Gledajte na Mozzart TV: Point Guts sa Srđanom Radojevićem i Milošem Vujakovićem

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.09.23. | 18:00

Pred vama je novi košarkaški podkast koji ćete moći da slušate i gledate svake subote od 18 časova na Mozzart Tv

Pošto košarkaška euforija raste iz dana u dan pred početak nove sezone Evrolige, Mozzart TV vam je spremio posebnu poslasticu. Svake subote od 18 časova, emitovaće se košarkaški podkast "Point Guts" sa Srđanom Radojevićem i Milošem Vujakovićem.

Izabrane vesti

"Nas dvojica smo svake subote sa vama. Pričaćemo o Evroligi, ali i o svim relevantnim temama u košarci. Od NBA lige, preko nekih zanimljivosti. Biće priče o igračima koji možda nisu toliko poznati široj javnosti. Kada bude bilo potrebe imaćemo i goste", priča nam Srđan Radojević, poznati sportski komentator, a uz njega je košarkaški trener i skaut, Miloš Vujaković čije analize ste mogli da čitate i na stranicama MozzartSporta.

Prva epizoda je rezervisana za večite rivale. Sa velikim ambicijama u novu sezonu ulaze Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda. Srđan i Miloš su analizirali nove rostere, pričali o promenama u oba tima kao i šta možemo da očekujemo kada se stvari zahuktaju od večitih rivala u elitnom takmičenju.

Neće biti samo sstriktno košarkaških tema. Srđan i Miloš su već u prvoj epizodi pričali i o popularnoj seriji "Winning time" koja je pratila uspon dinastije Los Anđeles Lejkersa na čelu sa Medžikom Džonsonom. Pred vama će biti mnogih zanimljivh tema, od analiza prethodnog kola, do najave sledećeg, pa i do pop kulture sa kojom je košarka usko povezana.

Na vama je da budete spremni da subotom od 18 časova uđete na Jutub kanal MozzartTv, stavite slušalice i uživate... gde god da ste.

Prva epizoda Point Guts je pred vama.



tagovi

podkastEvroligaMOZZCAST

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara