Komentari na vest

Holivudski obrt sezone Lendrija Noka - od intervencija na srcu i karijere dovedene u pitanje do MVP priznanja

I

Iskusko

pre gotovo 3 godine

Bez dobrog asistenta je prakticno neupotrebljiv, obican fizikalac...

commando

pre gotovo 3 godine

Dovesti Jovića, Blažića i Štimca i popunili smo rotaciju i sa plej i centar pozicijom. A dobili bi i konačno pikenrol igru na centre a ne divljanje i šutiranje u bunar bez dna i kada nema centara pod protivničkim obručem.
D

Djuraa

pre gotovo 3 godine

Onaj Nikolić bi mogao biti dobar centar samo da ima ko da radi sa njim.Mlad je veoma jak fizicki
2

234

pre gotovo 3 godine

ko mlad?
b

bata andrej

pre gotovo 3 godine

Ocekivao sam sinoc poneku uvredu na utakmici dok sam sedeo uredno sa maskicom pored Covketa al nista od toga,hvala mojim vernim delijama,sns zvezda jedna familija
R

Realno1111

pre gotovo 3 godine

Ja bih ostavio i Lojda, ako je to moguce. Slazem se da ima mana, ali bi i njegov kvalitet, kao i kod Nnoka bolje dosao do izrazaja uz dobrog pleja
I

Iskusko

pre gotovo 3 godine

Sve si u pravu ali ako Lojd ostane tesko ce se skupiti novci za dobrog pleja...
B

Bsvakapp

pre gotovo 3 godine

Od domacih igraca da ostanu Uskokovic, Dobric, Davidovac, Kuridza, Lazić, a od stranih Volden i Noko. Dovesti jednog domaceg centra, npr. Stimac, jer za te pare nema boljeg, mozda i Jovica jer je slobodan, i jos, 2 ili 3 stranca. To bi bilo 4, 5 stranaca ukupno, jer su nasi dobri igraci skupi. (Voleo bih i ja da nemamo strance uopste, al jbg) Napraviti tim pre pocetka priprema i da se uigraju kako treba. Ne zaboravite da smo ove sezone jedno 10ak utakmica izgubili na 1 loptu, a pritom smo igrali sve bez publike, a znamo da smo tu u velikoj prednosti u odnosu na sve. Mislim da možemo sledece godine da napadnemo top 8, ako puste publiku na tribine. I jos jedna stvar... Može Covic da pogresi nekad, ali nece nikad 2 puta zaredom.
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Kakav bre crni Lazic..njega nikad da se otresemo..slavi cu taj dan kad bude isao iz zvezvde..da ga nazovemo kao igrac..a nista sem odbrane nezna
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@gost007 Brate, smeta vam Lazić a čovek nas nosi, bukvalno smo bez njega ispod prosečna ekipa. Tačno je da nije neki poenter ali i kao takav je mnogo konstantniji od Davidovca. Ali on vam ne smeta. Bez Davidovca ovu seriju bismo završili sa trećom pobedom u PG u trećem meču, bez Lazića bi otišli dole sa skorom 1:1 a vrlo moguće i 0:2. Ali vama i dalje smeta Lazić...

commando

pre gotovo 3 godine

Ništa sem jake odbrane. Samo to toliko -ključno. Za napred dovoljno da doda Ili oduzme loptu, što mora i da šutira ima ko će da šutira.
R

Rajka Baregro

pre gotovo 3 godine

Svaka mu čast ma celom finalu,odličan igrač,ali pošteno treba reći da ga je sinoć poprilično čuvao Mitrović i da bi sramota bila da nije dominirao.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Svasta, cuvao ga je i Reed pa je igrao odlicno u oba pravca, a sinoc ga je vecinu vremena cuvao Zoran Nikolic. Mi smo takav narod, dobar je, ali uvek postoji ali i razlog zasto se podrazumeva da bude dobar. Noko je apsolutni MVP.
R

RealnosT

pre gotovo 3 godine

Noko, Wolden, Dobric,Lazic, Davidovac, ako sam nekoga zaboravio, da ostanu ok... Ostalo restart novi igraci. Ovo sa Aba ne sme da nas zavara.Prosto jaci smo od ostalih, ali slabi za konkurentnost u EL.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Što Davidovac, čovek nas uništio u finalu, kad je najpotrebnije? Koliko je ono imao sinoć poena? Ukradenih lopti? Skokova? I onaj jedan skok se otima sa našim igračem za loptu i da nije bilo Nnoka ode ona u aut... Ne znam, po mom mišljenju on je jako loša igrač, nepotpun na svakoj poziciji.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Nadam se da ce ostati kod nas, u Albi je pruzao odlicne partije, Radonja je uspeo da ga iskoristi, a ako dodje dobar plej koji ume da zavrti pik tek cemo ga iskorititi. Najvaznija stvar je da zadrzimo Radonjica, nek covek sklopi tim po svojoj zelji, pa da vidimo sta mozemo.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Ja Radonjića ne podnosim ali je činjenica da je uradio skoro pa nemoguće, osvojio je ono što je malo ko očekivao da ovim timom. I na tome mu svaka čast. Nervira me samo što ne ume da nacrta napad, iskoristimo time-aut i ne uradimo ništa posebno posle istog. I što ne rotira dovoljno igrače, mi celu seriju igramo sa Davidovcem na krilnom centru i ubija nas Mitrović jer ovaj ne može da mu parira a on Rita drži na klupi i ni ne pokuša sa njim.
A

Adv

pre gotovo 3 godine

Ima ugovor i za narednu sezonu, takođe i Volden.