Komentari na vest

Gordon je u svakom smislu delić koji je nedostajao Denverovom mozaiku

D

Dachaa

pre 11 meseci

Pravo ono sto je Denveru trebalo,univerzalac koji pokriva bukvalno sve pozicije,sjajan defanzivac i najbolji zakucava.Gde ces vise
B

Baba Riska

pre 11 meseci

Treba jedan fajter kao Novica, samo sa boljim atletskim predispozicijama. Takvog ni na vidiku. Svi nesto beze od kosa, izvlace se na sut. Postujem ja sve to, ali treba taj jedan sto "rilja" u reketu.
N

NoviSad021

pre 11 meseci

Koji Novica?Zdravkovic?
g

ghousta

pre 11 meseci

Ni splash brothers ne bi osvajali titule da nije bilo Dremonda Grina. Pri tome je AG bolji igrač i fizički jači. Apsolutno ključni igrač Denvera uz Jokića i Mareja.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Samo zamislite nekog umesto kpj. Decko ima max ugovor. Zamislite bilo koga ko ima takav ugovor umesto njega. Denver bi bio nezaustavljiv godinama

goranpravdic011@gmail.com

pre 11 meseci

Jedino ako covek radi neke stvari koje samo trener vidi. Ako dobro cita odbranu, ili se pozicionira dobro pa time oslobadja prostor drugim igracima i cini ih boljim. Ali kad je lopta kod njega to izgleda dosta lose. Sva je prilika da on ima nekog americkog Miska za menadzera pa su se naplatili dovoljno i na vreme
r

rea

pre 11 meseci

MPJ je najbolji šuter regularnog dela NBA lige ove sezone, jedan od najboljih šutera generalno, ali je u PO ima neku mentalnu barijeru, možda je i neka blaža povreda u pitanju - nikada to nećemo saznati. Ne sumnjam da će sledeće godine u PO biti daleko, daleko bolji, ali svakako Denver njega može komotno trejdovati, uz pika prve runde 2024. za, recimo OG Anuobija iz Toronta - mislim da bi obe strane bile zadovoljne, Denver jer bi dobio krilo koje je solidan šuter, defanzivna zver, atletičan - savršen kombo uz Jokića, dok bi Toronto dobio 20+ pika kao zalog za budućnost i MPJ-a koji definitivno ima veći potencijal od Anuobija, ali i daleko veći upitnik da li će ispuniti taj potencijal.

Avangardista

pre 11 meseci

@U tem Mislio si na MPJ :) Pa vidi, nesto s njim ocigledno nije u redu da onako promasuje otvorene suteve a bogami zna nekad i da baaaas forsira u prvim sekundama napada ali je poprilicno popravio igru u odbrani sto mu je bilo problematicno i to poprilicno.
A

Atana

pre 11 meseci

Jeste Gordon dobar ali veoma su bitni i KCP i B. Brown iz prostog razloga, ako se pogledaju dve poslednje serije, dakle LAL i sad Majami, doprinos u poenima niskih igraca je ponisten. Tu mislim na D'Angelo Russela i Strus-a i Vincent-a koji su svedeni sa 15-16 u proseku na nista. Ali slazemo se svi je AG veoma koristan, to nikako nije sporno...
L

Lom

pre 11 meseci

Sećam se kad je na old star zakucavanju izgubio od lavina nepravedno naravno
M

Mauro

pre 11 meseci

Strasan igrač, sve radi na terenu, suta, igra na niskom postu, igra odbranu konstantno, po mom mišljenju najkorisniji igrac Denvera, normalno posle Jokica.
T

Turbo Mirko

pre 11 meseci

Gordon je igrač kakvog u ligi nema. Prava davno izumrla četvorka. Mix Kempa i Garneta. Da je nama jedan takav ko u reprezentaciji, ni ameri ne bi mogli da prismrde.
Z

Zujalo

pre 11 meseci

@Turbo Mirko Ne pocinji zivota ti, sad ce ludi Pesic da stavi Jokica da mu igra cetvorku na SP 😂😂😂