Gaudlok i Tajler Enis opcije za Partizan

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 21:46

Crno-beli ne staju da rade na košarkaškom tržištu, ali sa bekom neće preterano žuriti

Partizan je danas doveo Stefana Birčevića, Stefan Janković je poslat na pozajmicu u AEK, Marko Pecarski i Đorđe Gagić su na putu ka Arisu, ali to nije sve. Crno-beli moraju da reše i pitanje beka i to je još jedan igrač koji se čeka kako bi se kompletirao roster.

Ne žure crno-beli sa dovođenjem igrača na ovoj poziciji, ali su se pojavila neka od imena koja bi mogla da figuriraju kao moguća pojačanja. Blic piše da je Endrju Gaudlok želja crno-belih da popuni poziciju beka za ovu sezonu. On jeste kontaktiran i prema našim saznanjima, a kako čujemo mala odstupnica kod crno-belih je to što je Gaudlok imao povredu Ahilove tetive, mada se nesumnjvo radi o igraču koji ima poene u rukama i koji bi bio pojačanje za crno-bele. Njegov oporavak teče dobro.

Izabrane vesti

Birčević za MOZZART Sport: Borićemo se da vratimo Partizan u Evroligu!

Sa druge strane, saznajemo i da bi Tajler Enis igrač koga će crno-beli uzeti u obzir i koji bi u redovima Partizana imao priliku da regeneriše karijeru. On je prošle sezone bio u Fenerbahčeu ali je imao jako tešku povredu. Ovog leta je bio na pregledima u Makabiju, ali ih nije prošao. Međutim, možda bi u redove crno-belih stigao u boljem stanju. Radi se o bivšem NBA igraču.

Crno-beli su danas potpisali Stefana Birčevića, a ovog leta su radili užurbano, promenili skoro ceo tim. U ekipu su stigli igrači poput Korija Voldena, Artjoma Parahovskog, Žanisa Pejnersa, Vilijama Mozlija, Nemanje Gordića, Rašona Tomasa,pomenutog Birčevića...

Sada se čeka bek. Partizan čeka pravu šansu, mnogo je igrača u opticaju, a potrudiće se Andrea Trinkijeri i njegovi saradnici da izbor bude onaj pravi.

Čeka se zamena za Vanju Marinkovića... Za sada su Gaudlok i Enis imena koja figuriraju kao moguće opcije. Ranije se pominjao i Meni Heris, ali on do pre nedelju dana nije dobio konkretnu ponudu od crno-belih.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara