Skoti Vilbekin (©Starsport)
Skoti Vilbekin (©Starsport)

Frka u Istanbulu, Vilbekinu zasmetao potez košarkaša Panatinaikosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 22:33

Američki plejmejker burno reagovao nakon što su se košarkaški atinskog tima skupili na centru igrališta

Malo je šta Skotiju Vilbekinu polazilo za rukom tokom utakmice između Fenerbahčea i Panatinaikosa, iako je njegov tim potpuno kontrolisao dešavanja na parketu i ubedljivo slavio. Ubacio je sedam poena, ali uz šut 2/9 van linije 6,75, te je meč okončao sa indeksom koji je imao i pre podbacivanja lopte.

Da li je to uticalo na njegov potez po okončanju susreta ostaće misterija, ali američki plejmejker je burno odreagovao kada su se igrači Panatinaikosa skupili na sredine terena. Nakon što su se košarkaši i stručni štabovi oba tima pozdravili, Zeleni su stali na centar igrališta, na kojem se nalazio i grb Fenera, što je Vilbekinu zasmetalo. Nastala je gužva, ali srećom, strasti su se brzo smirile.

Izabrane vesti

"Skupili su se na sredini terena, baš na grbu našeg tima. Nisam na prvu poverovao. Uvek kažem i verujem da naš tim treba da bude na sredini. Radimo to posle svakog meča. Mi moramo da budemo na centru i da se uhvatimo za ruke. Oni mogu to da urade na bilo kom drugom delu terena", rekao je Vilbekin posle meča.

Nakon toga su usledili zvižduci za bivšeg igrača Fenerbahčea iz redova Zelenih, Kostasa Slukasa. Proveo je pet godina u Istanbulu, osvojio i Evroligu 2017, ali je po izlasku sa parketa nešto gestikulirao i to se publici nije dopalo.



tagovi

Skoti VilbekinKK FenerbahčeKostas SlukasKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara