Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Frontalni napad na Jokića – Šek: Ne igra odbranu; Vestbruk: Nije kao ja

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 09:24

„Paklen je igrač, ali niko nije poput mene“, kaže as Klipersa

Slučajno ili ne, ali kako se primakao kraj osnovnog dela NBA lige i proglašenje MVP-ja, koji će sasvim izvesno biti Nikola Jokić, krenule su prozivke na njegov račun.

Prvi se javio Gilbert Arenas, koji je juče rekao kako je Jokić „najgori MVP u istoriji“. A, danas, iako je do sada iskazivao samo naklonost prema srpskom asu, Šekil O’Nil je izneo kritike na njegov račun posle poraza Denvera od Klipersa (100:102).

Izabrane vesti

„Moraju da budu agresivni, svaki put kad imaju loptu treba da idu na Jokića i nateraju ga da igra odbranu. Trenutno, Jokić ne igra odbranu, samo napad. To je najbolje što možete da uradite košarkašu“, ispalio je Šek.

A, Rasel Vestbruk, as Lejkersa, poručio je posle meča da Nikola Jokić ne može da bude rame uz rame sa njim.

Slušajte, niko nije kao ja! Niko kao ja. Da se tu zaustavimo. Nikola je paklen igrač ali nije ja. Nisam ni ja on. Osvojio je dva puta MVP zvanje, teško ga je čuvati, sjajan je dodavač, zna kako se igra na pravi način. Takmiči se svake večeri. Mi smo večeras izvukli najbolje iz njega“, poručio je Vestbruk.

Mada i da se sada odjednom ceo narativ okrene, MVP nagrada teško da može da izmakne Jokiću iz ruku. Treća u poslednje četiri godine.


tagovi

Nikola JokićŠekil O'NilRasel VestbrukNBA ligaDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara