"Darko Miličić u dreesu Bostona"
"Darko Miličić u dreesu Bostona"

Gde će Darko Miličić? Ne u Laboral Kuću

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.10.13. | 08:57

"Potpuna neistina", odbacuje Serđo Skariolo mogućnost da srpski centar potpiše za klub iz Baskije

Darko Miličić u dreesu BostonaTek mu je 28 godina, a već je zaboravljen, iako je ne tako davno važio za jednog od najvećih talenata planete. Darko Miličić i dalje nema klub, a veliko je pitanje dokle će tako i biti s obzirom da su se poslednje glasine u španskim medijima ispostavile kao netačne. Laboral Kuća nije zainteresovana za 2,13 metara visokog centra.
"Potpuno neistinite vesti o Miličiću. Nekada ljudi vole da izmišljanjem ispune dosadne dane", reagovao je trener kluba iz Vitorije Serđo Skariolo na informaciju da bi Miličić mogao da zameni Milka Bjelicu pod obručima.

Mediji su prethodno objavili da je baš Skariolo taj koji je stavio veto na potpis ugovora s Darkom. Navodno, jer je više nego dobro upoznat sa problematičnim temperamentom 28-godišnjeg košarkaša, koji posle pune decenije u NBA ligi nikako da pronađe klub na evropskom tlu.
"Ako sam nekome potreban samo treba da veruje u mene. Mogu da igram na vrhunskom nivou, ali neću bilo gde", rekao je nedavno Miličić, kojem se očigledno dopada karijera u sportskom pecanju.

Izabrane vesti

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

Darko MililčićKaha Laboral

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara