Vonamejker u dresu Fenera (©Reuters)
Vonamejker u dresu Fenera (©Reuters)

Gazeta piše: Partizan i Virtus se bore za Vonamejkera

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.07.21. | 11:30

Amerikancu istekao ugovor sa Šarlotom

Još jedan američki košarkaš je na listi želja Željka Obradovića i Partizana.

Barem tako tvrdi Gazeta delo Sport, mada valja biti oprezan u tim tvrdnjama, jer od četiri dosadašnja pojačanja, Partizan je tri vrhunski „sakrio“ i niko ih nije razotkrio dok klub nije zvanično objavio da je posao završen.

Izabrane vesti

Partizan je, navodno, zainteresovan za Breda Vonamejkera, plejmejkera koji je svojevremeno, u sezoni 2016/17 sarađivao sa Obradovićem u Fenerbahčeu. Samo, nisu beogradski crno-beli jedini u toj borbi za potpis, ako uopšte jesu, jer Gazeta tvrdi da je i Virtus u igri.

Klub iz Bolonje je doveo Kevina Harvija i sada je u ofanzivi da uzme i Vonamejkera, koji je slobodan na tržištu nakon što mu je istekao ugovor sa Šarlotom. Amerikancu je najveća želja da ostane u domovini, međutim, za sada nema signala da bi mogao da dobije novi ugovor u NBA ligi, pa mora da baca pogled i preko „bare“.

Bredli Vonamejker je već igrao u Italiji i to za Teramo, Forli i Pistoju. U Evropi je još nastupao za Darušafaku i Bamberg, dok je u NBA bio igrač i Boston Seltiksa i Golden Stejt Voriorsa.

Prethodne sezone u Šarlotu Vonamejker je beležio učinak od 6,9 poena, 1,8 skokova i 3,4 asistencije prosečno po utakmici.


tagovi

Bredli VonamejkerKK PartizanŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara