Foto: KK Bahčešehir Tviter
Foto: KK Bahčešehir Tviter

I Štimac zvanično u Bahčešehiru

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 17:06

Prošao je medicinske preglede

Posle Stefana Jankovića, turski klub Bahčešehir predstavio je i Vladimira Štimca koji je, kao što je Mozzart Sport najavio, obukao dres ovog tima koji se takmičio u Evrokupu.

Bahčešehir se pohvalio dolaskom Štimca na društvenim mrežama, pa se tako Štimac vraća u evropske vode posle igranja u Kini.

Izabrane vesti

Pre odlaska u Tursku, Štimac je bio bez angažmana od pre mesec dana, kada je sporazumno raskinuo ugovor s kineskim timom Ćingdao Igls zbog promena pravila prema strancima, a posle kraćeg odmora u Srbiji karijeru će nastaviti na Bosforu.

Podećanja radi, iskusni centar je već u karijeri nastupao za Banvit, Bešiktaš, Anadolu Efes, Turk Telekom i Fenerbahče. Tako da mu igranje u Turskoj nimalo neće biti strano. Ovo mu je četvrti klub iz Istanbula za koji će nastupati.

Štimac je tokom karijere imao uspeha na turskoj košarkaškoj sceni. Sa Efesom je 2018. osvojio domaći Kup, bio je učesnik dve Ol star utakmice, a takođe je bio i najbolji skakač tamošnjeg šampionata 2017. i 2018. godine.

Imao je mnogo uspeha sa reprezentacijom Srbije. Osvojio je srebro na Olimpijskim igrama 2016, na Svetskom prvenstvu 2014, kao i na Evropskom prvenstvu 2017. godine. Sada je vreme za novu stranicu na klupskom planu - Bahčešehir.



tagovi

Vladimir Štimac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara