Komentari na vest

Igokea s pravom puca od optimizma, Zvezda ima tradiciju na svojoj strani, ali ne želi sudbinu Budućnosti

P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

GMO hibridni klub se raspada. Nebojša diže ruke. Čeka se konferencija na kojoj će svojim sapatnicima objasniti za koga da navijaju sledeće godine.
V

VAŽNO

pre gotovo 3 godine

Što se malo ne pozabavite ovom temom? http://nebojsavukanovic.info/kako-je-snsd-razorio-banjalucki-sport-i-sportske-klubove/
O

Obradovic srusio celu sezonu

pre gotovo 3 godine

80% igraca ne zasluzuje Zvezdin dres. Ova sezona je odavno bacena niz 'ladan Dunav, sta god uradili....
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Kao što reče Dragče u Beogradu možete da dobijete samo k***c, a za ostalo ćemo da se dogovorimo.
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Nema Dodika u Beogradu da sudije navlace za igoekeu,u Srbiji se igra postena kosarka i nadamo se da ce gospodin predsednik republike Srbije Aleksandar Vucic stvoriti uslove za ravnopravnu utakmicu,gde se nece suditi ni po babu ni po stricevima.....
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Dobrić, Davidovac i Simonović su jedini igrači što nešto znaju i igraju srcem a ne interesno.
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Zvaće to Dodoik. Nema tu pobede ni pod tačku razno.
s

stameni

pre gotovo 3 godine

kao sto sam rekao kada abuducnost lagao sa 2-0 do finala. Realno zvezda ce proci u finalu a dalje tesko da moze da od 5 utakmica dobije tri. Mislim da je buducnost bolja na centardkoj poziciji a i cetvorke su im jako dobre a kuridza u ko zna kakvoj ce formi biti,spoljne linije jako izjednacene. Buducnoat igra jako brzo i puno sutira da bi zvezda podedila mora da ubaci preko 10 trojki i da dobric,davidova i volden ubace sve uz lojda naravno.
I

Igorblokovi

pre gotovo 3 godine

Ma jok, Igosi vas briju u Bg, lagano samo...
1

1233

pre gotovo 3 godine

tacno..a i kad vec pominju buducnost,vratit ce im se za ove pominjane serije,u finalu metla ko god dodje...
G

Gost blinker

pre gotovo 3 godine

Sve ce to Zvezda lagano resiti,mozete da se zanosite koliko vam volja, ali nema ni promil sanse za Igokeu i Buducnost.
1

1233

pre gotovo 3 godine

lagano?oce,ali da izgubi..sve 3...
B

Bananamen

pre gotovo 3 godine

Ih ako dobije Zvezda moraću da importujem prijateljice noći za titograd, Sreta ih za ovih par godina sve obrno!
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Биће тешко с партизаном, али Пионир је неосвојива српска тврђава, немају ту југословени шта да траже!!!
k

kompleksi

pre gotovo 3 godine

Partizan ti u glavi i kad igraš sa drugim ekipama. Isprao ti Dulo mozak.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Биће тешко с партизаном, али Пионир је неосвојива српска тврђава, немају ту југословени шта да траже!!!
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Nema Dodika u Beogradu da sudije navlace za njih,u Srbiji se igra postena kosarka i nadamo se da ce gospodin predsednik republike Srbije Aleksandar Vucic stvoriti uslove za ravnopravnu utakmicu,gde se nece suditi ni po babu ni po stricevima.....
C

Cane 1

pre gotovo 3 godine

Sinoc se definitivno potvrdilo da je Radonjic vrlo los trener. Nakon 5 mjeseci sa njim ekipa, osim eventualno kod ubacivanja lopte pod protivnickim kosem, nema ni jednu jedinu akciju. Sve se svodi na Lojdovo i Voldenovo uporno srljanje glavom bez obzira. Noko je centar koji jedino pase za pik en rol igru zbog svoje pokretljivosti i skocnosti, ali toga apsolutno nema(druge kvalitete i nema). Kuzmic je najveca zabluda. Covjeka preko koga i po 25 cm nizi igracu daju koseve, koji ne umije da se zagradi pod oba kosa, sa kojim ne mozes i da hoces(jer evidentno da gore navedeni bekovi za to nemaju ni sluha, ni talenta) da odigras neku ajciju, treba se rijesiti po svaku cijenu. Hol je igrac za kojega se ni u jednom segmentu kosarkaske igre ne moze reci da posjeduje potencijal(navodno projektovan kao rez. plej, a zasto je onda premjesten Uskokovic iz FMP-a, a ko je trebao da bude prvi,... ). Dakle evidentno je da je odabir igraca za ovu sezonu bio potpuni promasaj, osim Voldena(osim sto me igrama u ooslednhe vrijeme pocinje da demantuje) i donekle Lojda(suvise oscilovanja, vjerovatno nenaviknut da bude glavni igrac u ekipi i da skoro sva paznja bude usmjerena na njega) istali stranu igraci su potpuni promasaj.Nije samo Obradovic sastavljao ekipu(u to sam sasvim siguran). Neko ko je zaduzen da prati '' trziste'', pogotovo vezani za strane ugrace vrlo lose to radi.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Svako ko imalo poznaje košarku zna "da je svaki napad neka akcija, timovi ih imaju na desetine", sasvim druga stvar je kako se akcija izvede, da li te protivnik pročita. Zvezda recimo u drugoj utakmici nije pokazala dovoljno želje, energije, nije bilo oštrih kretnji u napadu, sve je to uzrok da se "akcije" ne izvedu dobro, da iscuri vreme...Znači, akcija ima.
V

Više poštovanja za doktora

pre gotovo 3 godine

Manje boravi na RSB forumu. Ekipa koja se tamo skuplja veze nema sa košarkom (a ni fudbalom). Nema šta nisu izmašili. Pune ti mozak glupostima. Radonjić je najtrofejniji trener u novijoj Zvezdinoj istoriji i to je ostvario sa vrlo skromnim timovima. Osvojio kup bez sedam igrača, sa timom koji nije selektovao i nema dodirne tačke sa njegovim stilom. Trenerčina kakvu ne smemo da izgubimo za godine koje dolaze pa tačno izgubili od Igokee. Ogromno poštovanje za doktora.
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Veze ti nemas. Mora da imas 15 godina kada nisi gledao 4 Radonjine sezone apsolutne dominacije u regionu i samaranje najjacih timova u Evropi. Jbs ovaj internet kad se skupila gomila klinaca koji su nasli da drze lekcije jednom Dejanu Radonjicu.
Z

ZOKI959

pre gotovo 3 godine

Ja kao veliki Grobar ali , objektivan poznavalac basketa tvrdim da Zvezda ovo lagano dobija , jednostavno poješće ih čvrstom ponekad i (na ivici faula) odbranom i naravno boljim šutem za tri poena . Igokea teško da može da ponovi šuterski utakmicu od juče i nešto što sam primetio a toje da imam utisak da su fizički potrošeni i zato obavezno padaju u zadnjoj četvrtini , što se i videlo u ove dve utakmice . A i igranje Zvezde u Evro ligi i to iskustvo igranja tvrdih utakmica nije zanemarljivo.Tako da sam ubeđen da Zvezda ide u finale ABA !!!
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Kao navijac Buducnosti kazem da ovo Zvezda lagano rjesava sa bar 8, 9 razlike...
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Bez pleja i centra(najvažnijih igraca), tesko da moze da se igra kosarka.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Zasto brines pa dobice ih Zvezda da igraju sa samo 5.igraca celu utakmicu...ko zna mozda se opet posreci pa nestane struje nikad se nezna.Sto se tice ovih lokalnih okvira Zvezda je neprikosnovena zbog politicke konotacije dok je drugacije kada ta ista Zvezda stigne u Evropu.Onda dozivi sramotne poraze za Srpski sport okvirno i kao drzavni projekat ponizi Srpsku kosarku plasmanom na pretposlednjoj poziciji Eurolige;Nebrini dobice Zvezda ovu utakmicu kao i mnoge druge....
G

Gost za Sashu

pre gotovo 3 godine

Ne lupetaj vise,dojadio si svojim nebulozama svima.Da mozda neces da mi kazes da Plenkovica,Milanovica,Djukanovica, nesto boli uvo za Vucica, pa ce nesto da im namece.Ovde vecina nena ni ono skolu a nesto pametuju.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima tri pleja i dva kombo beka koja mogu fžda ograju pleja.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Ja se ne secam ni jednog poraza buducnosti kod kuce u plejofu, makar ne poslednjh godina. Da li je to vama normalno? Vi to pravdate nekim njihovim kvalitetom ekipe?
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Buducnost nije izgubila u Moraci kao ni C.Zvezda od FMP-a nikada....
Б

Борис

pre gotovo 3 godine

А нормално је да звезда у фудбалу не изгуби ни бод?! Стварно бре образа немате!!! Ви сте једини у праву!!!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@Ivan, ivo a cime to ti pravdas "dominaciju" napredne zvezde u zadnje 4 sezone u fudbalu uz 20+ bodova svake sezone? To je znaci kvalitet ekipe bez otimanja-kradje, a u slucaju Buducnosti, oni otimaju-kradu! Klasican primer crveno belog "realnog" shvatanja na rezultate!
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Buducnost je zadnji mec u ABA ligi izgubila od Primorske u prosloj prekinutoj sezoni, sasvim zasluzeno bolja je bila ekipa Primorske. Dok neki kada god isgube traze krivca u drugima, a to je pravi mentalitet luzerskih ekipa.
B

BAMBALO

pre gotovo 3 godine

Zvijezda nema igru,smiješno je da ekipu nose Dobrić i Davidovac,da se očekuje da prokine Lazić,Lojda ako ne ide šut nema ga nigde,Simonović penzija,Noko smešan igrač,Kuzmić umro samo mu nisu javili,Rit nije za ovaj nivo,Volden na pleju je zločin,a Hol...Hol ne može da igra prvu srpsku ligu!!!
g

gost3

pre gotovo 3 godine

nasmeja me baš, ali sve je tako...
S

SELJOBERI

pre gotovo 3 godine

Kako to da Igokea (eks Potkozarje) godinama redovno igra ABA ligu a Borac BL i u fudbalu i u košarci godinama igrao po nižim ligama u BiH? Zbog koga i čega banjalučki sport godinama "nije postojao"?
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Zato sto je Igokea Dodikov privatni klub a Borac je bio narodni klub do skora dok Dodik nije i tu stavio svoje rodjake pa je i to sad njegovo. Izmedju ostalog slao je redovno svoje obezbedjenje da se tuce po tribinama sa navijacima Borca. Jednostavno Igokeju niko al bas niko ne voli pa cak i je prati sem porodice Dodik al svi tajkuni moraju sponzorisati taj klub.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Zato sto narod u RS-u nema za vakcine i sto narodne pare zavrsavaju u tom privatnom klubu.. Kad bi vi znali kako narod zivi sa ove strane Drine sve bi vam bilo jasno..
L

Ljubav=Zvezda

pre gotovo 3 godine

Obradoviću Saši, legendi kluba: Saša,da li vidiš sta si uradio svom klubu,kakve si igrače selektirao,pa na kraju i tužio svoj klub!?Za mene nikad nisi bio legenda kluba!Još od 2000.godine kad si bio povredjen,kad te Zvezda lečila,pa si otišao u Budućnost kad si se oporavio!To ti nikad nisam zaboravio!Zato ti zelim da nikad ne uspeš u trenerskoj karijeri jer si veća ljudska ljiga čak i od Duška Vujoševića,on je makar bio trener!
O

Objektivac bato

pre gotovo 3 godine

Obradović izglasan za najboljeg trenera Evrokupa u sezoni 2017/18. A Rudonja?
g

gost1239

pre gotovo 3 godine

@objektivac a Rudonja gasi lažni instituciju
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Samo je jedan trener sposoban da ugasi rivalski klub. DV
P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

Objektivac... Vujošević dobio nagradu za najboljeg trenera EL! EL poslala Partizan u USA na turneju sa NBA klubovima jer su bili oduševljeni Duletovim radom. Koja titula je jača grbo? Najbolji trener EL ili EC!
F

Fuštar

pre gotovo 3 godine

Zvezda nema šanse protiv Budućnosti ako prođe Igokeu.Reed će pojesti pod košem Noka i nesrećnog Kuzmića za večeru,da ne pričam o Duopu Ritu!Tolika smo beda pod košem,a ni pleja nemamo.Volden to ne može,a Hol nije ni za Kls!
G

Gost Ne

pre gotovo 3 godine

Ti da imas veze,znao bi da Noka ne moze niko da pojede za veceru pod kosem,a to sta je on trenutno sposoban da uradi u napadu je nesto sasvim drugo.
D

Delija 12

pre gotovo 3 godine

Ocekujem prolaz. Ako se to ne desi onda nismo ni zasluzili da igramo finale.
g

gargamel89

pre gotovo 3 godine

Nazalost, tesko ce Igokea protiv Buducnosti. Cobs i Ivanovic ce ih unistiti u finalu.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Tesko ce Budućnost protiv Zagorca i Pejdza.. Pogotovo ako se Novica razgoropadi crno im se pise u finalu.. Institucija ce ih pometlati
m

milos obiliccc

pre gotovo 3 godine

Bolji sut za 3 poena presudio.Zvezda ocajna,igokea losa.Sumnjam da Zvezda moze da ponovi onako lose sutersko vece ,pogotovu Kori i Jordan.Sudjenje lose kao i uvek,ostetili obe ekipe,ali nije uticalo na konacan rezultat. Napred Zvezdo budi sampion!
I

Igorblokovi

pre gotovo 3 godine

Zvezdana je smešna, nameštala za play off (prekidanje prenosa, otimanje protiv Igokee u regularnom delu lige) , a sad će lepo da ispadne od bolje ekipe. Ne može na silu ništa.
D

Dejan964766

pre gotovo 3 godine

Dje ti plej of legendo???
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Sta se sprema posle PP aparata i "kvara na razvodnoj kutiji za struju"?!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Takumo Asano!!! Sajonara iz Japana!!!
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Sta je covek pogresno napisao. Gasite struju kad ne ide, ne pojavljujete se u Podgorici takodje kad ne ide. Ruzne stvari radite kad se vas doktor naljuti. Razume se u sport ko Marica u ..... , i to mu se dozvoljava. Pa on i vama navijacima objasnio. Kupi te klub i ponasajte se. Mene bi sramota bila da me ko navijaca neko tako ponizava.
И

ИСУСИЋ

pre gotovo 3 godine

нису заслижили..ајмо ИГОКЕА
J

Jagodinac

pre gotovo 3 godine

Nadamo se pristojnijem sudjenju od onog juče. Onoliko tehničkih Zvezdi i nedosudjenih faulova u napadu Igokei je stvarno bilo sramotno, pa onaj Karmajkl ne zna da napravi čist blok već se stalno pomera
k

kme kme kme

pre gotovo 3 godine

Inače Jagodina i Zvezda niđe veze, kao kad neko iz Srbije navija za Real, Barselonu... Voli svoj klub a ne tuđi.
J

Jagodinac

pre gotovo 3 godine

Nidje veze a samo su i Jagodina i Zvezda iz Srbije,za razliku od Partizana,khm khm
k

kme kme kme

pre gotovo 3 godine

zivi u Jagodini i pored zive Jagodine navija za Zvezdu... jel Zvezda mozda iz Jagodine, osnovana tu? nikakva razlika kao da si rekao da navijas i za Barselonu, toliko. zvezdu i partizan bolucka levo jajence za vas napaljenice koje glumite vece grobare i delije od ljudi koji su rodjeni pored stadiona
J

Jagodinac

pre gotovo 3 godine

I sad zato što sam iz Jagodine ne bi trebalo da navijam za Zvezdu? Vrlo ograničeno razmišljanje
U

Usko

pre gotovo 3 godine

Nema to sve nikakve veze sa ambicijama Igokee nego je Zvezda sebi dozvolila da bude pretanka u reketu i da nema igrača koji preuzimaju odgovornost, pored Dobrica i Davidovca
O

Ojo

pre gotovo 3 godine

Na osnovu dosadašnjih igara Zvezda uopšte nije kandidat za titulu, Pa sad