Komentari na vest

Gurović: U Indijanapolisu smo imali Bodirogu koji je rešavao sve, sada je Bogdanovo vreme

x

xdemo

pre 9 meseci

cetvrtfinaLe egramo sigurno, tamo ako izbegnemo kanadu i ameriku imamo sansu za polufinale
N

NikolaChichi

pre 9 meseci

Jedina ne razlika u ekipi oko Bodiroge i sada oko Bogdana. Bodiroga je imao vrhunska ‘ledja’ a Bogdan rekao bih nema nikakva, realno gledano uzas od ekipe. Evaka cast momcima koji su tu, ali oogled na ono sto mozemo Imati na terenu i ono sto ustvari imamo su nebo i zemlja.
J

Jova1145

pre 9 meseci

Jos 2002 igrali za Jugoslaviju! Niko ne peva himnu ali svi grizu zbog svog obraza. A sad ovi cmizdravci i egomanijaci. Treba motka!
T

Top Gun

pre 9 meseci

Zašto nije spomenuo Gudurića 🤔
J

Jova1245

pre 9 meseci

Pa jeste. Citaj opet!
S

Sale UGRINOVCI

pre 9 meseci

Preteruješ Gurke... Preteruješ..🇷🇸 Svaka čast tebi i svemu što si uradio za 🇷🇸🏀 ali Vi onda i oni sada ne može da se poredi 🙂 Bogdan je igrač poenter, skorer, nije on kalibar Bodiroge, 🙂 bilo bi lepo.... Ostavi ga samog i daj mu da šutira.. isto ono što radi u NBA... Drugo.. sećam se priče da li Karija baš .. kad izađe ta naša petorka iz 2002 svi preko 2m . Nije ti sve jedno. Gurović, Bodiroga, Divac, Stojaković, Jarić... Ne znaš gde ćeš... Danas, kapa dole momcima... Nije to više to 🙂🏀 Bilo nekad...
b

bukvalnosvetacno

pre 9 meseci

Bogdan je malo bolji od prosecno dobrog igraca i ne bi mogao ni da bude u prvoj petorci te ekipe sa Bodirogom. Sve ostalo je samo hajp...
L

Lom

pre 9 meseci

Još imam ovaj legendarni poster
J

Jtd

pre 9 meseci

Kad je rekao da milutinovu ne moze niko da parira prestao sam da citam...
r

reall

pre 9 meseci

Svaka čast Bogdanu ali on nije nivo Bodiroge. Iz te ekipe on je najbliži igracki Gurovicu standardan i po neku utakmice bljesne i to je to.
X

X

pre 9 meseci

Jugoslavija 2002 je drim tim bio...
G

Gost999

pre 9 meseci

Bodiroga je bio klasa, i umeo ni iz čega da izvuče nešto. Bogi ume da šutne trojku preko ruke, pa ako uđe, ušla je. A ne uđe.
C

Cao zdravo

pre 9 meseci

Bice debakl
X

Xyz

pre 9 meseci

To vreme je proslo, mi smo mnogo pali, ostali se podigli. Nismo vise velesila u kosarci. Ako prodjemo grupe bice uspeh
a

atom mrav

pre 9 meseci

Najveća razlika između te dve reprezentacije je što su igrači one reprezentacije igrali sa ponosom i srcem za njene boje a današnji igrači(njih nekoliko) sem u rečima nemaju ljubav prema ovoj zemlji.Nekad je to bila ČAST a sada je OBAVEZA ....
J

Joakim

pre 9 meseci

Auuu pa gđe ćeš covece stavljat Bodirogu i Bogdana u istu rečenicu.. Gurovicu, Gurovicu
a

all grobar

pre 9 meseci

Jeste taj tim je bio bolji mnogo nego ovaj danasnji. Ali taj tim je do 1/4 igrao veoma lose i Radman je bio odstranjen iz ekipe. Nije ni medalju primio, vec Smiljanic umesto njega. Ali je te 2002 god jedan Novi Zeland sa samo jednim igracem iz Majamija (12 igrac u timu) i bucmasti Pero Kameron igrao polufinale. Inace Pero ni pre ni posle tog turnira nije nista ozbiljnije uradio u karijeri, a jedva smo i njih dobili u 1/2. Zasto mi ne bi mogli da budemo Novi Zeland, ili Nemacka sa Pesicem iz 93. Po meni samo SAD i Francuzi odskacu, sve ostalo je tu negde, mozda malo odskacu i Kanadjani i Oziji, ali mislim da te dve reprezentacije nece uzeti medalju. Treba podrzati ovu ekipu i trenera, nek daju sve od sebe, pa sta bude.
d

da dodam ali ko se još toga seća

pre 9 meseci

Djinobili bio povredjen u finalu,a mi ih jedva dobili na produžetke...ali niko se ne seća i to je to Istorija
a

all grobar

pre 9 meseci

Ma bili su tad iz bez Djinobilija jaki ko zemlja. Nismo imali resenje za Oberta celu utakmicu, dao blizu 30, mislim bez promasaja iz igre. Namrzeo sam ga za sva vremena. Prelomni trenutak kad neki nebitan igrac, mislim Fernandez, lupa samar Bodirogi iz cista mira, a Bodi vraca sa 7 u nizu i mi hvatamo prikljucak. Ostalo je istorija.
D

Dre

pre 9 meseci

Gurovic je lik sa najcudnijim odlukama u karijeri i najvećim moodima u svojoj generaciji..Fajter. Mada tesko da će biti trener ...
@

@@@

pre 9 meseci

Ta ekipa bi oduvala ovu danas. Bogdanović i Milutinov. To je nivo ovo ostalo prosek u odnosu na 2002.
i

igor978

pre 9 meseci

Au ala se čovek nalupa, imali smo prejak tim, svi na samom vrhuncu: 5 - Divac/Koturović 4 - Drobnjak/Tomašević/Čabarkapa 3 - Stojaković/Gurović/Radmanović 2 - Bodiroga/Rakočević 1 - Jarić/Vujanić Osim Kotuovića i Čabarkape svi ostali igrači su bili zvezde u Evropi ili NBA igrači. Bodoroga je preuzimao odgoovrnost, ali i Divac i Stojaković su takođe, pa Jarić, pa i Gurović je ubacio važne trojke kada se lomilo
m

moto

pre 9 meseci

Auh pa to je bio drim-tim za ovu sad reprezentaciju. Kada bi kojim slučajem mogli da igraju jedni protiv drugih, bila bi to igra izmedju mačke i miša bez uvrede.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Videli smo i da sa Jokicem nemamo sansi, a kamoli bez njega. Lepo je sto neki veruju, ali treba biti objektivan. Pre svega, jer ove generacije danas ne dozivljavaju reprezentaciju kao Gurovic, Bodiroga, Djordjevic itd... Pogledajte koliko je igraca samo otkazalo bez da trepne. Bar polovina od svih njih je otakzala bez pravog razloga. To je nekada bilo nezamisljivo.
Т

То

pre 9 meseci

што се сви правите луди да не знате шта је,тј. ко је прави разлог-то је ваш проблем!
d

dezurni.gkavataner

pre 9 meseci

Znamo SNSslija SasO Danilovic.
G

Gostgg

pre 9 meseci

Super samo ti nabijaj pritisak na njega. Ta generacija je bila mnogo jaca nego ova sad tako da ne treba porediti.
V

VALJAK veritas

pre 9 meseci

JEDAN JE BODIROGA !
K

KoleN

pre 9 meseci

Tesko da ce se ponoviti takav IQ kao sto je imao Bodiroga na toj poziciji.