Komentari na vest

Hauardov automatizam šuta da se smrzneš; Boldvinovo pomračenje, gađao sudiju i uneo mu se u lice

A

ABCDE

pre 3 meseca

U pravu je Boldvin. Bio je faul. Sudije su ocajne.
T

Top Gun

pre 3 meseca

Ovako isto su sudije zbog bodiroge na tribinama navlacile za klub iz laktasa protiv Monaka pa opet nisu uspeli da im pomognu da pobede!
g

grobar30

pre 3 meseca

joj jest smarate sa tim majko mila vi nekome nesto prigovarate o navlacenju....sutite i pokri te se po usima bolje vam je
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 3 meseca

Zvezda ulazi u top 10 Za ostalo cemo videti.
1

161616

pre 3 meseca

SVAKA MU CAST !!! SUDIJAMA TREBA VISE NA KRAJ STATI !!! Nijedan veze nema na planeti sa zivotom ali NIJEDAN. Ko njih bre kaznjava??
a

arroyo

pre 3 meseca

suđenje u košarci katastrofa godinama, ali kad se pobedi onda se zaboravi. Sa tim kompenzacijama mogu da se nose, nije isto kad juriš rezultat i na -2 ti izmisle faul u napadu, a posle njima sviraju korake kad su se vratili na nekih 9-10 da bi bilo u njihovim glavama "nikom ništa"
G

Gost13

pre 3 meseca

Bukvalno samo kompenzacije. Pa sudi kako treba pa ti neće trebati kompenzacije. E sad više de ne žale samo oni koji izgube. Nan, Moneke, Vokap, svi su dobili mečeve pa su se žalili na sudije. Prevršili su svaku meru, počev od ovih slovenačkih i hrvataskih idiota koji su među najgore ocenjenim svi do jednog pa nadalje.
V

Voždovac

pre 3 meseca

Najveće kazne u EL su za nasrtaj na sudije jer su zaštićeni kao beli medvedi. Igrači se pokolju, dobiju 1-2 meča zabrane. Za ovo će Boldvin dobiti bar 3-4 i da plati bar 15k evra.
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Baskonija najodvratniji tim u evroligi. Imaju sudjenje kakvo nema ni Real. Dobili su vise od pola utakmica na neko navlacenje u poslednjim napadima utakmice
S

SKANDALOZNO

pre 3 meseca

OVO ŠTO JE URADIO BOLDVIN JE ZA KAZNU MINIMUM 5 MEČEVA ZABRANE IGRANJA...AKO NE DOBIJE KAZNU, ONDA BI SVAKI IGRAČ TREBAO OVO DA URADI JER AKO JE DOZVOLJNO BOLDVINU, ŠTO NE BI BILO DOZVOLJENO I OSTALIMA.
1

156

pre 3 meseca

Onda bi po tvojoj logici Yabusele za ono što je uradio prošle godine je trebao da dobije 2 utakmice ne igranja
@

@156

pre 3 meseca

ne, jer je to izmedju igraca, a nasrtaj na sudiju je mnogo veci prekrsaj
O

Oksi

pre 3 meseca

Sudije su katastrofa u danasnjem sportu. Evo zadnji derbi, mi cemo naravno imati oprecna misljenja, ali su oni krivci za sve. Prvih 5 minuta pustili tucu, a onda svaki kontakt faul. Nije samo EL problem, na SP smo videli sudije koje doslovno ne znaju pravila sporta. Fudbal i engleske sudije su prica za sebe, VAR i Real Madrid. Boks je delom izbacen sa OI jer je sport sa najvise kontroverznih sudijskih odluka. O rukemetu je dovoljno pricao Ivano Balic, a i zna se da su rukomet i vaterpolo sportovi gde sudije sa 2 odluke tacno odrede pobednika meca, a imali smo i pre neki dan prilike da vidimo priznat gol Francuza u polufinalu. Dejan Savic pricao da mu se cini da sudije znaju bolje vaterpolo od njega? Dzudo su upropastili sa konstantnim menjanjem pravila. U tenisu smo se svega nagedali sa Novakom, Nadalom, Medvedevim i Cicipasom. Dakle u svakom sportu su sudije uzas, a zasticeni kao beli medvedi da niko ne sme ni da se pozali na njih.
D

Donekle ali

pre 3 meseca

Samo donekle se slažem sa tobom. Šta ti očekuješ od sudije, da u sportovima u koji su kontaktni da ni jednom ne pogreši sa odlukom? Evo baš sam danas gledao Baskoniju-Makabi i sudije su 2-3x gledale za koga je aut, ja sam kao i oni gledao snimke i nijednom sa sigurnošću ne bih rekao za koga je, a ti hoćeš da u toku igre oni ni jednom ne pogreše? Tenis je jedini sport u kome su lepo definisana pravila, ali opet tu nema kontakta nikakvog pa je lako, još sada na AO ti program kaže da li je aut ili nije, tvoje je jedino da kazniš za prekoračenje za servis. Takođe, da robotizuju sudije u fudbalu i košarci, da neki AI program odredi za svaku utakmicu koji je dozvoljeni intenzitet i da po njemu na ekranu presuđuje, zgadio bi mi se svaki sport bez obzira što bi tako bilo najpoštenije, a verujem i većini.
O

Oksi

pre 3 meseca

Okej, ima istine, ali je problem sto previse grese, konstantno. Nemaju isti kriterijum u toku istog meca. Najveci problem je to menjanje pravila na koje se ni oni ne naviknu, kao i zastita koju imaju da niko ne sme da kaze da su pogresili. Nek im se pruzi odgovarajuca obuka i nek se radi na greskama. Mi svaki dan vidimo sve vise i vise toga.
F

Filippoinzaghi87

pre 3 meseca

Grese toliko jer ih bas briga, sudija ima neogranicen broj celindza, neka mu uvedu maksimalmo 2 celinzda po utakmici kao sto imaju i treneri, pa nece bas lupetati tako, nego ce sva trojica da se koncentrisu i da gledaju sta treba i kako treba
П

Пакс

pre 3 meseca

Да је ово урадио неко из Звезде или Партизана, добио би техничку и послали га у свлачионицу и добио би 3-5 забране утакмица. Али не сме да се уради то ј.вр.јима.
N

Ne lupaj

pre 3 meseca

Dobiće Boldvin bar 2 utakmice zabrana. Egzum je za udarac u lice dobio 1 utakmicu, Panter sa tuču i pokretanje incidenta 2 utakmice, a ovde se Boldvin uneo sudiji u lice i na koliko bi da ga kazne, na doživotno?
n

ne lupaj tii....

pre 3 meseca

sudija nije nista pogrešio...Boldvinu je ispala lopta, on je uhvatio i sudiju gadjao sa loptom a potom se zaleteo na njega uneo mu se u lice i jedno 10 sekundi mu sve po spisku...sudija ostao u šoku....ovo ako nije za kaznu ne znam šta je onda.
M

Mykonos23

pre 3 meseca

Jeste njemu ispala prvi put lopta nije se ni bunio, druga situacija klasican faul, jedino ako nije isteklo vreme