Najnovije vesti

I Rit s crveno-belima u avionu za Split

Vreme čitanja: 1 minuta

Posle Voldena, Noka i Hola, Australijanac dobio dozvolu doktora da se vrati u takmičarski ritam

Crvena zvezda se polako kompletira... Pošto se pre nešto manje od dve nedelje, u Kaunuasu, na duelu sa Žalgirisom, prvi na teren vratio Kori Volden, trener crveno-belih Dejan Radonjić je u petak, u Dvorani mira i prijateljstva protiv Olimpijakosa, konačno mogao da računa i na Lendrija Noka i Lengstona Hola koji su takođe preležali korona virus.

Danas, 21.00: (5,00) Split (19,0) Crvena zvezda (1,20)

Sada se triju "povratnika" pridružio i Duop Rit koji je, prema nezvaničnim informacijama, takođe u avionu za Split gde Zvezdu večeras očekuje istoimeni tim u meču 20. kola ABA lige.

Ipak, s obzirom na to da je australijski reprezentativac bio na višenedeljnoj poštedi, kao i da oporavak posle korona virusa traži izvesno vreme, zbog čega crveno-beli nisu žurili sa povratkom igrača na teren, pitanje je da li će i koliko moći da pomogne saigračima već u duelu sa Splićanima, ili će ga trener Radonjić, kao prethodno Voldena, Hola i Noka, polako vraćati u takmičarski proces.

Podsećanja radi, ostalo je još da se u ekipu vrati Kino Kolom koji je kao pomenuti kvartet takođe bio na dužem bolovanju zbog korona virusa.

Favoriti i notifikacije:

KK Crvena zvezda

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva