Komentari na vest

Hanga: Nije se mnogo promenilo Šabazovim odlaskom, ali jeste Topićevim dolaskom

J

Jtd

pre 4 meseca

U stvari ako bolje razmislis verovatno ces reci da vam i cela sezona zavisi od decaka od 19 godina. Preforsirali ste decka bez ikakvog plana i ideje, petorka, el, minutaza i izgoreo, sprzili ste ga...kondicioni treba da dobije otkaz istog dana. Mada mucenik verovatno nista i ne odlucuje. Sreca u nesreci je sto ce topic da odmori malo od svih
K

Koja glupost

pre 4 meseca

Sumnjam da je.mogao tako nesto reci...mada najlakse je biti uvlakac
G

Goss

pre 4 meseca

Slušaj ovog Indijanca lupetalo obično
N

Nije normalno

pre 4 meseca

da se ovoliko uskur.e ovi fmp- ovci...pa ok dobili ste jednu utakmicu protiv vrlikog Partizana...sad dolazi otreznjenje.
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Upravo tako. Najpre Fenerbahče a potom i Makabi. Ali "veliki Partizan".... ahahahahahaha...
v

vec

pre 4 meseca

sam ti reko da ste vi za nas mali komsa
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Sad mi je jasno zasto smo onako (ne)ocekivano ubedljivo izgubili od Armanija u Beogradu. Nas plej je prakticno igrao za njih i direktno nas sabotirao.
O

Opušteno matori

pre 4 meseca

Korak po korak. Laganica... Čoveče došao si u ekipu sa epitetom iskusnog evroligaškog igrača. Od tebe se očekuje da svojim iskustvom i kvalitetom doprineseš ekipi baš u ovakvim teškim situacijama. Nisi junior pa da te čekamo da se razigraš. Maksimalno motivisano i borbeno i da pokidate taj Asvel. Ne očekuje niko od tebe 30+ poena, ali da grizeš u odbrani i Luvalua da staviš u džep da se ne vidi na utakmici. Ova i sledeća protiv Milana za nas su kao plejof utakmice. Borba bre!
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Druze mnogi su taj Asvel dobili sa po par koseva razlike. Jaci od nas ih nisu rasturili. Polako sa izjavama. Pobeda nam treba ukoliko se nadamo play off ali polako. Nisu oni Borac.
D

Derbi Derbi

pre 4 meseca

Derbi je bio fenomenalan !
U

Urgh!

pre 4 meseca

Najgore kad se dovode ovi nezainteresovani, nebitno imali ili nemali kvalitet. To bude uvijek pogubno po ekipu. Preplaćeni za razliku od ostalih igrača, a ne pružaju ništa na terenu. I odmah nastaje loša atmosfera u ekipi, jer ostali smatraju da ako neko preplaćen neće da igra, zašto bi onda ostali morali. A, kod nas po pravilu dovode takve, i u fudbalu i u košarci. Prvo treba provjeriti kakvi su kao ličnosti, a onda uzimati u obzir igrački kvalitet. Ovaj šaner što se vratio tamo, je pravi primjer takvog. Vidim kao sad ga nešto hvale, ali ne valja brate ni sad ništa. Jebeš pleja bez ijedne asistencije na tekmi. Davao je i Ajverson po 50 poena, ali imao 70 % šuteva sam u ekipi. I Filadelfija bila na dnu. Neka njega tamo u Italiji, dovoljno nas je urnisao ove sezone...
K

KLJAJICEVO

pre 4 meseca

Za Sabaza se slazem, dok za Iversona ne. Filadelfija je igrala veliko finale NBA kada je on igrao svoju najbolju kosarku. Izgubili su od Lejkersa, koji su tada bili nepobedivi. Dobili Toronto na Istoku sa Vins Karterom, Orlando sa MekGrejdijem i tako dalje... igrala se tada strasna kosarka! Cvrsta, tvrda, kvalitetna... ovo sada u NBA ne lici na ta vremena.
@

@@@@

pre 4 meseca

Topić=Nemanja Aleksandrov.
O

Oumuamua

pre 4 meseca

Auuu, ala ti pojma nemaš !!
J

Ja sam jaaaa

pre 4 meseca

Pad energije jer su odigrali preko svojih mogucnosti. Kao sto su mega i igokea pogadjali sve i svasta, tako su i ovi. Odigraju tako jednom, pa sledecih pet se muce
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Ti "ovi" imaju isto pobeda i poraza u ovoj sezoni kao i vi. Nas bar sudije nisu gurale kao vas protiv Monaka, Panainaikosa... Imaš utakmicu, Ostoja.
G

Goss

pre 4 meseca

Ma najbolje da nisu pogotovo u Aba ligi a u EL vas sudije vraćaju u život lažove iz železnika
G

Gost997

pre 4 meseca

kakva nadmenost, kao da su 20 godina za redom osvajaci evrolige a ne klub koji vec 10 godina ne zna sta je trofej, u rupe misevi
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Draga redakcijo, zar vas nije sramota da objavljujete komentare, isfrustrirane, neozbiljne školsje dece koje vređaju? Dakle, naziva me lažovom navijač kluba čiji su se protivnici Monako i PAO žalili na sudijske krađe u poslednjem minutu. Ja govorim činjenice, a on iznosi paušalne ocene. U kojoj utakmici su nas sudije vratile u igru, dječače iz Varaždina?
Ј

Јосиф

pre 4 meseca

Потребно вам је време? Нажалост времена нема! Ако успете да скупите одбрану, и одиграте паметно против Асвела и добијемо бар њих, теорија за плеј-ин остаје реална, изгубите ли обе, завршамо ЕЛ! Биче јако тешко против Асвела,мотивисаног због новог тренера а и немају императив победе, тад су најопаснији, а ми преморени због кратког ростера, а згуснутог распореда, али вреди пробати па шта буде!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 meseca

Motivisani asvel bas… Dosao im novi trener, pa nije im dosao greg popovic vec asistent tj parkera… Ljude zabole, sezona im gotova ima mesec i vise. Igra svako za sebe, za licnu statistiku, pokusavaju da izboksuju sto bolji ugovor za sledecu sezonu. Hemija u minusu. Kad je takva situacija, nema tu motivisanosti i pozrtvovanosti…