I Rit s crveno-belima u avionu za Split

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.03.21. | 10:53

Posle Voldena, Noka i Hola, Australijanac dobio dozvolu doktora da se vrati u takmičarski ritam

Crvena zvezda se polako kompletira... Pošto se pre nešto manje od dve nedelje, u Kaunuasu, na duelu sa Žalgirisom, prvi na teren vratio Kori Volden, trener crveno-belih Dejan Radonjić je u petak, u Dvorani mira i prijateljstva protiv Olimpijakosa, konačno mogao da računa i na Lendrija Noka i Lengstona Hola koji su takođe preležali korona virus.

Danas, 21.00: (5,00) Split (19,0) Crvena zvezda (1,20)

Izabrane vesti

Sada se triju "povratnika" pridružio i Duop Rit koji je, prema nezvaničnim informacijama, takođe u avionu za Split gde Zvezdu večeras očekuje istoimeni tim u meču 20. kola ABA lige.

Ipak, s obzirom na to da je australijski reprezentativac bio na višenedeljnoj poštedi, kao i da oporavak posle korona virusa traži izvesno vreme, zbog čega crveno-beli nisu žurili sa povratkom igrača na teren, pitanje je da li će i koliko moći da pomogne saigračima već u duelu sa Splićanima, ili će ga trener Radonjić, kao prethodno Voldena, Hola i Noka, polako vraćati u takmičarski proces.

Podsećanja radi, ostalo je još da se u ekipu vrati Kino Kolom koji je kao pomenuti kvartet takođe bio na dužem bolovanju zbog korona virusa.


tagovi

Duop RitKK Crvena zvezdaABA ligaKK Split

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara