Hezonja (©MN Press)
Hezonja (©MN Press)

Hezonja: Nemam pojma gde ću igrati sledeće sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 19:58

„Evroliga ili NBA, ispred te dileme stoji veliki znak pitanja“, kaže hrvatski as

Dobar deo navijača Partizana je i do sada, a pogotovo ove sezone, preko društvenih mreža „dozivao“ Marija Hezonju da dođe među crno-bele.

Hrvatskom asu na kraju sezone ističe ugovor sa Real Madridom i otvoreno je sve što se tiče njegove budućnosti. Španski mediji su pisali da je odbio dve ponude Kraljevskog kluba da produži saradnju, opet Panatinaikos je, navodno, spremio bogatstvo da ga dovede u Atinu...

Izabrane vesti

A, Hezonja je u razgovoru za Jutarnji list rekao da nema u ovom momentu predstavu gde će igrati od jeseni. Na pitanje da li će to biti Evroliga ili NBA, rekao je:

„Ne znam šta bih rekao na to pitanje, jer trenutno ispred te dileme stoji veliki znak pitanja. Videćemo šta će biti na leto, gde sam i šta sam. Sada je o tome bespredmetno razgovarati“, istakao je Hezonja.

Nije se dao „prevariti“ ni podpitanjem da li je u procentima bliži ostanku u Evropi ili povratku u NBA.

„Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi moja karijera mogla da se razvija i kako se neka priča razvija u vezi sa mnom, ali sada nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ni ne zanima ko šta priča, šta se događa, jer mi je sve to negde okolo. Na jedno uho uđe, na drugo izađe. Nastojim da maksimalno kontrolišem svoja razmišljanja, svoje odluke o tome gde želim, šta želim, za koliko želim“.

Tvrdi Hezonja, fokus je samo na osvajanju trofeja.

„Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa ne utiče na igru, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige“, poručio je Mario Hezonja.


tagovi

Mario HezonjaKK Real MadridEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara