©Starsport
©Starsport

Hezonja: I ja bih, da sam bio na tribinama, navijao protiv Reala

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.05.23. | 23:33

Košarkaš španskog kluba istakao atmosferu na večerašnjem susretu

Real je uspeo da vrati jedan od dva brejka u seriji protiv Partizana i tako produžio život protiv crno-belih sa kojima će ponovo odmeriti snage za dva dana. Mario Hezonja, as španskog kluba posle susreta je za Sport Klub sumirao utiske i istakao ambijent u režiji beogradske publike.

Izabrane vesti

"Ceo svet zna kakva je atmosfera ovde. Jedni od najboljh navijača na svetu, klub takođe. U situaciji smo kakvoj jesmo i znali smo kako ćemo biti dočekani, ali kapa dole svima. Navijači su bodrili svoju ekipu, šta drugo da se očekuje. I ja da sam bio ovde kao navijač takođe bih navijao protiv Madrida", rekao je Hezonja i dodao:

"Imali smo previše grešaka na početku i videćemo sutra na treningu kako ćemo se pripremiti za četvrtak. Pokušaćemo da pobedimo opet. Izmene su doprinele da se vratimo. Ušli su momci sa klupe i podigli nivo odbrane. To što smo se vratili je takođe veoma bitno, pokazali smo kakva smo ekipa. Podizali smo nivo polako, doduše rival je promašivao dosta šuteva i na kraju smo uspeli da pobedimo".

Hrvatski košarkaš je potom istakao da ništa manje uzbuđenja ne očekuje ni za dva dana kada će rivali biti jači za Matijasa Lesora i Gabrijela Deka.

"Ako o ovoj utakmici pričamo u superlativima zamislite kako će biti u četvrtak. Vraća se u oba tima po jedan igrač i očekujem automatski nivo više i još bolju utakmicu", rekao je košarkaš Reala i potom uz osmeh odgovorio na pitanje da li će večeras mirnije spavati:

"Spavamo lagano svakako, to nam je možda i problem nekada. Kapa dole za navijanje i Partizanu kao klubu kako nas je dočekao".



tagovi

KK PartizanEvroligaMario HezonjaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara