Evrolige.

Posle razočaranja u porazu od Burse njihova podrška u finišu sezone mogla bi da bude od velikog značaja za sada utučeni crno-beli tim.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara