Komentari na vest

Idemo na Drim tim! Srbija sa Amerima na OI u Francuskoj

P

Polako..

pre oko 1 mesec

Da budu svi nasi igraci zdravi, da ih zaobidju povrede.
Z

Zato što

pre oko 1 mesec

Ako se Jokara ovog puta ne odazove Kariju, onda bi tu trebalo staviti tačku.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

U reprezentaciju zvati samo igrace koji su zeleli da igraju u njoj kada drugi NISU. Nemojmo da smo licemeri I da pljujemo na nas same. Staviti tacku na tu pricu. Dosta vise da se ponizavamo moleci I ganjati. Imamo I bez tih dobar tim. Ovo su samo igre. Tu smo I igramo.
N

Nismo bili ni

pre oko 1 mesec

2008 i 2012 na olimpijadi Bili u Riju 2016.Nismo u Tokiju. Od četiri olimpijade na 3 nismo bili Odbojkašice od nezavisnosti Srbije bile.na svakoj olimpijadi.Ali smo zemlja košarke.Ulažemo u strance silne miliome pa na evropskom ispadnemo u četvrtfinalu...Kakva zemlja košarke.Nekad smo bili.Nekad davno.Za pet godina nas nema nigde kao što sam Pešić kaže.Na žalost.
G

Gost22

pre oko 1 mesec

Aj nek mi neko objasne ovi što pišu sastave timova u komentarima: zašto?
G

Golst

pre oko 1 mesec

Mogu Ameri samo ne Italija , za nas je Italija drim tim a ne Amerika xD
M

Mozda ovako

pre oko 1 mesec

Micic, Avramovic, Guduric, Bogdanovic, Lucic, Kalinic, Dobric, Jovic, Smajlagic, Milutinov, Petrusev, Jokic
L

Lektor

pre oko 1 mesec

Stefan Jovic? Kalinic je zavrsio sa reprezentacijom, a bolje da ide Marinkovic nego Guduric, sve ostalo je OK.
M

Mozda ovako

pre oko 1 mesec

Nikola Jovic Mozda Marinkovic i mali Topic
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Na prvom mestu je u kakvom sastavu cemo da odemo..Jokic jos nije siguran,mozda neka povreda nekog igraca ne daj boze...Sve u svemu imamo dobrog materijala i iskusnog selektora i imamo pravo na jaku nadu uz oprez i bez euforije..
O

Olimp je dno i tlo

pre oko 1 mesec

Kakav glup sistem takmičenja. Prvu fazu igra 12 timova i od tih 12 timova u četvrtfinale ide 8 timova. Olimpijske igre su odavno postale glupost. Smejurija i od velike vecine sportova i od sistema takmičenja.
p

pojasni malo

pre oko 1 mesec

zasto je glupost .. jel bi vise voleo 32 tima ? 64 tima, da se igra 100 meceva u kosarci.. olimpijada je vrh i uspeh je biti u 12, i sami nismo bili na par zadnjih ....12 je sasvim dovoljno... 16 timova je isto previse...
v

verteks

pre oko 1 mesec

I ja cu da dodam da je glupost, najbolja treceplasirana ide u cetvrtfinale, znaci neko dobije Japan 40-50 razlike i siguran je... Mnogo je bolji sistem 2 grupe po 6, kakav je bio do prosle Olimpijade. Fiba je sve veci uzas i pravo je blago sto smo kvalifikacije zaobisli.
Y

Yes sir

pre oko 1 mesec

Ne shvataš poentu olimpijskog turnira. Ide malo reprezentacija, sito je najgušće tu. To je samo jedan sport, turnir u okviru OI. Ne može se organizovati veliki format kao za SP, npr. A koliko su OI bitne pitaj Amere, oni će ti reći. Ništa drugo ih suštinski ni ne interesuje.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

To sto Amere zanima OL I nista sustinski drugo ne znaci da su OL krem I vrh planine. OL su zabava I Sama rec kaze Igre... normalno da je vazno igrati ucestvovati I to je to. Nekada su boxeri morali biti amateri.. fudbaleri ne stariji od 21 ako mi se cini. Kosarkasi iz NBA nisu mogli igrati na OI. Jer su OI bili rezervisani za amatere. Sada sve I svako igra na OI sport sportovi koji do juce nisu ni bili sportovi itd... za mene obicna igra I nista vise.
d

deki dorcol

pre oko 1 mesec

Pre je olimpijski prvak na olimpijskom turniru morao da igra 5 utakmica u grupi i 3 utakmice u nokautu. To je ukupno 8 utakmica. Sada 3 utakmice u grupi i 3 utakmice u nokautu. To je ukupno 6 utakmica. FIBA ne zna gde udara. I sa prozorima i sa kvalifilacijama raznim.
J

Joker1234

pre oko 1 mesec

Jokic sada ima motiv da igra😊
i

idemo dalje

pre oko 1 mesec

ali nije lako ako bude usa litvanija i mi. juris na zlato!
O

OFK Beograd

pre oko 1 mesec

Ma neka dodju!
L

Ljuba šlog

pre oko 1 mesec

A što lepo ne igraju 16 reprezentacija nego ovo majmunisanje od 3 grupe!?🙄
m

mnogo bi bilo

pre oko 1 mesec

grcka slo hrv ita spa ...ne ide...i jos jaca konkurencija . mnogo je bolje ovo...imamo dobru grupu, kljucni mec je cetvrtfinale..tu nece biti amerike.. to je jedino bitno. kljucni mec ce biti protiv pobednika kvalifikacija....italija / litvanija, voleo bih italiju , duzni su nam...
S

SUNĐER BOB

pre oko 1 mesec

koliko ekipa prolazi iz grupe, sa kim se ukrsta nas grupa?
B

Burek

pre oko 1 mesec

Ahahahahahah ali Bahrein i košarka ahahahahah
G

Grupe

pre oko 1 mesec

Grupa A najjaca.. Jedva cekam mec Australija vs Australija.. Opasna tekma u najavi..
1

12+4

pre oko 1 mesec

Jovic, Micic, Avramovic /// Bogdanovic, Marinkovic /// Lucic, Dobric /// Jovic, Smailagic /// Jokic, Milutinov, Petrusev; Topic, Guduric, Mitrovic, Ristic za spisak od sesnaest imena.
D

Dajbrepare!

pre oko 1 mesec

Trebalo bi da izbace i ko kad sa kim igra. Realno je da ne treba izgarati u grupi sa USA nego sa Ovim kvalifikantom a Juzni Sudan pa realno je upisana recka. Ali ako dodju svi koji treba da dodju grupu prolazimo a za dalje je bolje sto smo u grupi sa Amerima da ih izbegnemo pre polufinala ili finala. Samo da nas sreca-zdravlje posluzi imamo cemu da se nadamo!
S

Shora

pre oko 1 mesec

Druze ako pratis sport jasno je ko sa kim igra po Bergeru. Ameri i mi u prvom kolu
S

Shora

pre oko 1 mesec

Sve je izbaceno treba samo znati pročitati...
G

Gost GM

pre oko 1 mesec

Auuu, grupa A u najavi Australija, Kanada, Spanija i Grcka 🔥🔥🔥
б

брзо ће ту

pre oko 1 mesec

Шпанија и Грчка кући...
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Добро је што имамо Јужни Судан, два од три трећепласирана пролазе даље, а у групи имамо Амере и Италију/Литванију. Једва чекам ове мечеве!
N

Nicker

pre oko 1 mesec

Lose je sto ako nas ameri nakantaju 50 razlike uz minimalan poraz od Litvanaca,ni ubedljiva pobeda nad Juznim Sudanom nece biti dovoljna za jednu od dve najbolje treceplasirane ekipe.
d

dao sam ti plus

pre oko 1 mesec

iako je tu mnogo pretpostavki, prvo da gubimo od kvalifikanta, pa da nas ameri napune 50 razlike...neka se drugi brinu .jeste da im je Pesic duznik ali 50 razlike ako spremi ekipu nema sanse
Ž

Živela Srbija

pre oko 1 mesec

Dobro je! Mislim da ne možemo sada svakako USA da izvučemo u četvrtfinalu što je dobro. Fokus na to da se dobije reprezentacija koja dolazi iz kvalifikacija i naravno da tučemo Južni Sudan (odlično je što smo njih dobili u kombinaciji sa USA jer možemo da anuliramo eventualni poraz). A onda hrabro do medalje! Srbija!
М

Миркан

pre oko 1 mesec

Заправо, мислим да можемо да их извучемо и у четвртфиналу. Видим пише у тексту да се рангирају тимови на основу пласмана у групи. Амери ће готово сигурно бити у првој групи, да не кажем носиоци. Уколико будемо међу две трећепласиране екипе тада ћемо ићи на две најбоље селекције из групне фазе и могуће је и на Амере да одемо. Али о том потом, свакако да овај систем не даје простора ни за какве калкулације. Мада је мени био дражи прошли систем са две групе по 6 екипа, више квалитетних мечева.
n

ne moze u

pre oko 1 mesec

1/4 timovi iz iste grupe...
М

Миркан

pre oko 1 mesec

Моја грешка, и пише у тексту да не може, али сам превидио :). У том случају је онда ситуација доста добра.
d

d.o.o.

pre oko 1 mesec

molim vas samo ne italija, dosta je vise
A

Aleksejko

pre oko 1 mesec

Bas bi voleo Italiju, da razbijemo taj mit, u najacem sastavu ih mlatimo 15 razlike. Skinuli bi teret sa ledja i mislim da bi jos jače zaigrali do polufina ili finala.
S

Srbindokraja

pre oko 1 mesec

Ključ olimpijskih igara je (ako oces da osvojis medalju) jeste četvrtfinale, to ako pobedis na 80% si od medalje! Sad samo polako i smireno bez nekakve euforije isto ko što je bilo kad su odlazili u manilu, euforija pretezno ne napravi ništa nego te samo razocara... Sretno Srbija
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Slaba ti matematika. 75% si od medalje.
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Боље одмах на Американце.
D

Dex911

pre oko 1 mesec

Realno bolje je sa njima da budu u grupi i da posle imaju otvoren put do neke medalje jer realno samo protiv Amerikanaca nemaju nikakve sanse.S ostalima mogu da se bore
S

Srpska cast

pre oko 1 mesec

Bice to naporno i tesko, dobicemo Italiju ili Litvaniju, i bukvalno ta jedna utskmica odlucuje, a gledati da li ces biti medju dve najbolje treceplasirane je ravno povratku kuci. Svaka grupa gde nema USA-a je bila mnogo bolja.
D

DekoS

pre oko 1 mesec

Bolja grupa sa Kanadom, Australijom, Spanijom i Grckom???? Gde bukvalno 3 tekme igras 100% i vrlo verovatno ides na Amere u cetvrtfinalu? Ovako jako dobijes Sudan i eto te negde na 3 mestu.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Nije loše 🔥
M

Mrkonjic grad

pre oko 1 mesec

Super sto igramo sa "nba zvezdama" istoriski sa Litvanijom ili Italijom.
P

PavelNedved

pre oko 1 mesec

Šta se južni sudan okomio na nas