Pablo Laso (©Star Sport)
Pablo Laso (©Star Sport)

Gospodin Pablo Laso: Novice, sjajan si čovek i igrač, sve najbolje u budućnosti

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.07.21. | 11:17

Novopečeni košarkaški penzioner je uzvratio na čestitke

Rešio je Novica Veličković da okači patike o klin posle 17 godina profesionalne karijere i posveti se životu van košarkaškog parketa i tom prilikom kompanija Mozzart i Partizan napravili su video u zajedničkoj produkciji kako bi se obeležio značajan dan u životu žive legende Parnog valjka.

Čestitke uz najlepše želje stižu Novici sa svih strana, a u moru onih koji su novopečenom košarkaškom penzioneru poželeli najlepšu budućnost je i Pablo Laso. Čovek koji je sa Veličkovićem u Madridu sarađivao tokom sezone 2011/12, oglasio se na društvenim mrežama i pokazao gospodske manire prema igraču koga su povrede sprečile da napravi više, pogotovo u dresu Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

"Novice, sjajan si čovek, sjajan si igrač, želim ti sve najlepše u budućnosti", napisao je Pablo Laso i ubrzo dobio odgovor od svog učenika:

"Hvala vam, treneru. Bila je privilegija da radim sa vama u Madridu. Želim vam samo najlepše stvari u životu", uzvratio je Veličković.

Novica Veličković je u Realu proveo tri godine. Stigao je na insistiranje tadašnjeg trenera Kraljevića Etorea Mesine. U to vreme Novica je bio među najtalentovanijim krilnim centrima Evrope, a Mesini je bio prva želja. Ipak, posle solidne prve godine u Kraljevskom klubu, Veličkovićev boravak je kasnije bio prožet brojnim povredama koje su ga dugo odvojile od terena. Laso je u Real stigao 2011. i tada je odlučio da zadrži srpskog reprezentativca i produži mu ugovor na još dve godine. Na početku sezone 2011/12, njegove poslednje u Realu, imao je mnogo problema sa povredom zbog čega je propustio veći broj utakmica. Na kraju sezone u kojoj je osvojen Kup kralja, Real prekida saradnju s Veličkovićem.

Ipak, mnoge stvari se ne zaboravljaju...



tagovi

Novica VeličkovićPablo LasoKK Real MadridKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara