Foto: AFP
Foto: AFP

Herter o povredi Bogdanovića: On je čvrst momak, neće tako lako odustati od sedme utakmice

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.06.21. | 08:51

Navijači Hoksa nadaju se da će se srpski reprezentativac oporaviti na vreme

Uzbudljiva serija je u toku između Filadelfije i Atlante, a u šestoj utakmici Hoksi su "dobili" loše vesti u vidu povrede Bogdana Bogdanovića.

Srpski košarkaš je napustio teren početkom poslednje četvrtine i nije se vraćao, a razlog svemu je povreda kolena desne noge. Osetio je bol i nije mogao da nastavi igru.

Izabrane vesti

Naravno, odmah je počelo da se postavlja pitanje oko toga da li će Bogdanović biti spreman za sedmu utakmicu, odnosno majstoricu u seriji. A navijači srpske reprezentacije razmišljaju o tome da li bi bio spreman da pomogne reprezentaciji ukoliko bude prilike za tako nešto.

Trener Atlante Nejt Mekmilan nije ulazio u detalje povrede Bogdanovića, a nešto veći uvid dao je Bogdanov saigrač Kevin Herter.

"Pričali smo posle utakmice u svlačionici. Bogi je važan deo našeg napada. Video sam ga posle utakmice, on je čvrst momak, to je sve što ću reći. Bogi je, kao i većina igrača bio povređen tokom sezone (ali je igrao), kao i tokom ove plej-of serije. Neće Bogi tako lako odustati od sedme utakmice", rekao je Herter.

Majstorica između Filadelfije i Atlante na programu je 21. juna i ostaje da se vidi da li će Bogdanović uspeti da se oporavi da pomogne saigračima. Pokazao se kao važan deo ekipe, posebno u napadu gde pomaže Treju Jangu i u poenima i u organizaciji napada.

Bogdanovićev skor u dosadašnjim mečevima protiv Filadelfije: 21, 14, 19, 22, šest i sedam u ovoj poslednjoj utakmici koju nije priveo kraju.

 


tagovi

Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara