Humanitarni tiket u podne: Jurica Golemac tipuje za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo, KCS

Vreme čitanja: 4min | uto. 10.01.23. | 13:07

Trener Cedevita Olimpije očekuje plemeniti dobitak od 115.100 dinara

Ekipa Cedevita Olimpije nanizala je osam uzastopnih trijumfa u ABA ligi, poslednji na gostovanju Borac Mozzartu u Čačku. Sutra izabranici Jurice Golemca igraju utakmicu Evrokupa protiv Burse. Sastav koji predvodi naš Dušan Alimpijević kao favorit ulazi u duel jer je bolje plasiran u odnosu na goste koji su na poslednjoj poziciji “A” grupe Evrokupa. Cedevita Olimpija je nakon Borac Mozzarta imala lakšu utakmicu koju je ubedljivo dobila, 90:55, a Mozzartov današnji plemeniti kladilac za naš portal kaže.

Izabrane vesti

Teško je igrati na više frontova, puno je putovanja, uz koje idu povrede igrača, po neka prehlada. Trudimo se da se prilagodimo i pružimo maksimum. Plan je da popravljamo našu igru, da igramo sa puno inteziteta, dobru odbranu, u napadu sa više dodavanja. To uvežbavamo na treninzima, analiziramo svaku utakmicu, a najveća želja je da ostanemo svi zdravi i napredujemo”, kaže Jurica Golemac.

Trener Cedevita Olimpije smatra da su Partizan i Zvezda najkvalitetniji timovi u ABA ligi.

Evroligaši moraju da imaju dobre igrače. Oni su favoriti u regionalnoj ligi, a na nama je da im malo zagorčamo život i trudimo se da im konkurišemo. Sve što igraš želiš da osvojiš, da li je to realno, možda nije, ali sport ispisuje čudne stranice. Iznenađenja su moguća”, optimista je Golemac kako za sutrašnju utakmicu tako i za današnji humanitarni listić koji je odigrao samo iz plemenitih pobuda.  

Prva utakmica startuje u 19:00 sati, MONAKO – OLIMPIJAKOS. Nakon poraza od Partizana Monako se iskupio trijumfom nad Ortezom. Kneževi, kao I Grci, imaju odnos pobeda i poraza 11:6. Domaćima izostaje Džordan Lojd, a međusobni skor glasi, 4:5. I Olimpijakos je poslednji poraz pretrpeo od našeg člana Evrolige, Zvezde, a nakon toga Pirejci su dobili četiri utakmice.

KI 1, 2.05”. 

Takođe, u 19:00 sati igraju CRVENA ZVEZDA – REAL MADRID. Zvezda je uzela meru Borac Mozzartu, Splitu, Valensiji i MZT – u, ali je poražena od Barse. Katalonci su slavili i protiv Reala, ali je kraljevski klub dobio Gran Kanariju i Makabi. U minuloj godini jednom je slavila Zvezda, drugi put Real. Beograđani su oslabljeni za Vildozu, Ivanovića

H1 (4.5), 1.75”.

U Italiji igraju VIRTUS BOLONJA – ŽALGIRIS. Virtus ima pobedu manje od Žalgirisa koji je zaređao sa pobedama, osim poraza od Monaka. U Evroligi Virtus ima poslednje dve pobede, ali i dva poraza u nacionalnoj igi. Međusobni odnos je 2:4. Po dvojica igrača nedostaju večerašnjim rivalima.

KI1”, 1.45”.

U 21:00 sat igraju INTER – PARMA odnosno MANČESTER JUNAJTED – ČARLTON. Na Čizmi je u toku osmina finala kupa, Nakon tri pobede Inter je sa Moncom odigrao 2:2. Istim rezultatom okončan je Parmin poslednji duel u Seriji “B”, sa Venecijom. Inter je mahom dobijao duela sa Parmom. I na Ostrvu se igra utakmica kupa MANČESTER JUNAJTED – ČARLTON. Đavoli imaju pet pobeda u nizu sa jednim primljenim golom. I gosti imaju dva trijumfa, ali i deset poraza od Mančestera u poslednjih deset mečeva. Đavoli su večeras oslabljeni.

Na oba meča igram PK 1-1 za kvotu 1.58 odnosno 1.40”.

Trener Cedevita Olimpije očekuje plemeniti dobitak od 115.100 dinara!

Pošto su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, nekadašnjeg predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković, trenera Faruka Hadžibegića i fudbalerka Nina Matejić postala je Mozzarova pobednica. U našem humanitarnom nizu 371. po redu.

Kompanija Mozzart, samo kroz humanitarni tiket, donirala je tačno 27.339.358 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Mozzartov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za ŽKK ZENICA, Zenica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketJurica Golemac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara